شناسهٔ خبر: 69764493 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مدیریت منابع آبی مهاباد با کشت محصولات کم‌آب بر

سیب، یونجه و چغندرقند سه محصولی هستند که به گفته استاندار سابق آذربایجان‌غربی ۵۷ درصد از منایع آبی حوزه کشاورزی استان را مصرف می‌کنند. اما چندسالی است کشاورزان با راهبردهای جهاد کشاورزی به کشت محصولات کم آب‌بر روی آورده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، در آذربایجان‌غربی که قطب تولید محصول پرآب بری مانند سیب است، این تغییر بیش از هر جایی احساس می‌شود.

کارشناسان می‌گویند محصولاتی چون پسته، بادام و انگور تاحد قابل توجهی نسبت به محصول سیب نیاز آبی کمتری دارند.

در این میان باغداران منطقه نیز با هدف توسعه کشت محصولات کم آب بر، دست به کار شده‌اند تا ارقام جدید نهال گردو را در زمین‌های کشاورزی‌شان بکارند.

 بخش کشاورزی آذربایجان‌غربی در سال‌های اخیر با کشت محصولات پرآب بری مانند یونجه، سیب و چغندر قند به صورت نامتوازن توسعه یافته که با جایگزین کردن محصولات کم آب بر منابع آبی را می‌توان مدیریت کرد.

 

<div id="video-display-embed-code_11723391"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4382950/11723391?width=600&height=350"></script></div>