شناسهٔ خبر: 69763466 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار همدان: اهلیت و صلاحیت سرمایه گذار مورد تاکید است

همدان- ایرنا- استاندار همدان گفت: چنانچه مطمئن نشوم مکان اجرای طرحی در استان بوده و سرمایه گذار اهلیت و صلاحیت دارد اجازه اجرای آن را نمی دهم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید ملانوری شمسی روز شنبه در شورای هماهنگی بانک های استان همدان بیان کرد: حتی اگر در این مسیر علیه بنده داد و بیداد راه بیاندازند هم از این مسیر عقب نشینی نمی کنم

وی اظهار کرد: برخی از طرح ها تنها یک حس و اشتیاق در آن نهفته است و کمتر از مدت کوتاهی از بهره برداری پروژه، سرمایه گذار ورشکسته و به یک بدهکار بزرگ بانکی تبدل می شود.

استاندار همدان تاکید کرد: این رویه بیانگر بی برنامگی و سو مدیریت است چرا که اگر پول در دست افراد صلاحیت و دارای اهلیت باشد روز به روز افزایش می یابد و شاهد افزایش مطالبات بانکی هم نخواهیم بود.

ملانوری شمسی ادامه داد: برخی از جوانان با وجود دریافت تسهیلات گران قیمت کار را به خوبی پیش می برند در مقابل ما با تسهیلات با کارمزد چهار و هشت درصد، ۲ سال استراحت، اقساط بلند مدت و امهال زورمان نمی رسد اقتصاد را رونق بدهیم چرا که تسهیلات به فرد فاقد اهلیت فنی، دانشی و تجربه داده ایم.

وی با بیان اینکه نگاه مجموعه مدیریت استان سرمایه گذاری به بخش خصوصی است گفت: استان از سرمایه گذاران بومی، دیگر استان ها و خارج از کشور استقبال می کند.

بالاترین مقام اجرایی استان همدان افزود: معتقدم همدان ظرفیت سرمایه گذاری بالا دارد و می تواند در یک دوره منطقی و نه بلند مدت ظرفیت خود را در بخش سرمایه گذاری، اشتغال، تولید و ثروت چند برابر کند.

ملانوری شمسی با بیان اینکه تنها غار علیصدر می تواند همه استان را اداره کند گفت: همدان با وجود ۸۵ رشته صنایع دستی با ۱۶ رشته در نمایشگاه حضور یافت که دستافرینه های هنرمندان این حوزه در نمایشگاه بسیاری از بازدیدکنندگان را متحیر و متعجب کرد.

وی گفت: بانک ها محل امن و مورد اعتماد برای ذخیره سازی منابع مالی مردم در هر دوره ای بودند و مردم به سیستم بانکی اعتماد دارند.

استاندار همدان بیان کرد: امن ترین محل و سهل ترین راه برای دسترسی و ذخیره سازی پول و مبادلات بانک ها هستند تا بتوانند از طریق سکوهای بانکی تعریف شده و نصب نرم افزار آن بر روی تلفن همراه خدمات الکترونیکی مورد نیاز را دریافت کنند.

ملانوری شمسی افزود: بزرگترین سرمایه یک بنگاه اقتصادی و یک موسسه مالی اعتباری و بانک پول نیست بلکه سرمایه اجتماعی است و با کاهش سرمایه اجتماعی پول هم کاهش می یابد بنابراین بانک ها جذابیت های برای جذب منابع و مشتری با هدف افزایش سرمایه اجتماعی ایجاد می کنند.

وی با بیان اینکه هدفمند شدن منابع مالی و پولی از طریق شبکه های بانکی میسر می شود گفت: بانک ها و موسسات پولی و مالی باید دنبال منافع مردم و منطقه باشند تا منافع سازمانی چرا که منافع سازمانی در صورت توجه به منافع مردم تامین می شود.

استاندار همدان تاکید کرد: اگر نشاط و شادابی در این چرخه و حضور مردم و رفت و آمدها اتفاق نیافتد بانک ها به هدف نهایی دست نمی یابند.

ملانوری شمسی اظهار کرد: عده ای از همکاران تیم مدیریتی معتقدند در چند سال گذشته رشد بالایی در بخش های مختلف ایجاد شده است در مقابل عده ای هم از این تیم مدیریتی ناراضی هستند و اعتقاد دارند اگر در این موارد دخیل بودند ۱۰ برابر بیشتر از این افراد کار می کردند.

وی ادامه داد: اگر بتوان در این حوزه نقش آفرینی کرد که پولی خلق و دوباره به شبکه بانکی تزریق شود می توان گره گشایی کرده و نشاط شادی ما را دنبال دارد.

استاندار همدان تاکید کرد: باید در قالب یک کار تیمی منافع همدیگر را تامین کرد چرا که برای انجام درست یک کار باید برای همه اجزای آن یک منفعتی تعریف بینی شود در غیر اینصورت با ناعادلانه شدن توزیع منفعت به طور حتم به هدف نمی رسیم.

ملانوری شمسی تاکید کرد: جذب منابع و مالیات برای منافع سازمانی خوب است اما این منفعت شاید برای همه تعریف نشده باشد یعنی یک نفر را راضی در مقابل ۱۰۰ نفر را ناراضی می کنیم.

وی ادامه داد: برای اینکه در قالب یک زنجیره تولید ثروت و ارزش افزوده را چند برابر کنیم باید به عنوان مدیران، خبرگان و خواص و مدیران محلی باید به جمع بندی و تصمیم برسیم چراکه جزیره ای عمل کردن مساله ای از جامعه را حل نمی کند.

وی تاکید کرد: حتی استاندار به عنوان نماینده عالی دولت در استان به تنهایی و با به کار گرفتن زور، امضا، استعداد، دانش و قدرت نمی تواند کاری را پیش ببرد بنابراین کار تک تک و جزیره ای پیش نمی رود.

وی افزود: بسیاری مواقع شاهدیم بسیاری از سازمان ها آنچه که دارند تنها برای مجموعه خودشان در نظر می گیرند در حالیکه منافع و امکانات باید در اختیار همه قرار بگیرد.

وی اضافه کرد: اگر منافع جمعی دیده شود مشکلات حل می شود پس این معنی ندارد که در چه بانک خصوصی یا دولتی سپرده گذاری شده است بلکه مهم این است که پول در شبکه بانکی استان قرار دارد و برای توسعه استان هزینه شود در غیر اینصورت ظلم کرده ایم.

وی افزود: خواص، شبکه بانکی، شوراها و شهرداران و گروه های خاص دارای منصب، باید در راستای مهارت آموزی و بالا بردن خطر ریسک و خطر پذیری تلاش کنند.