شناسهٔ خبر: 69763407 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار گیلان:

باید موانع قانونی در مسیر تولید و فضای کسب و کار رفع شود

رشت - ایرنا - استاندار گیلان گفت: باید قوانین دست و پاگیر و موانع حقوقی که توسط دستگاه‌های دولتی در مسیر تولید و کسب و کار ایجاد شده، رفع شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، هادی حق شناس روز شنبه در دیدار با مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان و معاونان و روسای شعب و ادارات تابعه به مناسبت سالروز تاسیس این مجموعه نظارتی برگزار شد، افزود : چاره اندیشی برای رفع مشکلات و چالش‌های موجود از وظایف مسئولان است و باید محور عمل قرارگیرد.

وی عنوان کرد: با نگاهی به سابقه دستگاه‌های دولتی مدعی رفع موانع تولید می توان به این مهم پی برد که اغلب چالش ها و معضلات موجود توسط همین دستگاهها در گذشته ایجاد شده است.

وی با اشاره به وضعیت کنونی کارخانه های پوشش و ایران الکتریک در استان گفت: شرایط امروز این واحدهای تولیدی حاصل بی‌تدبیری مسئولان بوده است؛ نباید احیای یک واحد تولیدی چندین سال زمان ببرد.

وی تصریح کرد: حل نشدن مشکل این واحدها نشان می دهد فرآیندی که مسائل را ایجاد کرده همچنان برقرار است و تا این چرخه معیوب و فرآیندهای مساله ساز اصلاح نشود این واحدها به تولید بر نمی‌گردند و استان و در سطح کلان هم کشور به عمران و آبادانی نمی رسد.

وی تاکید کرد: مشکل اصلی را دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی ایجاد می‌کنند و مردم تنها محصول و نتایج تصمیمات مسئولان را می بینند اگرچه در این روند نیت این مجموعه حل مشکل است. اما باید جلوی ورود نظرات شخصی به تصمیمان گرفته شود و باید به جای مانع تراشی در مسیر تولید و صنعت به اشکال مختلف از این واحدها و بنگاههای اقتصادی، توسعه و عمران شهری و نیز گسترش شهرک های صنعتی و غیره حمایت کرد.

استاندار گیلان اضافه کرد: مقامات کشور بدنبال حل مشکلات هستند و رهبر معظم انقلاب نیز همواره با تاکید بر اهمیت اقتصاد داخلی طی ۱۴ سال اخیر به طور مستمر همه این سالها را با عناوین اقتصادی نام گذاری کرده اند و این خود نشان از اهمیت این حوزه دارد.

وی ادامه داد: اگر مساله اقتصادی کشور در سال‌های نخست نامگذاری از سوی ایشان با همت دولتمردان و تعامل و همراهی نهادها و بخش های مختلف حل شده بود دیگر نیازی به نام گذاری دوباره نبود؛ ایشان امسال هم بر اجرای عملی شعار سال تاکید مضاعف کردند.

وی با اشاره به این نظریه اقتصادی که دولت ها نباید در مسائل اقتصادی دخالت داشته باشند، گفت: کاهش دخالت‌های دولتی در امور اقتصادی و برقراری امنیت توسط دولت‌ موجب می شود مردم خود تعادل را در بازار را ایجاد کنند.

در این جلسه برخی مشکلات استان در حوزه آرد و نان، قاچاق کالا و ارز، مسائل کسبه و واحدهای صنفی در زمینه تعدد بازرسی ها توسط دستگاههای مختلف نظارتی، مشکلات موجود در زمینه تولید و عرضه مرغ و گوشت و مانند آن طرح و بررسی شد.