به گزارش رکنا، پیمان حدادی درباره ساختمان باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: ساختمان برای باشگاه پرسپولیس است و زمانی که سهام باشگاه فروخته شده، جزو داراییهای باشگاه پرسپولیس ارزشیابی شده است، اما صرفاً سند مالکیت انتقال پیدا نکرده است و ارزش ساختمان توسط باشگاه در سالهای قبل تسویه شده است.
وی در ادامه درباره دریافت پول فروش عبدالکریم حسن تصریح کرد: بله، خوشبختانه یا متأسفانه تحریمها باعث شده که ما پولهایمان را جاهای مختلف ذخیره کنیم و پسانداز شود. باشگاه درصدد آن است که یک حسابی در کشور قطر باز کند تا از آن طریق پولش را بگیرد. باز کردن حساب در کشور دیگری زمانبر است بهویژه اینکه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس به تازگی تغییر کرده است و نفرات جدید باید ثبت شوند. از هیئت مدیره قبلی فقط نام بنده و آقای درویش در اداره ثبت شرکتها ثبت شده بود و فرم جدید توسط اعضای هیئت مدیره باید امضا شود. تمام کارها انجام شده و در اسرع وقت ما پولمان را میگیریم. خدا را شکر شرایط مالی باشگاه اینطور نیست که مشکل خاصی داشته باشیم تا پول عبدالکریم حسن را بگیریم. واقف هستید که بدهیهای انبوهی را در هفتهها و ماههای گذشته از مدیران قبلی پرداخت کردیم. ما حدود 25 میلیارد تومان از بدهیها را پرداخت کردیم که از سال 99 و قبل از آن باقی مانده بود.
حدادی ادامه داد: در این بین یکسری اتفاقاتی پیش میآید که نتوانیم زیانهای باشگاه را کنترل کنیم، برای مثال سفر به دبی که برای ما پیش آمد تا از الغرافه میزبانی کنیم چیزی حدود 20 میلیارد تومان برایمان هزینه داشت. همینجا، جا دارد از رئیس فدراسیون فوتبال و اعضای هیئت رئیسه بخواهیم که از حقانیت فوتبال ما دفاع کنند، چون ما هیچ مشکلی برای میزبانی نداریم. ما باید از نمایندهای که در AFC داریم استفاده کنیم. 20 میلیاردی که برای میزبانی از الغرافه پرداخت کردیم برابری میکند با کل حقوق و هزینه 75 نفر پرسنل باشگاه و اگر قرار باشد در دو بازی دیگر هم چنین هزینهای کنیم باید پولی که برای توسعه آکادمی و فوتبال بانوان کنار گذاشته بودیم را باید صرف دو میزبانی دیگرمان کنیم. خدا را شکر با درآمدهایی که باشگاه داشته است توانستیم بخشی از هزینهها را پوشش دهیم.
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در ادامه راجع به پرونده نبیل باهویی خاطرنشان کرد: فیفا نامه زد و ما هم پول را پرداخت کردیم و پنجره باشگاه باز شد. یک نکتهای را باید بگویم که ما یک شرکت بورسی هستیم و نهادهای بازار سرمایه بر ما نظارت میکنند. به همین خاطر برای هر درآمد و هزینهای از ما توضیح میخواهند. در همین ارتباط هم درباره درآمدهای تبلیغات محیطی به ما نامه زدند. ما در ماههای گذشته با فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ مکاتبات زیادی داشتیم، اما نتیجه درستی نگرفتیم. در فضای مجازی اینطور عنوان شده بود که ما در دو سال گذشته پولی نگرفتیم که درست نیست. ما پول گرفتیم، اما عددی که اعلام شده عدد قابل قبولی برای ما نبوده است، چون برای شرکت و حسابرس ما نحوه محاسبه درست نیست و ما در این خصوص مکاتبهای داشتیم. همچنین سهامدارها به ما تکلیف کردند که حتماً پیگیر این موضوع باشیم. ما در بحث حق پخش هم مکاتباتی کردیم و امیدواریم وزیر ورزش و ریاست صداوسیما زودتر کارها را انجام دهند و مانند سال گذشته به دقیقه 90 نرسد و مشکلساز نشود. ما از وزیر ورزش و جوانان هم خواهش داریم که طلب باشگاه پرسپولیس از وزارت ورزش را زودتر دستور دهند که پرداخت شود. ما بیش از 100 میلیارد تومان از وزارت ورزش طلب داریم و با توجه به اینکه باشگاه پرسپولیس مجوزهای لازم را از وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه گرفته است، اما هنوز برخی دوستان در وزارت ورزشگاه تمایل ندارند که حق باشگاه پرسپولیس دریافت شود.
حدادی تصریح کرد: نکته جالب اینجاست که شرکت توسعه و تجهیز که زیر نظر وزارت ورزش و جوانان است به خاطر یک عدد 32 میلیاردی تمام حسابهای باشگاه و مدیران را بسته است. ما از وزارت ورزش طلب داریم که نمیدهند، ولی شرکت زیرمجموعه وزارت ورزش به خاطر طلبش تمام حسابهای ما را بسته است. باشگاه ما و استقلال چطور با این شرایط میتوانند در آسیا شرکت کنند؟ وقتی تیمهای دیگر دولت کمکشان میکنند، ولی حق ما را نمیدهند آیا باید ما هم مثل تیمهای دیگر نتیجه بگیریم؟! در همین سفر دبی، رئیس هیئت باشگاه النصر وقتی آقای درویش را دعوت کرده بودند، آنجا اعدادی را که اعلام کردند این بود که این باشگاه سال گذشته 10 میلیون دلار حق پخش گرفته بود، در صورتی که این عدد کل هزینههای باشگاه پرسپولیس طی یک فصل است. همینطور دولت امارات 50 میلیون درهم در ابتدای فصل به باشگاههای آنها کمک کرده است. این موضوعی که میگویم تنها برای پرسپولیس نیست، بلکه برای 3 نماینده دیگر کشورمان هم هست که باید نگاه ویژهای به آنها شود تا از فوتبال ایران دفاع کنند.