سلمان حسینی؛ رئیس مرکز اورژانس اجتماعی پیشگیری از آسیب و بازتوانی اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره مراکز MMT اظهار کرد: سازمان بهزیستی در سالهای گذشته اقدام به صدور مجوز و پروانه فعالیت برای این مراکز کرده است.
وی افزود: باید اشاره کرد که تعدادی از این مراکز نیز تحت نظارت دانشگاههای علوم پزشکی مجوز دریافت کردهاند. با این حال، در راستای برنامهریزیهای جدید، فرآیند صدور پروانههای دارویی برای مراکز MMT تغییر یافته است.
حسینی ادامه داد: طبق تصمیمات اخیر، از این پس تمامی فرآیندهای صدور پروانه و مجوزهای مرتبط با داروهای درمانی برای مراکز MMT تحت نظارت وزارت بهداشت و با هماهنگی کامل با کمیته درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر انجام خواهد شد. این تصمیمات بهطور رسمی چند ماه پیش اتخاذ شده و اکنون در حال طی مراحل قانونی خود است.
رئیس مرکز اورژانس اجتماعی پیشگیری از آسیب و بازتوانی اعتیاد سازمان بهزیستی کشور همچنین در پاسخ به سؤالی درباره تعداد مراکز MMT در کشور توضیح داد: در حال حاضر تعداد مراکز درمان با متادون در کشور بسیار زیاد است، اما حدود یکهزار مرکز از این مراکز بهطور رسمی پروانه فعالیت خود را از سازمان بهزیستی دریافت کردهاند.
وی افزود: این مراکز در راستای پیشگیری از آسیبهای ناشی از مصرف مواد مخدر و همچنین ارائه خدمات درمانی و بازتوانی به معتادان فعالیت میکنند. این مراکز بخشی از سیاستهای کلان کشور برای مبارزه با اعتیاد و کمک به بهبود وضعیت معتادان در جامعه هستند.
به گزارش تسنیم، مراکز ترک MMT، درمان نگهدارنده با متادون را به معتادان ارائه میدهند تا از مصرف مواد مخدر غیرمجاز جلوگیری کرده و آسیبهای جسمی و روانی ناشی از اعتیاد را کاهش دهند.
انتهای پیام/
∎