به گزارش صراط به نقل از ایسنا ، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به خطرات آلودگی هوا بر سلامت، بر اهمیت تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق تغذیه مناسب تأکید و مصرف امگا ۳، ویتامینهای C، A و E، سبزیجات خانواده کلم و کنترل وزن را بهعنوان مهمترین راهکارها برای کاهش آسیبهای ناشی از آلودگی هوا معرفی کرد.
به گزارش ایسنا، آلودگی هوا یکی از پیامدهای ناگوار زندگی مدرن است که تأثیرات مخربی بر سلامت انسانها دارد. تنفس آلایندهها نهتنها ریهها بلکه قلب، مغز و سایر اندامهای بدن را تحت تأثیر قرار داده و منجر به بروز بیماریهای متعدد از جمله سرطان، بیماریهای قلبی و حتی اختلالات روانی میشود. بر اساس آمار، سالانه بیش از ۴ میلیون نفر در اثر قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا جان خود را از دست میدهند. در این میان، تغذیه مناسب میتواند بهعنوان سپری در برابر این آسیبها عمل کند. دکتر احمد اسماعیلزاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در این رابطه توصیههایی را ارائه کرده است.
خطرات آلودگی هوا بر سلامت
دکتر احمد اسماعیلزاده، با اشاره به اثرات مخرب آلودگی هوا اظهار کرد: آلودگی هوا، ترکیبی از موادی مانند دیاکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن و ذرات معلق است که میتوانند باعث بروز بیماریهای تنفسی، قلبی و حتی اختلالات روانی همچون استرس و افسردگی شوند. این آلایندهها از طریق تحریک التهاب و کاهش آنتیاکسیدانهای طبیعی بدن، خطر ابتلا به بیماریهایی از جمله سرطان، بهویژه سرطان ریه را افزایش میدهند.
∎