شناسهٔ خبر: 69758181 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس عقیدتی سیاسی قرارگاه جنوب غرب نزاجا:

انسانیت و اخلاقمداری، سرلوحه نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران است

دزفول-ایرنا- رئیس عقیدتی سیاسی قرارگاه جنوب غرب نزاجا گفت: اخلاقمداری و انسانیت فرماندهان، همواره سرلوحه ارتش جمهوری اسلامی بوده که به درستی به آن پرداخته نشده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام کریم آبادی روز شنبه در یادواره شهدای تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول و گرامیداشت شکست حصر سوسنگرد بیان کرد: چند عملیات در جریان آزادسازی سوسنگر انجام شد که به علت خیانت‌های پی در پی بنی صدر به سرانجام نرسید.

وی با بیان اینکه سوسنگرد نیز در مقاطعی آزاد و دوباره اشغال شد، افزود: ولایتمداری و دلاورمردی نیروهای ارتش باعث شد چنین عملیات‌هایی پیروز شوند.

رییس عقیدتی سیاسی قرارگاه جنوب غرب نزاجا با تاکید بر اینکه اخلاق دینداری سرلوحه ارتش است و نیروهای ارتش هیچگاه از آن عدول نخواهند کرد، گفت: ایثار و از خودگذشتگی در جبهه‌ها به وفور مشاهده می‌شود که باید قدر این رشادت‌ها را بدانیم.

وی افزود: رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس از خانواده و فرزندان خود گذشتند تا ما اکنون آرامش داشته باشیم.
حجت الاسلام آبادی ضمن گرامیداشت ایام فاطمیه تصریح کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) نخستین شهیده دفاع از امامت و ولایت است.

وی ادامه داد: فاطمه(س) جانانه ایستاد و خودش را فدای امام زمانش کرد؛ این پیام باید برای همه کسانی که داعیه دینداری و ولایتمداری دارند مخابره شود زیرا حضرت فاطمه(س) ذوب در ولایت بود.

فرمانده قرارگاه راهیان نور ارتش در جنوب غرب نیز با اشاره به افتخارآفرینی‌های نیروهای تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول گفت: این تیپ سابقه درخشانی در دوران دفاع مقدس داشته است.

انسانیت و اخلاقمداری، سرلوحه نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران است

امیر علی فلاحی سالروز شکست حصر سوسنگرد را گرامی داشت و افزود: حفظ دستاوردها، حماسه‌های دفاع مقدس و ارج نهادن به حماسه‌سازان جنگ بسیار باارزش است.

وی افزود: دوران دفاع مقدس برگ‌های زرینی از حماسه آفرینی مردان و زنانی است که با نثار جان خود آینده کشور را به درستی رقم زدند؛ در واقع هشت سال جنگ تحمیلی یک اهرم بازدارندگی همیشگی برای ما رقم زد.

فرمانده قرارگاه راهیان نور ارتش در جنوب غرب تاکید کرد: به گواه دوست و دشمن، نیروهای مسلح کشورمان در منطقه از صلابت و اقتدار برخوردار هستند و باعث شدند دشمنان ما از ایران هراس داشته باشند.

امیر فلاحی با بیان اینکه عراق همیشه ادعای اروندرود را داشته است، افزود: سال ۱۹۷۵ میلادی طی نشستی که با حضور شاه ایران و صدام حسین در الجزایر برگزار شد طی امضای قراردادی، همه اختلافات زمینی و آبی حل شد و ۲ کشور در اروندرود حق آزاد کشتیرانی داشتند.

وی ادامه داد: صدام بعد از مدتی اعلام کرد، وقتی این قرارداد را امضا کرده از نظر نظامی ضعیف بوده و مجبور به امضای این قرارداد شده است از این رو قصد داشت آن را لغو و تهاجمی چند روزه به ایران داشته باشد.

فرمانده قرارگاه راهیان نور ارتش در جنوب غرب به وضعیت ایران در سال ۵۷ اشاره کرد و گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷، مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلف سیاسی، نظامی و اقتصادی وجود داشت همین موضوع باعث شد صدام تصور کند بهترین فرصت است تا بتواند ضمن تسلط بر آبراه اروند و جداسازی خوزستان از کشور به رهبری کشورهای عربی دست یابد و نظام نوپای جمهوری اسلامی را ساقط کند.

انسانیت و اخلاقمداری، سرلوحه نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران است

امیر فلاحی خاطرنشان کرد: از طرف دیگر، عراق از نظر سیاسی و امنیتی از قدرت بالایی برخوردار بود و ثبات نسبی داشت؛ از نظر اقتصادی نیز وضعیت بسیار خوبی داشت و دومین کشور منطقه از نظر ذخایر نفتی بود.

وی افزود: درآمد نفتی عراق بسیار بالا بود و جمعیتش یک سوم کشور ما بود ضمن اینکه بودجه نظامی بسیار عالی داشت ولی در شرایطی که وضعیت کشورمان بسیار شکننده بود با اراده خداوند و بسیجی که امام راحل(ره) دستور داد توانستیم در مقابل عراق ایستادگی کنیم.

فرمانده قرارگاه راهیان نور ارتش در جنوب غرب عنوان کرد: ۳۱ شهریور ۵۹، عراق با ۱۹۲ فروند هواپیما، جنگ را شروع کرد و تصور نمی‌کرد ایران با وجود وضعیت بحرانی بتواند عکس العملی نشان دهد ولی همان روز چهار فروند اف چهار پرواز و چند نقطه عراق را تخریب کردند؛ روز بعد نیز ۱۴۰ فروند هواپیما در عملیات کمان ۹۹ با پشتیبانی ۶۰ فروند هواپیمای دیگر به عراق ارسال شد پس از آن عراق متوجه شد که ارتش جمهوری اسلامی هنوز زنده است.

وی با اشاره به رشادت‌های لشکر ۹۲ خوزستان افزود: این لشکر با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد عملیات‌های خوبی انجام داد و در مقابل دشمن ایستاد و با همکاری سپاه چهار عملیات غرورآفرین انجام شد.

امیر فلاحی بیان کرد: ۱۷ هزار اسیر در عملیات فتح المبین و بیش از ۱۹ هزار اسیر در عملیات بیت المقدس از عراقیان گرفته شد که نقش امام خمینی(ره) در ایجاد روحیه رزمندگان بسیار موثر بود.

فرماندار ویژه دزفول نیز در حاشیه این یادواره، یاد شهدای ارتش به ویژه شهدای آزادسازی حصر سوسنگرد را گرامی داشت و گفت: تیپ ۲ لشکر ۹۲ زرهی دورن دفاع مقدس در آزادسازی سوسنگرد نقش بسزایی داشت به طوری که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، اگر نقش تیپ زرهی نبود سوسنگرد آزاد نمی‌شد.

علیرضا خردمند، عملیات آزادسازی سوسنگرد را برگ زرینی در تاریخ دفاع مقدس دانست و افزود: آرامش ما مدیون رشادت‌های رزمندگان و نیروهای ارتش است امیدواریم بتوانیم از رشادت‌های آنها برای نسل جوان الگو بگیریم و در مسیر ایثار و از خودگذشتگی راه شهدا را دنبال کنیم.

انسانیت و اخلاقمداری، سرلوحه نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران است

تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول ۷۳۲ شهید، ۹۳۶ جانباز و ۳۲ آزاده تقدیم کرده است

فرمانده تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول نیز یاد ۴۸ هزار شهید ارتش، ۲۴ هزار شهید خوزستان، ۷۳۲ شهید تیپ زرهی و ۹۳۶ جانباز و ۳۲ آزاده این تیپ را گرامی داشت و گفت: جوانان و نسل جدید باید خودباوری، ایستادگی، مقاومت و ایثار را سرمش زندگی خود قرار دهند.

سرهنگ علی زنگنه با اشاره به فداکاری نیروهای تیپ ۲ لشکر ۹۲ افزود: این تیپ همچنان که قبل از انقلاب در عملیات‌های برون مرزی حماسه خلق کرد در طول دوران دفاع مقدس نیز در عملیات پای پل کرخه، آزادسازی سوسنگرد و سایر عملیات‌های آفندی و پدافندی حادثه آفرید.

وی ادامه داد: این تیپ پس از دفاع مقدس نیز این آمادگی را برای دفاع از تمامیت ارضی میهن اسلامی حفظ کرده و ارتقا داده است که حضور فعال، موثر و کارآمد در رزمایش‌های مختلف بعد از دوران دفاع مقدس شاهد این مدعا است.

فرمانده تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول تصریح کرد: حضور در رزمایش ولایت، ذوالفقار، اقتدار ۹۷، ۹۸، ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و اجرای رزمایش مقتدرانه ترکیبی که هفته گذشته برگزار شد و همه مفروضات جنگ در آن لحاظ شده بود، بر افتخارات این تیپ می‌افزاید.

وی افزود: جان برکفان تیپ ۲۹۲ زرهی آماده‌اند در کمال خلوص با دشمنان قسم خورده نظام در هر زمان، مکان و هر شرایطی وارد جنگ شوند و نوید شکست جبهه کفر، استکبار و پیروزی جبهه اسلام را اعلام کنند.

به گزارش ایرنا، شکست حصر سوسنگرد، طی عملیات مشترکی با حضور ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروهای مردمی در روز ۲۶ آبان سال ۱۳۵۹ انجام شد و نیروهای ارتش عراق ناچار به عقب‌نشینی از سوسنگرد و مناطق اطراف آن شدند.