به گزارش میراثآریا، صفورا علیبیگلو از هنرمندان استان قم که در غرفه استان قم در سیوهفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع دستی تهران تولیدات خود را عرضه کرده است، روز جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳ به پرسشهای خبرنگار میراثآریا پاسخ داد.
علیبیگلو از هنرمندان استان قم که مدیریت آموزشگاه صفوران را بر عهده دارد، اظهار کرد: در این آموزشگاه به صورت تخصصی مشغول آموزش فرش، گلیم و رشتههای صنایعدستی همچون رودوزیهای سنتی، سرمهدوزی و پافهای سنتی هستیم.
او با تأکید بر ضرورت حفظ و احیای رشتههای صنایعدستی که در حال منسوخ شدن هستند، افزود: طراحی، ایده و بافت گلیم و فرش را که اکسسوری با فرش است، خودم انجام میدهم؛ در این کار معرق با چوب و ساقه هم استفاده میشود که رشتهای در حال منسوخ شدن است؛ ولی به دلیل علاقهای که دارم، اجرا میکنم.
این هنرمند قمی برگزاری نمایشگاههای گوناگون به ویژه نمایشگاههای تخصصی را بستری مناسب، برای شناخته شدن رشتههای مختلف هنری و صنایعدستی و همچنین یافتن بازار فروش و صادرات و ارتباط مستقیم با مشتریان برشمرد.
عضو هیأت مدیره انجمن ملی صنعتگران ایران گفت: این انجمن حدود یکهزار نفر عضو دارد و دفتر آن در تهران واقع شده است.
علیبیگلو خاطرنشان کرد: از جمله فعالیتهای انجمن ملی صنعتگران ایران میتوان به پیگیری بیمه هنرمندان اشاره کرد.
لازم به ذکر است، سیوهفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع دستی تهران با حضور هنرمندان و فعالان بخش صنایعدستی ۳۱ استان کشور در سالنهای ۷، ۸، ۹، ۱۰ و ۲۷ محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران از ۲۳ تا ۲۶ آبانماه جاری از ساعت ۹ تا ۱۸ برای بازدید عموم دائر است.
غرفه استان قم در سالنهای ۸ و ۹ قرار دارد. نشانی اینترنتی این نمایشگاه https://ihcshow.ir است.
نمایشگاه مذکور در بخشهایی مانند نساجی سنتی، پوشاک سنتی، چاپهای سنتی، کاشی سنتی، سفال و سرامیک، صنایع چرمی، صنایعدستی فلزی، صنایعدستی چوبی و حصیری، صنایعدستی دریایی، صنایعدستی سنگی، طراحی و نقاشی سنتی، میناکاری و ... برگزار میشود.
محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران، دارای سه درِ ورودی است که دو درِ جنوبی و جنوبغربی از سمت خیابان سئول و درِ شمالی از بزرگراه شهید چمران است.
انتهای پیام/