شناسهٔ خبر: 69756368 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تخصیص ۹۰ میلیارد تسهیلات به معتادان بهبودیافته کاشان

رئیس اداره بهزیستی کاشان از تخصیص ۹۰ میلیارد تسهیلات به معتادان بهبودیافته کاشان خبر داد.

صاحب‌خبر -

ام‌البنین متقی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به حمایت بهزیستی از معتادان بهبودیافته، اظهار داشت: در هشت ماه نخست سال جاری 61 معتاد بهبود یافته جهت دریافت تسهیلات اشتغال به بانک‌های عامل معرفی شدند. 

وی با بیان اینکه مبلغ تسهیلات معرفی شده به بانک‌های عامل 90 میلیارد ریال بوده است، افزود: از این تعداد تاکنون 37 نفر آنان موفق به دریافت 54 میلیارد و 500 میلیون ریال از تسهیلات مذکور شدند. 

رئیس اداره بهزیستی شهرستان کاشان مابقی متقاضیان جهت دریافت تسهیلات در حین انجام مراحل اعطای تسهیلات در سیستم بانکی هستند، خاطرنشان کرد: تمام کارهای اداری متقاضیان از سوی اداره بهزیستی شهرستان کاشان انجام شده و هیچ امور اداری در این اداره ندارند. 

وی با بیان اینکه متقاضیان برای دریافت تسهیلات در مراحل اخذ وام در بانک‌های عامل هستند، گفت: اداره بهزیستی شهرستان کاشان بر اساس رسالت خود در حمایت از معتادان بهبودیافته تمام تلاش خود را به‌کار گرفته و تخصیص تسهیلات یکی از موارد حمایتی از این مددجویان است. 

متقی‌نژاد در بیان توضیحاتی پیرامون مدیریت برنامه در مددکاری اجتماعی تصریح کرد: "مدیریت مورد" روشی است که دارای فرآیندی سازمان یافته است و برای تغییر و خودکفایی مددجویان با هدف توانمندسازی، به‌کار گرفته می­‌شود و مدیریت موردی یک روش مشارکت محور است و در همین نکته با سایر روش­‌های قبل از خود که برنامه ­محور هستند، تفاوت دارد. 

وی تاکید کرد: این روش با مشارکت طلبی از مددجو آغاز می‌شود و با تکیه بر منابع و امکانات موجود زمینه­‌های رسیدن مددجو به اهدافش را فراهم می­‌کند و با استفاده از این روش مددجو توانمند می‌شود تا کنترل زندگی خود را به دست گیرد و در حل مسئله، تصمیم­ گیری و تعیین اهداف خود توانمند شود. 

رئیس اداره بهزیستی شهرستان کاشان در بیان جزئیات مدیریت مورو در برنامه مددکاری اجتماعی، افزود: در این روش تأکید مددکار در برنامه‌‌ریزی برای مددجو بر نقاط قوت مددجو، توانایی‌­های او و امکانات موجود است. 

وی خاطرنشان کرد: طبق این روش، مددجو از طریق نقاط قوت و فعالیت‌های انگیزشی و آموزش­ مهارت‌ها به جای انطباق با محیط، تشویق به جای تنبیه و نصیحت یا تجویز رفتارهای مناسب، آموزش می‌بیند. 

متقی‌نژاد، گفت: در این روش مشارکتی، مددکار مسئول فرآیند و مددجو مسئول خروجی‌های برنامه است و در مدیریت مورد مددکار به سیستم‌هایی از جمله مددجو، خانواده مددجو، فرهنگ مددجو و سلامت و مراقبت­‌های بهداشتی او توجه دارد و بر آنها تمرکز خواهد کرد و مدیریت مورد دارای ویژگی­‌هایی با مدل مددجو محور و قدرت محور است که در مقابل مدل انطباق محور قرار می­‌گیرد. 

انتهای پیام/801/