شناسهٔ خبر: 69755678 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

شام سبک با سوپ عدس

رکنا: دستور پخت سوپ عدس به شرح زیر است.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا، سوپ عدس یک غذای کامل و سبک برای وعده شام است که سرشار از پروتئین، آهن، و فیبر است. این غذا هضم آسانی دارد و از ایجاد حس سنگینی قبل از خواب جلوگیری می کند.

سوپ عدس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود و به همین دلیل در هر کدام از شهرهای کشور یک دستور خاص و منحصربفرد دارد. سوپ عدس را می توانیم به سلیقه خوود با انواع عدس های سبز، زرد و قرمز درست کنیم که سلیقه ای می باشد.

این سوپ خوشمزه برای تقویت بدن و پیشگیری از سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است و می توانیم در فصول سرد سال مثل پاییز و زمستان این سوپ خوشمزه را درست کنیم. البته این سوپ خوشمزه را می توانیم به عنوان یک پیش غذای مجلسی برای مهمانی نیز درست کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر

عدس     1 لیوان

سیب زمینی    2 عدد متوسط

هویج    1 عدد متوسط

پیاز    1 عدد متوسط

گوجه فرنگی    1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی    1 قاشق غذاخوری

سیر    2 حبه

زنجبیل (اختیاری)    1 تکه کوچک

عصاره گوشت یا مرغ    1 تا 2 عدد

کدو سبز (اختیاری)    1 عدد

پودر زیره و کاری    به مقدار کافی

زردچوبه و فلفل سیاه    به مقدار کافی

روغن و نمک    به مقدار کافی

دستور پخت سوپ عدس

مرحله اول

برای تهیه سوپ عدس مجلسی ابتدا پیاز را به همراه سیر پوست می گیریم و می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم. قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم.

مرحله دوم

سپس پیاز و سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و نرم شوند.سیب زمینی ها را پوست می گیریم و هویج ها را نیز با پوست کن پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد می کنیم.

مرحله سوم

گوجه فرنگی را نیز می شوییم و مانند سیب زمینی ها مکعبی در اندازه متوسط خرد می کنیم و همراه با هویج و سیب زمنی های خرد شده به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم و عدس شسته شده را نیز اضافه می کنیم

طرز تهیه سوپ ورمیشل رژیمی رستورانی رشته و عدس برای سرماخوردگی رستورانی رشته ساده با گوشت چرخ کرده با برنج

مرحله چهارم

همین طور بلافاصله زردچوبه را به همراه پودر زیره، پودر ادویه کاری، زنجبیل و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و همگی مواد را تفت می دهیم و مواد را به اطراف قابلمه می کشیم و وسط را کمی خالی می کنیم.

مرحله پنجم

سپس رب گوجه فرنگی را آنجا می ریزیم و به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد با مواد مخلوط می کنیم و عصاره مرغ را نیز اضافه می کنیم و تا سطح روی مواد آب جوش یا آب مرغ می ریزیم

مرحله ششم

حالا درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را نسبتا زیاد می کنیم تا مواد به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا عدس ها خوب بپزند. پس از گذشت تقریبا 45 دقیقه الی 1 ساعت مواد داخل سوپ را تست می کنیم.

طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی برای 10 نفر خیلی خوشمزه کلاسیک دونفره بدون شیر برای سرماخوردگی برای کودک قرمز جو و گندم

مرحله هفتم

پس از اینکه سوپ را تست کردیم و مطمئن شدیم که غذا محتویاتش پخته شده است و بعد با گوشتکوب برقی سوپ را میکس می کنیم و پوره سوپ عدس را داخل پیاله ای می کشیم و با لیمو تازه نوش جان کنید.

برچسب‌ها: