شناسهٔ خبر: 69754573 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

همه چیز در مورد اخراجی‌ ها / دردسرسازی امین حیایی و کامبیز دیرباز برای مسعود ده نمکی

مسعود ده نمکی کارگردان اخراجی ها قصد دارد برای چهارمین بار به اخراجی ها پناه ببرد اما در همین مسیر هم به چالش هایی برخورده است که ادامه این راه را ابهام برانگیز کرده است.

صاحب‌خبر -

 

 

 

 

 

 

 

 

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مسعود ده نمکی بعد از شکست های ممتد در سریالهای آزادی مشروط و رستگاری، امروز در صفحه اینستاگرامی خود، از تولید چهارمین فصل از اخراجی ها خبر داده است.

این کارگردان، از تولید قسمت چهارم اخراجی ها خبر داده  و گفته که بناست اسپین آف(پیش درآمد) اخراجی ها را بسازد و ابراز امیدواری کرده برای اینکه بتواند دوباره تیم بازیگران آن سریال را گرد هم آورد.

او البته احتمال داده که از عنوان دیگری برای اخراجی های چهار استفاده کند.

اخراجی‌های ۴ بدون امین حیایی و کامبیز دیرباز؟

 برخی از بازیگران اخراجی ها، امروز شرایط خاصی دارند و احتمالا در این زمینه مشکلاتی برای ده نمکی ایجاد خواهد کرد. به عنوان مثال ارژنگ امیرفضلی به خارج از کشور مهاجرت کرده و یا رضا رویگری به لحاظ جسمی، شرایط مناسبی ندارد. علاوه بر آن تولید این فیلم به دلیل عدم تمایل امین حیایی و کامبیز دیرباز در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

براساس این خبر قصه قسمت جدید «اخراجی‌ها» به دوران قبل از داستان «اخراجی‌ها 1» برمی‌گردد، یعنی زمانی‌که مجید سوزکی و دوستانش به جبهه اعزام نشده‌اند.

در قسمت اول اخراجی‌ها کامبیز دیرباز نقش «مجید سوزکی» را بازی می‌کرد و امین حیایی ایفاگر نقش کاراکتری به نام «بیژن» بود. از بین بازیگران قسمت اول فقط محمدرضا شریفی‌نیا و اکبر عبدی قول مساعد برای حضور در قسمت جدید را داده‌‌اند.

مروری بر اخراجی ها / مسعود ده نمکی دست بردار نیست !

مروری بر اخراجی ها

اخراجی های 1

مروری بر اخراجی ها / مسعود ده نمکی دست بردار نیست !

داستان فیلم اخراجی ها 1

فیلم اخراجی‌ها داستان چند جوان جنوب شهری را روایت می‌کند که به جبهه جنگ ایران و عراق اعزام می‌شوند. این جوانان هر کدام به دلیل مشکلی در زندگی روزمره خود به هر ترتیبی که شده مجوز وررود به جبهه را کسب کردند. آنها در جبهه با سختی‌ها و چالش‌های مختلفی روبه رو می‌شوند و ...

بازیگران فیلم اخراجی ها

بازیگر

نقش

کامبیز دیرباز

مجید

اکبر عبدی

بایرام

امین حیایی

بیژن

محمدرضا شریفی نیا

صالح

ارژنگ امیرفضلی

امیر

علی اوسیوند

مصطفی

سپند امیرسلیمانی

کامران

نیوشا ضیغمی

نرگس

نگار فروزنده

مرضیه

مینا جعفرزاده

مادر مجید

شهره لرستانی(مازیار لرستانی)

همسر صالح

سید جواد هاشمی

مرتضی

قاسم زارع

کمالی

منوچهر آذر

میرزا

فخرالدین صدیق شریف

حاج آقا

عبدالرضا اکبری

محمود

محمود مقامی

رسولی

سیروس کهوری نژاد

کریم

غلامرضا علی اکبری

حاج حمید

ابوالفضل همراه

عباس

سیروس اسنقی

ماشاالله

محمد مقنی یزدی

عمو سیفی

علی شیدوش

مرد فیلمبردار

اخراجی های 2

ساخت این فیلم در پاییز 1387 آغاز شد و در نوروز 1388 به روی پرده سینماها رفت. این فیلم در اکران خود با فروش 7 میلیارد و 884 میلیون تومان ، پرفروش ترین فیلم سینمای ایران در آن مقطع شد.

داستان فیلم اخراجی ها 2

این داستان ادامه داستان اخراجی ها یک است. در اوایل فیلم عراقی ها اقدام به کشتن مجروحین می کنند و اخراجی های اسیر شده را به یک اردوگاه به سرپرستی رسول می برند. از طرف دیگر ، خانواده آن ها که قصد مسافرت به مشهد را داشتند ، توسط سازمان مجاهدین خلق ایران با ربودن هواپیما و نشاندن آن در عراق ایشان را ترغیب به اعطای درخواست پناهندگی به صدام حسین می کنند. مسافران که خانواده های اخراجی ها هم جزو آن ها بودند ، برگه درخواست پناهندگی را پاره کرده و سرود ای ایران را می خوانند.بازیگران فیلم اخراجی ها 2

بازیگر

امین حیایی

بیژن قالپاق/بزغاله

منوچهر آذر

میرزا

اکبر عبدی

بایرام لودر/باقالی

حسام نواب صفوی

رسول

سید جواد هاشمی

سید مرتضی

ابوالفضل همراه

عباس

لیلا بلوکات

خبرنگار بعثی

نگار فروزنده

مرضیه

سیروس کهوری نژاد

حاج کریم/کریم سوسکه

ارژنگ امیرفضلی

امیر دودو

سپند امیرسلیمانی

دکی

محمدرضا شریفی نیا

حاج صالح/حاجی گیرینف

مینا جعفرزاده

مادر مجید

فخرالدین صدیق شریف

حاجی

شهره لرستانی

همسر حاج صالح

مهراوه شریفی نیا

هواپیما ربا

سید جواد رضویان

غلام/ببی

امیریل ارجمند

هواپیما ربا

نیوشا ضیغمی

نامزد مجید

قاسم زارع

کمالی

شیلا خداداد

مهماندار هواپیما

بیوک میرزایی

افسر اردوگاه

احمد ایراندوست

افسر اردوگاه

میرطاهر مظلومی

اسی

رامین پرچمی

رزمنده مسیحی

جلال پیشواییان

فرمانده ارشد بعثی

مهران رجبی

دکتر علی

شاهرخ نورمحمدی

خلبان

مجید شهریاری

اسیر اردوگاه

اخراجی های 3

مروری بر اخراجی ها / مسعود ده نمکی دست بردار نیست !

فیلم "اخراجی‌ها ۳" به کارگردانی، نویسندگی و تهیه‌کنندگی مسعود ده‌نمکی، در سال ۱۳۸۹ منتشر شد و آخرین قسمت از سه‌گانه "اخراجی‌ها" است. این فیلم در ۱۹ اسفند ۱۳۸۹ به صورت خصوصی و در ۲۶ اسفند همان سال به صورت عمومی اکران شد. موضوع این قسمت به مسائل و مشکلات اخراجی‌ها پس از جنگ و جامعه امروز می‌پردازد. تمامی صحنه‌های فیلم در فضای شهری تهران فیلم‌برداری شده است.

"اخراجی‌ها ۳" مانند قسمت‌های قبلی خود، از مضمون جنگ ایران و عراق برخوردار است و با روایتی طنز، داستان را به پایان می‌رساند. همچنین در این فیلم به انتخابات دهم ریاست جمهوری ایران و مناظره‌های آن اشاره‌ای کنایه‌آمیز شده است. این فیلم قرار بود در بخش مسابقه بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر حضور یابد، اما به دلیل نرسیدن نسخه ۳۵ میلی‌متری به هیئت داوری در زمان مقرر، از بخش مسابقه خارج شد.

فیلمبرداری این فیلم در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۹ آغاز و در ۲۷ دی ۱۳۸۹ به پایان رسید. این پروژه سینمایی با حضور بیش از ۴۰ بازیگر مطرح و استفاده از ۲هزار هنرور در سکانس‌های مختلف به مدت ۴۵ جلسه فیلمبرداری انجام شد. موسیقی این فیلم توسط بهنام ابطحی ساخته شده و نماهنگ آن با شعری از محمدحسین جعفریان توسط بهنام صفوی خوانده شده‌است. طراحی گریم فیلم نیز بر عهده ایمان امیدواری بوده است.

در تاریخ ۱۳ آذر ۱۳۸۹، عوامل سازنده برای فیلمبرداری یکی از صحنه‌ها، تونل رسالت را بستند که منجر به ایجاد ترافیک سنگین در ساعات اولیه صبح شد. همچنین در تاریخ ۲۱ دی ۱۳۸۹، یکی از هنروران به نام ابراهیم مسعودی، در حالی که گروه مشغول صرف ناهار بودند، بر اثر بی احتیاطی از طبقه دوم ساختمانی سقوط کرد و جان خود را از دست داد. لیدرهای طرفداران دو باشگاه پرسپولیس و استقلال نیز مسئولیت ساماندهی سکانس‌های تظاهرات خیابانی این فیلم را بر عهده داشتند.

خلاصه داستان :

20 سال از پایان جنگ ایران و عراق گذشته است. حالا دیگر دسته اخراجی ها درگیر زندگی شخصی خودشان هستند و بعضی از آنها هم وارد دنیای سیاست شده اند و قصد دارند تا رئیس جمهور بعدی کشور باشند. در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، تبلیغات کاندیداها به اوج خود رسیده است و هرکدام سعی دارند با تبلیغات خود و البته تخریب چهره کاندید دیگر به هر قیمتی که شده به هدف خود برسند و…

حاشیه :

اخراجی ها بدون شک جنجال ترین فیلم تاریخ ایران است. از همان قسمت اول تا امروز که اخراجی های 3 در حال اکران است، فیلم همواره به دلیل جنجال های غیر سینمایی اش در کانون توجه بوده. یکی از دلایل جنجالی بودن اخراجی ها وجود مسعود ده نمکی به عنوان کارگردان این مجموعه است.

بهرحال پیشینه مسعود ده نمکی باعث شد تا ورودش به دنیای فیلمسازی با انتقاد بسیاری از اهالی سینما روبرو شود و همه جا و در هر محفلی ، صحبت از او باشد. خود ده نمکی هم که سابقه اظهار نظرهای بسیار تند اش به دوران سردبیری اش در نشریات بر می گردد، در سینما هم دست از این اظهار نظرهای تند نکشید و اولین آن هم در مراسم اهدای جوایز جشنواره فیلم فجر بود که به حضار اعلام کرد که ” نه مرغ می خواهم نه سیمرغ “. بهرحال چه بخواهیم و چه نه ، مسعود ده نمکی امروز کارگردان است و باید از این پس او را در رده فیلمسازان قرار داد.

اما موضوع جنجال های اخراجی های 3 بسیار جالب تر از دو قسمت قبلی است. اخراجی های 3 در شبکه های اجتماعی تحریم شده است و عده ای از افراد به دلایل غیر سینمایی اعتقاد دارند که مردم نباید به تماشای فیلم بروند! البته این تمام حواشی فیلمی نیست، اکران اخراجی های 3 همزمان شد با فیلم تحسین شده جدایی نادر از سیمین ؛ دو فیلمی که کوچک ترین شباهتی چه از نظر عوامل سازنده و نه چه از لحاظ کیفی با یکدیگر ندارند!. شرایط غیر منصفانه اکران همزمان دو فیلم ، اعلام آمارهای فروش غیر رسمی اخراجی های 3 توسط خبرگزاری های رسمی ( 250 میلیون تومان در یک روز؟!) ، بیرون آمدن نسخه غیر قانونی فیلم اخراجی های 3 و… همگی تنها گوشه ای از چندین  حواشی این فیلم هست که مطمئناً باز هم ادامه خواهد داشت و باید منتظر ماند و شاهد اتفاقات عجیب و غریبی باشیم که فقط در سینمای ایران وجود دارد. الان که این مقاله را می نویسم، نسخه غیر قانونی اخراجی های 3 منتشر شده و جنجال ها و بیانیه های متعدد در شرف منتشر شدن است.