شناسهٔ خبر: 69753803 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

نماینده اهواز: بودجه سال آینده ۳ اشکال عمده دارد - اکونیوز

اقتصاد ایران: اهواز - نماینده مردم اهواز در مجلس گفت: بودجه سال آینده سه اشکال عمده شامل پرداخت حقوق‌ها، قیمت کالاهای اساسی و نرخ بنزین دارد که باید رفع شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی یوسفی شامگاه جمعه در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه خوزستان اظهار کرد: در خصوص آلایندگی ۲ مساله وجود دارد؛ یک بخش این است که باید با قوانین جلوی توسعه آلودگی‌های زیست محیطی را بگیریم در این خصوص قانون هوای پاک وجود داشت اما اجرا نمی‌شود. به صراحت گفته‌ایم باید به جهت اصلاح مصرف سوخت‌های فسیلی بخشی ایجابی و نفعی صورت گیرد.

وی ادامه داد: هر شخصی در حوزه حمل و نقل عمومی سرمایه گذاری کرد، شامل پرداخت هزینه مابه‌التفاوت سوخت می‌شوند، با همین استناد در چهار سال گذشته ردیفی ایجاد کرده‌ایم.

یوسفی با بیان اینکه اکنون که سه ماه از مجلس گذشته حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ طرح ثبت شده است، افزود: برای جمع آوری گازهای فلر در سه بودجه پیشنهاد داده‌ایم و تصویب شده است. گفته‌ایم دولت تا پایان برنامه هفتم باید ۱۵ میلیارد متر مکعب از میزان سوختن گازهای فلر کاهش دهد. در بودجه برای اینکه بتوانیم جلو این مسأله را بگیریم جریمه در نظر گرفته‌ایم که هم ایجابی بوده و هم سلبی است.

نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون بیان کرد: در دهه‌های ۸۰ و ۹۰، دولت ۸۰ درصد هزینه اتوبوس را پرداخت می‌کرد و ۲۰ درصد را شهرداری‌ها، که در این خصوص در دولت سیزدهم حدود ۲ هزار دستگاه اتوبوس به صورت یارانه‌ای اضافه کرده‌ایم.

وی گفت: اگر از خوزستانِ زرخیز که سرشار از اولین‌ها و نخبه است، اخبار و چهره سیاه مخابره شود قطعاً نباید انتظار داشته باشیم سرمایه گذاری بیاید، لذا باید پیام رسان داشته‌های خوب استان باشیم و در عین حال مطالبه گر هم باشیم.

یوسفی عنوان کرد: واقعیت مجلس این بود که می‌توانست به دلیل نکات سیاسی به برخی از وزرا با نگاه سیاسی رأی ندهد، بنده از نظر توانمندی و سوابق به برخی از وزرا رأی نداده‌ام اما در مجموع مجلس به پزشکیان این اعتماد را کرد که بی‌سابقه بوده است.

وی افزود: اکنون استانداری خوزستانی و بومی منصوب شده است، مسؤولان نیز در حال منصوب شدن هستند لذا از اهالی رسانه خواهش دارم از مسؤولان برنامه‌هایشان را بخواهند.

نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید خود را با کار، وضع قوانین و فعال بودن اثبات کنیم و کار را پیش ببریم، تصریح کرد: از فردی که می‌خواهد مسؤول شود این را بخواهیم که بگوید مساله اصلی که می‌خواهد در استان، شهرها و اهواز پیگیری کند چیست، بنده نیز این را مطالبه خواهم کرد.

یوسفی با بیان اینکه بحران خوزستان امنیتی نیست بلکه زیرساختی است، اظهار کرد: پس از آن مسئله اشتغال مطرح است، از استاندار و معاون عمرانی استاندار می‌خواهم در شهرهای حوزه انتخابیه بنده و حتی دیگر شهرهای استان حضور پیدا کنند، ارقامی که دولت داده و پروژه‌ها در اختیار مردم قرار دهند. همچنین هر مدیری اعلام کرد اشتغال ایجاد کرده‌ام، برش منطقه‌ای، شهری و روستایی آن را اعلام کند.

نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در برخی از شرکت‌ها در مدت زمان دو تا سه سال گذشته افراد استخدام شده‌اند، آیا مردم خوزستان حق ندارند بپرسند اهالی روستاهای خوزستانی چه تعدادی بوده؟ بنده تلاش می‌کنم این دوره به این مسئله ورود کنم.

مشکلات مردم حل نمی‌شود

یوسفی گفت: روز گذشته از وزیر نیرو درخواست کردم به چند پروژه سرکشی داشته باشند تا ببینند پروژه‌ها با تأخیر انجام می‌شوند و پروژه فاضلاب تعطیل شده است. زمان می‌آید و می‌گذرد اما مشکلات مردم حل نمی‌شود چون مساله محور پیش نمی‌رویم.

نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس شورای اسلامی افزود: هر شخصی شعار قومیت می‌دهد حداقل برای قوم خود کار کند، مردم نه قوم گرا هستند و نه دنبال اصولگرا و اصلاح‌طلب هستند.

وی با اعلام اینکه بنده مخالف گران شدن بنزین هستم، عنوان کرد: همچنین بنده مخالف فیلترینگ با شرایط فعلی هستم، مشکل ریجستری گوشی آیفون را حل کرده‌ایم.

یوسفی بیان کرد: به بودجه سه اشکال دارم؛ اول اینکه ارزی که به کالاهای اساسی اختصاص پیدا کرد نسبت سال گذشته کاهش پیدا کرده است که این یعنی گران شدن کالای اساسی و دارو، مورد دیگر اینکه مطرح شده مصرف بنزین ۷ میلیون لیتر بنزین کاهش پیدا کند، ما را توجیه کنند که این یعنی چه می‌خواهند بنزین را گران کنند؟ به ریال حقوق می‌دهند و می‌خواهند بنزین را به دلار بگیرند، حقوق کارگر را به دلار بدهید، بنزین را آزاد کنید.

وی مساله دیگر را افزایش حقوق پرسنل خواند و ادامه داد: زمانی که افزایش حقوق را ۲۰ درصد در نظر می‌گیرند و تورم ۳۵ درصد به صورت رسمی است، یعنی سال آینده قدرت خرید کارمند و کارگر و بازنشسته ۲۰ درصد کاهش پیدا خواهد کرد.

برچسب‌ها: