به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان گفت: هشت هزار و ۵۰۰ هنرمند صنایعدستی در لرستان وجود دارد که در رشتههای مختلف آثار زیبایی خلق میکنند.
عطاحسنپور افزود: این رشتههای رو به فراموشی در سه سال اخیربا حمایت ادارهکل میراث فرهنگی استان احیا شده و با همکاری استادان این رشتهها، کارگاههایی در سطح استان ایجاد شده است.
وی افزود: در نمایشگاه سه رشته نخریسی سنتی، حَرَمیبافی و قوارهبری توسط پیشکسوتان این هنرها به صورت کار زنده در غرفه لرستان ارائه شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایعدستی لرستان گفت:سه هنرمند صنایعدستی لرستان به نمایندگی از سه تشکل لرستانی در سی و هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایعدستی حضور دارند که در این نمایشگاه سه تشکل صنایعدستی استان شامل خوشه بافت لرستان، صنایعدستی استان و ورشوسازی را نمایندگی میکنند.
حسنپور افزود:تشکلها با هدف پوشش حداکثری و بهرهمندی هرچه بیشتر صنعتگران استان از این نمایشگاه، به تهران اعزام شده تا بتوانند آثار اغلب هنرمندان استان را در نمایشگاه عرضه کنند.
وی گفت:هنرمندان لرستانی با آثاری از رشتههای بومی نظیر قوارهبری، گرهچینی، ورشوسازی، گلیمبافی، دستبافتهای عشایری، ماشتهبافی، چوغابافی، حَرَمیبافی، البسه محلی اقوام لر، حکاکی سنگ، سازسازی سنتی و تولیدات چرمی دستدوز در این نمایشگاه حضور دارند که در این نمایشگاه برای اولینبار دار بافندگی و شیوه بافت حَرَمی (از صنایع کمتر شناخته شده لرستان) به نمایش درآمده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان افزود:استان لرستان دارای ۹۰ رشته فعال صنایعدستی با یش از ۵۰ رشته بومی و هشت هزار و ۵۰۰ نفر صنعتگر صنایعدستی هستند.