الهام یاوری در گفتوگو با ایسنا، درباره برنامه این سازمان برای توسعه مدارس سمپاد، گفت: چندان علاقهمند به توسعه مدارس سمپاد نیستیم، ملاک ما ۲ درصد جمعیت دانشآموزی شهری است که مدرسه در آن تاسیس شده و این عدد در شهرهای متفاوت اندکی با افزایش یا کاهش همراه است. در حال حاضر حدود ۱۴۰ هزار دانشآموز سمپادی در کشور داریم.
وی در واکنش به بحثهایی در خصوص کاهش تنوع مدارس و امکان حذف عنوان برخی مدارس، گفت: رهبر معظم انقلاب درباره سمپاد فرمایشاتی دارند که به نقل از ایشان عدالت آموزشی این است که تنوع و تفاوتی بین مدارس بچهها بر اساس وضعیت اجتماعی و اقتصادی خانوادههایشان و محل جغرافیایی که در آن قرار دارند، وجود نداشته باشد و هر تنوعی که بر اساس این سه مورد باشد، خلاف عدالت است. رهبر در همان سخنانشان میفرمایند که اگر استعداد بچهها متفاوت باشد، نیازهای متفاوت آموزشی دارند که طبیعتاً باید نحوه آموزش دادن ما به آنها متفاوت باشد.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ادامه داد: این نوع از تنوع که فقط بر اساس استعداد باشد و نه بر اساس تمول مالی یا توانایی خانوادگی، خلاف عدالت آموزشی نیست بلکه عدالت آموزشی است.
یاوری با اشاره به توجه به هویت دانشآموزان سمپادی برای جلوگیری از مهاجرت آنها گفت: مهاجرت تابع عوامل متعددی است اما تمام تلاش ما این است که در تمام برنامههای علمی، هنری و ورزشی، هویت دینی و ملی را تزریق کنیم و بچهها با افتخار، ایرانی بودنشان را احساس کنند.
معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در جشنواره جوان خوارزمی بخش دانشآموزی که چند روز پیش، نمایشگاه آثار راهیافته به مرحله نیمه نهایی آن برگزار شد، تلاش کردیم تا ایرانیهایی که در آن شاخه فعالیتهای خیلی قوی و موفقی داشتند را به بچهها معرفی کنیم و فضایی فراهم کنیم که اگر امکان باشد شخصاً آنها را ببینند یا با کتابها و آثارشان آشنا شوند.
انتهای پیام