شناسهٔ خبر: 69750659 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

ارتباط میان ایلان ماسک و ترامپ چه تاثیری در بهبود وضعیت مالی ایکس دارد؟

ظهور سیاسی مالک شبکه اجتماعی ایکس باعث شد تا برخی از بانک‌های وال استریت امیدوار باشند وصعیت مالی و بدهی‌های آن بهبود پیدا کند. ظهور سیاسی مالک شبکه اجتماعی ایکس باعث شد تا برخی از بانک‌های وال استریت امیدوار باشند وصعیت مالی و بدهی‌های آن بهبود پیدا کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری برنا، منابع بانکی می‌گویند که نزدیکی ماسک به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا می‌تواند به بهبود وضعیت مالی ایکس کمک کند و شرایط فروش این بدهی‌ها را بدون زیان عمده فراهم کند. این در حالی است که تاکنون بانک‌ها موفق به فروش این وام‌ها نشده‌اند و همچنان آن‌ها را در ترازنامه خود نگه داشته‌اند.

تصمیمات گسترده ماسک در مدیریت ایکس، از جمله کاهش نیروی انسانی مسئول نظارت بر محتوا و برخی از اظهاراتش، باعث کاهش درآمد‌های تبلیغاتی این پلتفرم شده است. این مسائل ارزش بدهی‌ها را کاهش داده و ریسک آن‌ها را افزایش داده است.

با این حال، برخی بانک‌ها اشاره کرده‌اند که ترافیک کاربران ایکس در ماه‌های اخیر به‌ویژه در زمان برگزاری رویداد‌های مهمی همچون انتخابات آمریکا و همچنین بازگشت حساب دونالد ترامپ به این پلتفرم افزایش یافته است.

تحلیلگران بر این باورند که ارتباط نزدیک ماسک با ترامپ، که او را به ریاست یک وزارتخانه جدید در حوزه کارایی منصوب کرده است، می‌تواند به نفع پروژه‌های مختلف ماسک، از جمله تسلا و اسپیس‌ایکس، تمام شود. ارزش بازار تسلا نیز برای نخستین بار در دو سال اخیر از مرز یک تریلیون دلار عبور کرده است.

ترافیک ایکس در روز انتخابات آمریکا به بالاترین میزان سالانه خود رسید و ۴۲.۳ میلیون بازدید ثبت کرد. این عدد در روز پس از انتخابات به ۴۶.۵ میلیون بازدید افزایش یافت، اما در روز‌های بعدی به سطح عادی بازگشت. همچنین طبق داده‌های Similarweb، در تاریخ ۶ نوامبر ۱۱۵ هزار حساب کاربری در آمریکا غیرفعال شدند، که بالاترین میزان از زمان خرید ایکس توسط ماسک بوده است.

بانک‌هایی نظیر مورگان استنلی، بانک آمریکا، بارکلیز، و چند بانک دیگر همچنان منتظر نتایج مالی جدید ایکس هستند که قرار است ماه آینده منتشر شود. این گزارش ممکن است تصمیم بانک‌ها را برای فروش بدهی‌ها یا نگه داشتن آن‌ها تغییر دهد.

برخی از این بانک‌ها ارزش این بدهی‌ها را به طور هفتگی ارزیابی کرده‌اند و حتی ذخایری برای پوشش زیان احتمالی آن اختصاص داده‌اند. تلاش‌های قبلی برای فروش این بدهی‌ها با پیشنهاد‌هایی مواجه شد که زیانی ۲۰ درصدی برای بانک‌ها به همراه داشت، اما بانک‌ها ترجیح دادند به جای ثبت این زیان‌ها، بدهی‌ها را نگه دارند.

انتهای پیام/