شناسهٔ خبر: 69750378 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

عشق به وطن رمز آزاد سازی سوسنگرد در جنگ تحمیلی

مهدی قمر از فعالان و پیشکسوتان رسانه گفت: اگر چه در آن زمان مردم و نیرو‌های ما از نظر ادوات و سلاح جنگی مجهز‌تر از دشمن نبودند، اما این عشق به وطن و اسلام بود که توانستند سوسنگرد را از دشمن پس بگیرند.

صاحب‌خبر -

عشق به وطن رمز آزاد سازی سوسنگرد در جنگ تحمیلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مهدی قمر از پیشکسوتان رسانه و مطبوعات در استان خوزستان گفت: از اولین روز‌های جنگ تحمیلی، سوسنگرد به تصرف دشمن بعثی در آمد و موقعیت جغرافیایی سوسنگرد به گونه‌ای بود که دشمن به راحتی از طریق سوسنگرد و بستان می‌توانست به اهواز و دیگر شهر‌های استان خوزستان تسلط پیدا کند و به همین دلیل از همان روز‌های اول تصرف سوسنگرد رزمندگان ایران اسلامی با کمک مردم به میدان جنگ آمدند تا سوسنگرد این قطعه از خاک ایران را پس بگیرند.

او افزود: اگر چه مردم و نیرو‌های ما از نظر ادوات و سلاح جنگی مجهز‌تر از دشمن نبودند، اما این عشق به وطن و اسلام بود که توانستند سوسنگرد را از دشمن پس بگیرند.

آقای قمر اضافه کرد: بی شک این فرهنگ ایثار، شهادت و از خودگذشتگی باید به نسل‌های بعدی منتقل شود، اما ما رسانه‌ها نقش مهمی در انتقال این فرهنگ و روایت‌ها داریم.

این پیشکسوت و فعال رسانه‌ای در ادامه با اشاره به اینکه همچنان دشمنان در حال توطئه برای کشورمان هستند افزود: اگر ما ۸ سال در جنگ تحمیلی در جنگ سخت بودیم، اما بیش از ۴۰ سال پس از انقلاب در حال جنگ نرم با دشمنان هستیم. چرا که دشمنان ما دائما در تلاشند تا اعتقادات و طرز فکر جوانان و مردم ما را هدف قرار دهند و یکی از این حملات دشمن در جنگ نرم این است تا نگذارند این فرهنگ ایثار و شهادت که باعث آزاد سازی سوسنگرد با کمترین امکانات شد به نسل‌های بعدی منتقل شود.

مهدی قمر گفت: بسیاری از اصحاب رسانه و خبرنگاران ما در سنی قرار دارند که شاید از دوران جنگ تحمیلی خاطرات زیادی در ذهن ندارند و یا به دنیا نیامده بودند، پس باید ارتباط قوی و موثری بین ایثارگران، رزمندگان، جانبازان و راویان جنگ تحمیلی با اصحاب رسانه برقرار باشد تا این رشادت‌ها سینه به سینه به نسل‌های بعدی منتقل شود.