شناسهٔ خبر: 69750207 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

فرهنگ پاسخگویی را باید در جامعه تقویت کرد

عضو هئیت رئیسه و نماینده اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس شورای اسلامی گفت:جامعه‌ای که مطالبه گر رشد خواهد کرد و ما این حق را داریم که مطالبه گر باشیم.

صاحب‌خبر -

مجتبی یوسفی در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه در سالن همایش های اتاق بازرگانی اهواز با قدردانی از اصحاب رسانه که همواره مطالبه گر بوده اند افزود: فرهنگ پاسخگویی را باید در جامعه تقویت کرد و مسئول باید خود را موظف به پاسخگویی بداند.

وی به جایگاه خوزستان در رسانه ها با ۴۵۰ رسانه اشاره کرد و گفت: خوزستان از این حیث در رتبه دوم کشوری قرار دارد و این از افتخارات این استان است.

یوسفی در ادامه گفت: من با افتخار مشکلات خوزستان را بیان می کنم و آنان را با پیگیری های مستمر دنبال و آنچه در توان داشته باشم موانع رفع مشکلات استان را برطرف می کنم.

نماینده اهواز ، کارون ، حمیدیه وباوی در مجلس شورای اسلامی در ادامه ازاینکه نخبگان و رسانه های خوزستان مشکلات استان را منعکس می کنند ابراز خرسندی کرد و گفت: رسانه ها و نخبگان خوزستان حرف برای گفتن دارند.

یوسفی در بخش آغازین این نشست هم اندیشی یاد و خاطره برخی اصحاب رسانه که دار فانی را وداع گفته اند گرامی داشت.

وی به موضوع پرداخت حق آلایندگی در آنچه قانون به آن تصریح کرده است گفت:حق آلایندگی پرداخت می شود ولی مبنای پرداخت غلط بوده و اعتبار قابل توجهی نصیب خوزستان نمی شد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود:خوشبختانه با اجرای دقیق قانون حق آلایندگی ، این حق مطابق با قانون پرداخت شد ولی در این مسیر ، تلاش های زیادی شد و در دولت شهید رئیسی حق آلایندگی به خوزستان پرداخت شد.

یوسفی بیان کرد:من از استاندار بومی خوزستان حمایت می کنم اما استاندار باید با نوع فعالیت و عمل خود مردم خوزستان را راضی نگه دارد، باید در رابطه با اعتباراتی که به استان تزریق می شود استاندار از مدیران بخواهند که شفاف سازی کنند و بگویند اعتبارات را کجا هزینه کرده اند.

وی گفت:نماینده ای که در مجلس قانون را بلد نباشد نمی تواند از حق حوزه انتخابیه خود دفاع کند.

یوسفی گفت:۳۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری اهواز از بانک جهانی تخفیف گرفتیم تا شهرداری از لیست سیاه بدهکاران بانکی خارج شود.

وی گفت:اهواز تا سال ۱۴۰۲ تنها ۷۲ اتوبوس درون شهری داشت، اما با دریافت عوارض آلایندگی این رقم به ۲۳۵ دستگاه رسیده و ۶ دستگاه هم به شهرداری کوت عبدالله اختصاص یافته است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی به ماسله زمین خواری در اهواز اشاره کرد و گفت:در شهر اهواز زمین خواری صورت می گیرد، برای چه خبرنگار برود در شیرین شهر و شهر رامین سکونت گزیند که روزی بین ۱۰۰  تا ۲۰۰ هزار تومان کرایه اش بشود و ماهانه با این درآمد پایینی که دارند ۵ تا ۶ میلیون تومان کرایه بدهند.

وی به ضرورت جمع آوری گاز همراه و مشعل ها در خوزستان مطابق قانون اشاره کرد و افزود:در برنامه هفتم توسعه باید گازهای همراه که منشاء آلودگی هستند باید جمع آوری شوند و جرایم آن بخشیده نخواهد شد.

یوسفی به جایگاه مجلس شورای اسلامی در قانون گذاری و نظارت به عنوان ۲ وظیفه اساسی مجلس اشاره کرد و گفت:در عرصه قانون گذاری ، تجربه خیلی مهم و تاثیر گذار است.

وی به اهتمام خود برای تاثیرگذاری در قانون گذاری و نظارت بر اجرای درست قانون اشاره کرد و گفت: همه توان و ظرفیت خود را برای عمل به وظیفه قانونی خود بکار خواهد بست.

نماینده اهواز ، کارون ، حمیدیه وباوی در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: باید با وضع قوانین جلوی توسعه آلودگی زیست محیطی را بگیریم.

موضوع ناترازی فرهنگی ، فاضلاب و مسایل زیست محیطی از موارد مورد بحث در این نشست هم اندیشی بود.