شناسهٔ خبر: 69749583 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

پزشکیان و دولتش، دو بِرند جدا از هم/ ارزیابی 100 روز نخست دولت چهاردهم

پزشکیان آنگاه که نماینده مجلس و سپس نامزد ریاست جمهوری است یک گونه حرف می‌زند و هنگامی که به پاستور می‌رسد، به اقتضای زمان و موقعیت به گونه‌ای دیگر عمل می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز، محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا به مناسبت 100 روزگی دولت پزشکیان در روزنامه ایران نوشت:پزشکیان به لحاظ منش فکری، اصطلاحاً یک عدالتخواه است. از نظر اخلاقی هم شبیه سیاستمداران عرفی نیست، مثلاً اینکه اصلاً با دروغ میانه‌ای ندارد. زیر و رو هم ندارد. نهان و پنهان هم ندارد. اصولی را رعایت می‌کند که به واسطه زندگی کردن با نهج البلاغه آموخته است.

وقتی وارد سیاست و دولت می‌شود، می‌خواهد همان باشد که قبلاً بوده، اما دنیای واقعی سیاست با بسیاری از بن مایه‌های فکری‌اش انطباق ندارد و به همین دلیل دچار پارادوکس - و حتی تناقض_ می‌شود. اینکه تئوری «وفاق» او در عالم سیاست جا نمی‌افتد یا مورد مخالفت قرار می‌گیرد تقصیر او نیست. مشکل از دنیای سیاست و مهم‌تر از آن سیاست پیشگانی برمی خیزد که سیاست را مقوله‌ای منهای اخلاق و عدالت می‌فهمند.

می‌توان گفت پزشکیان 100 روز نخست زندگی ریاست جمهوری‌اش را همچنان با آرمان‌های خود زندگی کرده و از این جهت قرین توفیق است. اما تفکر او به طور کامل در دولتش رعایت نشده است. به عبارت دیگر، برند پزشکیان با برند دولت پزشکیان، یکی نیست.