شناسهٔ خبر: 69748387 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

ایران: امنیت بدون محاکمه و پاسخگو کردن نتانیاهو به منطقه بازنمی‌گردد

نمایندگی ایران در سازمان ملل در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه پرخاشگری‌های کنترل‌نشده رژیم اسرائیل خطر پیامد‌های فاجعه‌بار جهانی را به همراه دارد، تاکید کرد که رژیم صهیونیستی تهدیدی جدی برای صلح و امنیت جهانی بوده است.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

نمایندگی ایران در سازمان ملل با تاکید بر اینکه اسرائیل تهدیدی جدی و فوری برای صلح و امنیت منطقه‌ای و جهانی محسوب می‌شود، افزود: این رژیم به دنبال برانگیختن جنگی گسترده در سراسر منطقه است و اگر در دوره انتقالی ریاست‌جمهوری آمریکا کنترل نشود، پیامد‌های آن - نه‌تنها برای خاورمیانه بلکه برای کل جهان - فاجعه‌بار خواهد بود.

در ادامه این بیانیه آمده است: در طول ۷۶ سال گذشته - که این موجودیت نامشروع و غاصب سرزمین مردم فلسطین را اشغال کرده است - هرگز با چنین نفرت گسترده‌ای در سطح منطقه، جهان اسلام و جامعه بین‌المللی مواجه نشده است؛ همچنین هرگز همانند حال حاضر چنین هزینه‌های سنگینی بر آمریکا تحمیل نکرده است.

نمایندگی ایران تصریح کرد:، اما علت اصلی این نفرت چیست؟ به‌طور خلاصه، عامل اصلی در انباشت جنایت‌های این رژیم طی هفت دهه - به‌ویژه در ۱۳ ماه گذشته - است؛ این رژیم نه به حقوق بشر احترام گذاشته است (افراد را زنده زنده می‌سوزاند)؛ نه به قوانین بین‌المللی پایبند بوده است (یکی از بزرگ‌ترین نسل‌کشی‌های تاریخ را در یک مکان و دوره خاص مرتکب شده است)؛ نه به احکام دیوان بین‌المللی دادگستری عمل کرده است (به جنایت‌های جنگی ادامه داده است)؛ نه به قطعنامه‌های شورای امنیت و مجمع عمومی پایبند بوده است و نه مسئولیت خود را در قبال سازمان ملل پذیرفته است (دبیرکل سازمان ملل را عنصر نامطلوب اعلام کرده، به ارگان‌های سازمان ملل توهین کرده، اصول منشور را نقض کرده و عملا آن را در یک جلسه مجمع عمومی پاره کرده است).

طبق بیانیه، اگر کسی چند سال پیش ماهیت واقعی این رژیم، به‌ویژه حاکمان کنونی آن را این‌گونه توصیف می‌کرد، ممکن بود برای افرادی خارج از خاورمیانه که آگاهی کمتری از وحشی‌گری این رژیم دارند، باورپذیر نباشد؛ با وجود این، آنچه مردم جهان طی ۱۳ ماه گذشته شاهد آن بوده‌اند، در تاریخ بی‌سابقه است؛ تعداد کمی از کسانی که وجدان‌شان بیدار است می‌توانند در برابر آن سکوت کنند یا از رنج مردم غزه و به‌دنبال آن لبنان احساس شرم نکنند.

نمایندگی ایران در ادامه این بیانیه آورده است: حاکمان کنونی این رژیم، بقا خود را در گسترش جنگ و کشاندن مستقیم آمریکا به آن می‌بینند و در تلاش هستند تا از شرایط سیاسی کنونی آمریکا سوءاستفاده کنند تا راه برای ایجاد یک بحران جدید هموار شود؛ این جاه‌طلبی شرارت‌بار که به خونریزی بیشتر منجر خواهد شد، نباید به حقیقت بپیوندد.

ایران در این بیانیه تاکید کرده است که بدون محاکمه و پاسخگو کردن نتانیاهو و کابینه افراطی، جنگ‌طلب و جنایت‌کار او، امنیت به منطقه باز نخواهد گشت؛ اگر او برکنار یا مهار شود:

۱. آتش‌بس در غزه برقرار خواهد شد، کمک‌های بشردوستانه به همه مناطق غزه خواهد رسید، و کشتار مردم غزه، چه از طریق بمباران و چه از طریق قحطی و گرسنگی، متوقف خواهد شد؛

۲. جنگ علیه لبنان پایان خواهد یافت، ماموریت یونیفیل ادامه خواهد یافت و قطعنامه ۱۷۰۱ به‌طور کامل اجرا خواهد شد؛

۳. امنیت دریایی و آرامش به دریای سرخ و خلیج عدن بازخواهد گشت؛

۴. با پایان ماجراجویی‌های رژیم اشغالگر، سایه جنگ از کشور‌های منطقه برداشته خواهد شد؛

۵. سخنان نفرت‌انگیز علیه یهودیان و مسلمانان متوقف خواهد شد و جنایت‌های صهیونیسم دیگر به ایمان یهودی نسبت داده نخواهد شد؛

۶. اعتبار سیاسی دولت آمریکا و اموال مالیات‌دهندگان دیگر در مسیر حمایت از جنایت‌های علیه بشریت خرج نخواهد شد؛ و

۷. صد‌ها میلیارد دلار هزینه‌های جنگ و خسارت‌های ناشی از آن به سمت رشد، بهبود سلامت، تغذیه و آموزش مردم منطقه هدایت خواهد شد.

انتهای پیام/