به گزارش ورزش سه، پس از روی کار آمدن دولت جدید، شایعات و زمزمههای زیادی درخصوص تغییرات مدیریتی در هلدینگ خلیج فارس که دامنه آن به استقلال نیز کشیده میشود، شنیده میشد که هر بار این تحولات بنا به دلایلی به زمان دیگری موکول میشد اما اکنون میتوان گفت که چیزی فراتر از شایعات و زمزمهها پیرامون تغییرات وسیع مدیریتی در هلدینگ و استقلال به گوش میرسد.
پس از واگذاری استقلال به هلدینگ بزرگ و ثروتمند خلیج فارس، بسیاری از هواداران این تیم امیدوار بودند که مشکلات هر ساله باشگاه در زمینه مسائل مالی حل و فصل شده و این تیم بزرگ و پرافتخار با پشتوانه میلیونها هوادار، به ساحل آرامش برسد اما نه تنها این اتفاق رخ نداد بلکه در نخستین فصلی که مالک جدید آبیها از ابتدای فصل بر تمامی امور نظارت داشت، استقلال بدترین فصل تاریخ خود را در زمینه کسب نتایج تجربه کرده است.
نتایج ضعیف استقلال و البته حواشی زیاد مدیریتی که از جذب دو بازیکن بوسنیایی آغاز گردید، باعث شد تا زمزمههای تغییرات مدیریتی در باشگاه به گوش برسد که لازمه آن، ابتدا تغییرات در صندلی ریاست هلدینگ بود. به نظر میرسد عبدالعلی علی عسگری که به عنوان رئیس هلدینگ خلیج فارس مشغول فعالیت است، این روزها و بیش از هر زمان دیگری به درهای خروج از مدیریت این پتروشیمی عظیم نزدیک شده است.
در روزهای اخیر اسامی زیادی مانند عزتالله ضرغامی به عنوان گزینه ریاست هلدینگ خلیج فارس مطرح شده است که حتی وی در توئیتی این مسئله را تکذیب کرد اما همین اخبار نشان میدهد اکنون با چیزی فراتر از زمزمههای تغییرات در هلدینگ روبرو هستیم که در صورت جابجایی در صندلی ریاست، شاهد تأثیرات آن در مدیریت استقلال نیز خواهیم بود.
در صورت جدایی علی عسگری، باید منتظر جدایی احمد شهریاری از ریاست هیئت مدیره استقلال باشیم که تا به امروز برای باقی ماندن در صندلی قدرت تلاش زیادی انجام داده بود ولی با حضور مدیریت جدید، او نیز باید رخت سفر را از این باشگاه ببندد و شاهد تغییرات مهم در بدنه ریاست باشگاه باشیم.
البته در مورد پست مدیرعاملی استقلال شنیده میشود که فرشید سمیعی حداقل تا نیم فصل نخست در سمت خود ابقاء میشود و پس از روی کار آمدن ریاست جدید در هلدینگ خلیج فارس و تعیین رئیس جدید هیئت مدیره، آنها درخصوص سمیعی و مدیرعامل آبیها تصمیمگیری خواهند کرد و چنانچه نظر هلدینگ روی فرد جدیدی نباشد، او به کارش در باشگاه ادامه میدهد.
مسئله اصلی و مهم مورد نظر مدیریت استقلال در حال حاضر، پرداخت بدهی سنگین هزار میلیاردی است. ضمن اینکه در زمان مدیریت فتحاللهزاده که عضو اقتصادی باشگاه و تیمش ناتوان از تزریق منابع مالی به باشگاه شدند، به ناچار فتحاللهزاده برای دریافت وام، ورزشگاه مرغوبکار را در رهن بانکشهر قرار داد. در ادامه نیز استقلال درخواست تسهیلات از بانکشهر را مطرح کرد و با افزایش مبلغ رهن ورزشگاه مرغوبکار، مجدداً ۲.۵ میلیون دلار تسهیلات گرفت تا بدهی استراماچونی پرداخت شود.
ضمن اینکه پرونده شکایت ریکاردو ساپینتو از استقلال و بدهی او نیز در راه است. رقم درخواستی ساپینتو در دادخواست وی از استقلالیها چیزی در حدود ۴۰۰ هزار دلار ذکر شده؛ هرچند با توجه به دفاعیاتی که باشگاه داشته این باشگاه امیدوار است رقم چشمگیری در این پرونده کاهش پیدا کند. پس از تغییرات مدیریتی در هلدینگ و استقلال، بدون شک مهمترین دغدغه مدیریت باید پرداخت این بدهیهای انباشه و کلان باشد.
∎