![خبر فوری تعطیلی مدارس فردا شنبه 26 آبانماه](https://cdn.etemadonline.com/thumbnail/C0n6CcFwLtU3/ehElMRVuo0EFHFrusS9hOc_4F_1qGBmyn5Ym7JNXdnhXoExBHxP6d-y_2m57V24k_vwtupLIn7g,/%D8%AA%D8%B9%D8%B7%DB%8C%D9%84%DB%8C+%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3.jpg)
حجت الله شریعتمداری فرماندار کاشمر افزود:شمار مراکز آموزشی کاشمر حدود ۱۶۰ واحد است و این تصمیم با پیشنهاد آموزش و پرورش و بر اساس تصمیم ستاد مدیریت بحران شهرستان اتخاذ شده است.
به گزارش خبرآنلاین؛ بامداد امروز و دیروز پنجشنبه ۲۴ آبان ماه به ترتیب ۲ زمین لرزه به بزرگی ۴.۳ و ۴ ریشتر محدوده ای در نزدیکی شهر کاشمر روی گسل "درونه" را لرزارند که البته بین ۲ زمین لرزه چند پس لرزه خفیف نیز به وقوع پیوست.
همچنین در تاریخ ۲۹ خرداد امسال هم زلزله ای به شدت پنج ریشتر ساعت ۱۳ و ۲۴ دقیقه در شهرستان کاشمر به وقوع پیوست که در پی آن چهار کشته و ۱۲۰ نفر مصدوم شدند.
بر اساس اعلام شبکه بهداشت و درمان کاشمر، جمعیت این شهرستان ۱۶۳ هزار نفر اعلام شده است که نزدیک به ۱۱۰ هزار نفر در شهر کاشمر و بقیه در شهر «فرگ قلعه» و ۲۵ روستای این شهرستان سکونت دارند.
مرکز شهرستان کاشمر در ۲۳۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.