شناسهٔ خبر: 69746578 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان:

زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی پاسخگوی نیاز‌های مردم هرمزگان نیست

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: زیرساخت‌های فعلی بهداشتی و درمانی پاسخگوی نیاز‌های مردم استان هرمزگان و جایگاه استان در اقتصاد ملی نیست.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اسنان‌های خبرگزاری دانشجو، احسان کامرانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان در هشتمین جلسه شورای اجتماعی استان با محوریت بررسی مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی استان، عنوان کرد: استان هرمزگان به واسطه موقعیت ویژه اقتصادی با رشد چشمگیر جمعیت روبرو است و ضروری است متناسب با توسعه و پیشرفت استان زیرساخت های بهداشتی و درمانی تقویت گردد.

وی افزود: زیرساخت‌های فعلی بهداشتی و درمانی پاسخگوی نياز های مردم استان هرمزگان و جایگاه استان در اقتصاد ملی نیست.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی  استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: تامین پزشک متخصص و پرستار چالش مهم مراکز بهداشتی و درمانی استان هرمزگان است که نیازمند تدابیر ویژه وزارت بهداشت است.

کامرانی خاطرنشان کرد: یکی از چالش های مهم ماندگاری نیروی متخصص در حوزه بهداشت و درمان کمبود منازل مسكوني و محل زیست پزشکان و پرستاران است که در این زمینه ضروری است وزارت بهداشت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نسبت به تامین منابع مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی برای احداث محل هاي مورد نياز پزشکان و پرستاران اقدام نماید.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: تامین پرستار مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی استان نیازمند برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت با اولویت آموزش و استخدام نیروهای ماندگار بومی است.

کامرانی با اشاره به فرسودگی ناوگان آمبولانس اورژانس پیش بیمارستاني و بیمارستانی استان تصریح کرد: ناوگان آمبولانس پایگاه های اورژانس ۱۱۵ به شدت فرسوده و مستهلک است و نوسازی این ناوگان نیازمند توجه و اهتمام ویژه وزارت بهداشت و سازمان اورژانس کشور است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، گفت: با توجه به کمبود منابع دولتی برای تامین آمبولانس های مورد نیاز پایگاه های اورژانس ۱۱۵ و مراکز بهداشتی و درمانی استان بنگاه های اقتصادی و صنایع استان دانشگاه علوم پزشکی را در تامین آمبولانس های مورد نیاز از محل مسئولیت های اجتماعی حمایت کنند.

وی افزود: تامین به موقع اقلام دارویی مورد نیاز استان، افزایش سهمیه دارویی استان و جلوگیری از قاچاق و خروج غیر قانونی آن اقدامات مهمی است که ضروری است در دستور کار قرار گیرد.در هشتمین جلسه شورای اجتماعی استان با محوریت بررسی مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی استان، عنوان کرد: استان هرمزگان به واسطه موقعیت ویژه اقتصادی با رشد چشمگیر جمعیت روبرو است و ضروری است متناسب با توسعه و پیشرفت استان زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی تقویت گردد.

وی افزود: زیرساخت‌های فعلی بهداشتی و درمانی پاسخگوی نیاز‌های مردم استان هرمزگان و جایگاه استان در اقتصاد ملی نیست.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: تامین پزشک متخصص و پرستار چالش مهم مراکز بهداشتی و درمانی استان هرمزگان است که نیازمند تدابیر ویژه وزارت بهداشت است.

کامرانی خاطرنشان کرد: یکی از چالش‌های مهم ماندگاری نیروی متخصص در حوزه بهداشت و درمان کمبود منازل مسکونی و محل زیست پزشکان و پرستاران است که در این زمینه ضروری است وزارت بهداشت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نسبت به تامین منابع مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی برای احداث محل‌های مورد نیاز پزشکان و پرستاران اقدام نماید.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: تامین پرستار مورد نیاز بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی استان نیازمند برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت با اولویت آموزش و استخدام نیرو‌های ماندگار بومی است.

کامرانی با اشاره به فرسودگی ناوگان آمبولانس اورژانس پیش بیمارستانی و بیمارستانی استان تصریح کرد: ناوگان آمبولانس پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ به شدت فرسوده و مستهلک است و نوسازی این ناوگان نیازمند توجه و اهتمام ویژه وزارت بهداشت و سازمان اورژانس کشور است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، گفت: با توجه به کمبود منابع دولتی برای تامین آمبولانس‌های مورد نیاز پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ و مراکز بهداشتی و درمانی استان بنگاه‌های اقتصادی و صنایع استان دانشگاه علوم پزشکی را در تامین آمبولانس‌های مورد نیاز از محل مسئولیت‌های اجتماعی حمایت کنند.

وی افزود: تامین به موقع اقلام دارویی مورد نیاز استان، افزایش سهمیه دارویی استان و جلوگیری از قاچاق و خروج غیر قانونی آن اقدامات مهمی است که ضروری است در دستور کار قرار گیرد.