به گزارش خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، داراب حیرانی در حاشیه برگزاری نمایشگاه الکامپ و تلکام در جمع خبرنگارن اظهار کرد: این شرکت از سال ۱۳۹۵ باتوجه به خلایی که در توزیع ابزار پذیرش بانکی بین عموم مردم وجود داشت با برند «زاگرسپی» وارد عرصه فعالیت شد.
وی فعالیت این شرکت را در تولید دستگاههای کارتخوان، نرمافزارهای پرداخت الکترونیک و سامانه امور پذیرندگان عنوان کرد و افزود: این شرکت طی دوران فعالیتش توانسته حدود ۱۷۰ هزار پذیرنده فعال در سراسر کشور جذب نماید.
رئیس هیات مدیره شرکت توسعه فناوری «کیان پرداز زاگرس»گفت: دفتر توسعه بازار این شرکت در استان تهران راهاندازی شده و خط تولید آن نیز در شهرک صنعتی بیستون کرمانشاه فعال است.
به گفته حیرانی، گستردگی محصولات این شرکت تنها به دستگاه پوز یا نرمافزارها اختصاص ندارد و با توجه به خللهای موجود در این صنعت در حوزه خدمات پس از فروش نیز اقدامات خوبی انجام گرفته است.
وی اضافه کرد: در سالهای گذشته اگر مشتری حقیقی یا حقوقی قصد داشت ابزار پذیرش داشته باشد باید به بانکها مراجعه میکرد و بانک بصورت گزینشی و با توجه به تعداد تراکنشهای بانکی به تعدادی از مشتریان این خدمت را ارائه میداد، از زمان فروش دستگاههای پوز در قالب پروژههای هدایت تراکنش، این پروژه به صورت قانونمند و سازمانیافته ادامه پیدا کرد و انبوهی از دستگاهها بوسیله افرادی که دارای شغل سازمانیافتهای نبودند و نمیتوانستند آنها را پشتیبانی نمایند وارد سیستم پرداخت شد و به دست مشتریان رسید که خدمات پس از فروش قابل قبولی را ارائه نمیکرد.
وی افزود: این اتفاق باعث شد دستگاههای مستعمل و بلااستفادهای زیادی که در زمینه نرمافزاری و سختافزاری دچار مشکل شده بودند نزد مشتریان بماند، به همین دلیل شرکت کیان پرداز زاگرس، با راهاندازی اپلیکیش، سیستمی را برای ارائه خدمات پس از فروش این دستگاهها راهاندازی کرد و با برند زاگرسپی بصورت وب این دستگاهها را توسعه دادیم که مشتری بتواند به صورت مستمر با شرکت ارتباط برقرار نماید و از خدمات پس از فروش از قبیل؛ تعمیر،رولرسانی، درخواست تغییر مشخصات حساب استفاده کند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر با توجه به رشد روزافزون صنعت، میطلبد همواره از صنعت هوشمند استفاده کنیم گفت: قاعدتاً این علم نیاز به دیتای جدید دارد و باید به روزرسانی شود.
حیرانی در ادامه مجوز تولید سالیانه دستگاه پوز ثابت و سیار در سال ۱۴۰۰ در این شرکت را ۲۰ هزار عدد عنوان کرد و گفت: با توجه به ارتقا سطح خدمات، امسال این مجوز به تولید ۱۰۰هزار عدد در سال رسید که با راهاندازی خط تولید جدید که در آینده نزدیک انجام خواهد شد این تعداد به ۲۰۰ هزار دستگاه در سال خواهد رسید.
وی از ثبت برندهای بینالمللی و کسب استانداردهای جهانی در این شرکت به عنوان اولین شرکت که توانسته این برندها را کسب نماید خبر داد و گفت: در حال حاضر هشت شرکت تولیدکننده دستگاه پوز در کشور فعالیت دارند و شرکت کیان پرداز زاگرس سهم ۱۰ درصدی از تولید دستگاه پوز در کشور را به خود اختصاص داده که هدفگذاری ما افزایش دو برابری این سهم، در بازار است.
رئیس هیات مدیره شرکت توسعه فناوری «کیان پرداز زاگرس» اعتبار اخذ شده به عنوان پاشنه آشیل راهاندازی این صنعت را ۲۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: برای راهاندازی خط تولید جدید و تامین زیرساخت و خرید ماشینآلات و مواد اولیه، درخواست دریافت تسهیلات ۱۰۰ میلیارد ریالی را به معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه دادهایم که امیدواریم با تامین اعتبار آن موافقت شود.