به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، مریم جلالی دهکردی در بازدید از غرفه لرستان در سی و هفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع دستی، اضافه کرد: شاخصه ی هنرصنعت های لرستان، اتصالشان به زندگی ست بوده و برخاسته از روح عشیره وار و روح زندگی است و باید ریشه ی آن را در عین معاصرشدن حفظ کرد.
وی تصریح کرد: مساله معاصرسازی که در راستای هنرقدیمی بیان می شود؛ باید باید روایت شده و جدا از معرفی و اطلاع رسانی ساده، باید زاویه دید جدیدی پیدا کرد و منطقه ی نگاه تازه ای را ایجاد کنیم.
وی ضمن گفتگوی رودرو با صنعتگران استان و بررسی دغدغه ها و مسائل آنان اظهار داشت: با توجه به ظرفیت و پتانسیل هنرمندان لرستان؛ ما هرچقدر صنایع دستی لرستان را معرفی کنیم بازهم کم است.
مریم جلالی دهکردی با بیان اینکه باید هنرمندان را بشناسانیم و بعد محصولات و سپس خلاقیت شان را به جامعه هدف معرفی کنیم اظهار داشت : سلیقهسازی و ذائقه سازی را بسیار مهم است و باید این هنر را در روح متقاضی آن به ثمر برسانیم تا با شناخت کامل از این هنر استقبال شود.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی اضافه کرد: لرستان برای ما یک تمدن است که از مفرغ ها شروع می شود و به کوچ عشایر می رسد و تمام مسیر فرهنگ لرستان به صنایع دستی اتصال دارد تا روح هنرمند در آن تجلی پیدا کند و نباید آن را قطع کنیم.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی با اشاره به اینکه تمام تلاش ما تقویت زنجیره ی ارزش و زیست بوم صنایع دستی ست و باید سیاستگذاری، حمایت و نظارت کنیم و به بخش خصوصی اعتماد کنیم گفت : با تشکیل انجمن ها، اتحادیه ها وسازمان های مردم نهاد بتوانیم از فرد گرایی به کار جمعی برسیم و کارها را بین خودمان تقسیم کنیم.
لازم به ذکر است سی و نهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی از تاریخ ۲۳ تا ۲۶ آبان ماه سال جاری در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار است.