حسین ایزدی امروز -جمعه- در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: یکی از برنامههای ما در سیوهفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع دستی رایزنی با سرمایهگذاران علاقهمند به حوزه صنایع دستی است که برای کسب نتایج بهتر در این رایزنیها و با هدف کمک به افزایش تولید و فروش محصولات هنرمندان صنایع دستی استان با فعالیت سرمایهگذاران بخش خصوصی، ۲ بسته سرمایهگذاری صنایع دستی این استان تهیه و امروز در سومین روز نمایشگاه بینالمللی صنایع دستی با حضور رئیس دفتر وزیر میراث فرهنگی رونمایی شد.
وی افزود: این نخستین بار است که بستههای سرمایهگذاری صنایع دستی این استان تهیه و به سرمایهگذاران معرفی میشود.
این مسئول خاطرنشان کرد: محور این بستههای سرمایهگذاری در گام نخست تقویت خانههای صنایع دستی استان است. بر همین اساس نیز امروز بسته سرمایهگذاری توسعه خانه صنایع دستی آلاشت سوادکوه و خانه صنایع دستی روستای اروست از توابع بخش چهاردانگه شهرستان ساری رونمایی شد که این بستهها به زودی با انتشار روی سایت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران در دسترس همه قرار میگیرد.
سالن مازندران در نمایشگاه بینالمللی صنایع دستی تهرانمدیرکل میراث فرهنگی مازندران هدف از تهیه این بستههای سرمایهگذاری صنایع دستی را توسعه مشارکتی خانهها و کارگاههای صنایع دستی استان و تقویت بازار این محصولات در کشور و بازارهای خارجی بیان کرد و افزود: به طور معمول سرمایهگذاریها در ۲ بخش «ایجادی» و «توسعهای» انجام میشوند. در سرمایهگذاری توسعهای که برای بستههای سرمایهگذاری صنایع دستی استان در نظر گرفته شد، سرمایهگذار با بهرهگیری از ظرفیتهایی که وجود دارد به توسعه وضع موجود کمک میکند و با افزایش تولید علاوه بر رشد درآمد هنرمندان صنایع دستی، خودش نیز به درآمد میرسد.
ایزدی اظهار کرد: در حال حاضر بیشتر کارگاههای تولید صنایع دستی ما در استان برای فروش محصولاتشان با مشکل مواجه هستند. در این بستههای سرمایهگذاری نیز هدف همین است که بخش خصوصی با اجرای طرحهای مناسب برای کاهش هزینه تولید و افزایش عرضه محصول در بازار، هم به تقویت هنرمندان برای تولید بیشتر کمک کند و هم به سودآوری مناسبی برسد.
وی از در حال مطالعه بودن چند فرصت سرمایهگذاری دیگر بخش صنایع دستی مازندران نیز خبر داد و گفت: مراحل مطالعه ۲ خانه صنایع دستی و ۲ کارگاه صنایع دستی مازندران نیز در حال انجام است که پس از بررسی و نهایی شدن، این بستهها نیز در اختیار علاقهمندان به سرمایهگذاری در حوزه صنایع دستی قرار میگیرد.
به گزارش ایرنا، مازندران امسال با شعار «آفرینش سحرانگیز در کهندیار سبز» در سیوهفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع دستی تهران حضور یافته و ۲ شهر و ۲ روستای ملی صنایع دستی این استان حضوری محوری و شاخص در سالن نمایشگاهی مازندران دارند. در این نمایشگاه علاوه بر عرضه و شناساندن جاجیم آلاشت، گلیچ بهشهر، حصیر درزیکلا و سفال سلیمآباد، تولید این محصولات نیز به صورت کارگاهی توسط هنرمندان انجام میشود.
سیوهفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع دستی تهران با شعار «شهر و روستا، محور وفاق برای توسعه اقتصاد هویتبنیان» از ۲۳ آبان آغاز شد و تا ۲۶ آبان هر روز از ساعت ۹ تا ۱۹ در سالنهای ۷، ۸، ۹، ۱۰ و ۲۷ برگزار میشود.