شناسهٔ خبر: 69741328 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

زارعی خبر داد:

افزایش ۲۵ درصدی سر جمع تسهیلات تکلیفی در بودجه ۱۴۰۴ با پیشنهاد کمیسیون اقتصادی/ وام ازدواج کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان نخواهد شد

زارعی خبر داد: عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اتمام بررسی مواد لایحه بودجه ۱۴۰۴ در این کمیسیون گفت: این کمیسیون در جریان بررسی تبصره ۱۵ لایحه بودجه، پیشنهادی را مصوب کرد که به موجب آن سرجمع تسهیلات تکلیفی در بودجه سال ۱۴۰۴ نسبت به سال جاری، ۲۵ درصد افزایش پیدا کند.

صاحب‌خبر -

 غلامحسین زارعی، با اشاره به اتمام بررسی تبصره‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ در کمیسیون اقتصادی و برخی از مهم‌ترین تبصره‌های این کمیسیون در این بخش، گفت: یکی از تبصره‌هایی که در جریان جلسات کمیسیون اقتصادی در راستای مواد لایحه بودجه مورد بررسی قرار گرفت، تبصره ۱۵ این لایحه بود که به میزان تسهیلات تکلیفی در این لایحه اشاره داشت.

 نماینده مردم «دشتی و تنگستان» در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در این بخش، کمیسیون در مصوبه ای تاکید کرد که سر جمع منابع تسهیلات تکلیفی بودجه سال ۱۴۰۴ نسبت به سال ۱۴۰۳ افزایش پیدا کند.

 وی تاکید کرد: بنابراین کمیسیون به طور کل تسهیلات تکلیفی قرص الحسنه بودجه سال ۱۴۰۴، نسبت به بودجه سال ۱۴۰۳ را ۲۵ درصد افزایش داد.

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین سر جمع تسهیلات قرض الحسنه تکلیفی بانک‌ها در سال ۱۴۰۴، ۳۷۵ همت خواهد بود که در قالب‌های وام ازدواج، فرزندآوری و اشتغال و سایر موضوعات در نظر گرفته می‌شود.

 این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تعیین سقف تسهیلات در بخش‌هایی نظیر وام ازدواج، فرزندآوری و اشتغال در لایحه بودجه به هیات عالی بانک مرکزی واگذار شده است که باید در این زمینه تعیین تکلیف کند. از این کمیسیون پیرو مصوبه ای در این بخش تاکید داشت، تعیین تسهیلات قرض الحسنه برای بخش‌های مختلف در هیات عالی بانک مرکزی نباید از سقف سال جاری کمتر باشد. بنابراین تعیین تسهیلات قرض الحسنه زوجین و زوجین زیر ۲۵ سال در سال آینده، نباید کمتر از ۳۰۰ و ۳۵۰ میلیون تومان باشد.

 گفتنی است؛ تصویب این پیشنهاد در کمیسیون اقتصادی مجلس به منزله تصویب نهایی آن در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ نیست. این پیشنهاد پس از تصویب، در قالب گزارش کمیسیون اقتصادی به کمیسیون تلفیق ارائه و در صورت طرح و تصویب آن در صحن مجلس، به منزله مصوبه مجلس خواهد بود که در صورت تأیید نهایی شورای نگهبان، به قانون تبدیل می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: