
کد ویدیو
دانلود

<div id="video-display-embed-code_11723507"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4381881/11723507?width=600&height=350"></script></div>
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ یوسف نیک انجام رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن گفت: در همایش بزرگداشت شخصیت ملا عبدالفتاح فومنی مورخ فومنی در عصر صفویه در سال گذشته ۲۳ مقاله از سراسر کشور ارائه شده بود که مصوب شد که این مقالات گردآوری و در قالب کتابی منتشر شود.
فریدون شایسته یکی از محققان گیلانی و دبیر این همایش ، نقش بانوان را در ارائه مقلات بسیار برجسته دانست و گفت: این کتاب شامل ۲۳ مقاله علمی پژوهشی در خصوص شخصیت عبدالفتاح فومنی در ۲ فصل و ۳۶۵ صفحه منتشر شده که وقایع دوران صفویه را روایت میکند.
شعرخوانی، قرائت مقاله، تجلیل از محققان و اجرای موسیقی از بخشهای مراسم رونمایی از کتاب مجموعه مقالات نویسندگان کشور در خصوص ملا عبدالفتاح فومنی بود.