به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حمزه خلیلی شامگاه پنج شنبه در یادواره شهدای دماوند که در این شهرستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد امام راحل و شهدا اظهار کرد: برگزاری یادواره شهدا فرصتی است که روحمان را به روح شهدا گره بزنیم.
خلیلی گفت: با قرار گرفتن در کنار شهدا به تاریخ و سیرهای بر میگردیم که شهدا به آن تاسی کردند و جلو رفتند و به این مسیر با قامتی استوار اعتقاد قلبی داشتند.
معاون اولیه قوه قضائیه با اشاره به اینکه در در احد مردان بزرگی حضور داشتند، افزود: تاریخ نشانههای زیاد و مهمی را در احد به ما نشان میدهد، پس از این واقعه حضرت زهرا دو روز در هفته در احد حاضر میشد و برای شهدا نماز میخواند و بعد از آن بود که جواز حضور بانوان برای حضور در قبرستانها صادر شد و این حضور را باید تحلیل کنیم.
وی با بیان اینکه باید مرور کنیم که پس از احد عصمت رسول الله و دخت پیامبر تنها بود عنوان کرد: تحلیل بزرگ این سیره آن است که زهرای اطهر تنها به احد میرود تا ارزشهای فراموش شده را احیا کند، جامعهای که از ارزشها جدا شده اند، او به احد میرود تا بگوید چه اتفاقاتی رخ داده است.
معاون اول قوه قضائیه بیان کرد: حضرت زهرا به احد میرفت تا از استقامتها و حمزه و علی و پیامبر و یاران رسول الله و شکاف ایجاد شده بگوید و ایثار و مقاومت را به ترسیم بکشد.
خلیلی با تاکید بر اینکه در محافل باید از ارزشها بگوییم و ارزشها و زیباییهای هشت سال دفاع مقدس را بازگو کنیم، اظهار کرد: شهید یعنی ارزشها، چرا که آنان با خلق زیبایی خداوند را راضی کرده اند و امروز نیاز است که این زیباییها و ارزشها بیان شود.
وی عنوان کرد: امروز بیش از روزهای دیگر باید با شهدا باشیم و اگر امروز میگویند اتفاقات را بنویسید به این دلیل است که ارزشها بین ما بماند، دشمن از آنچه که هراس دارد این است که ارتباطمان با شهدا وسیع باشد و این جلسات باید بی شمار تکرار شوند، هر کس توانست جمع را با شهدا آشنا کند باید از آنان تشکر کرد چرا که اگر این جلسه برای شهدا نبود اینگونه جمع نمیشدیم و باید بدانیم در این جلسات باید به تفکر بپردازیم و همانطور که امام فرمودند، دشمن نمیتواند غلطی کند، به شرطی که با شهدا باشیم.
معاون اول قوه قضائیه بیان کرد: سیره ما در هشت سال دفاع مقدس فقط جنگ و جهاد نبود بلکه ما در آن جنگ، توحید ارزشها، ادب و تواضع و فروتنی بود و از خودگذشتگی بود، برخلاف امروز که فقط خودمان را میبینیم، این ارزشها بودند که به واسطه آنها خدا را میدیدیم و همین نگاه و تفکر بود که اگر شهید نمیشدیم، خود را خسران دیده میدانستیم.