جماران: علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس جمهور در شبکه اجتماعی X به مرگ کیانوش سنجری واکنش نشان داد.
ربیعی در توییتر خود نوشت:
«برخی از حوادث و اتفاقات سبب متمایز شدن یک مسأله اجتماعی که جریان داشته اما چندان مورد توجه نبوده گشته و آن را در معرض گفتوگوی جامعه قرار میدهد.فرایند خودکشی مرحوم سنجری باید دستمایه واکاوی علل و توجه به روان اجتماعی باشد.
کیانوش سنجری روزنامه نگار و فعال سیاسی بود، او در ابتدای دهه 90 مجری صدای آمریکا شده بود او بعد از چند سال سکونت در آمریکا مهرماه ۱۳۹۵ به ایران بازگشت و چند روز بعد، بازداشت و به ۱۱ سال زندان (پنج سال حبس تعزیری، ۶ سال حبس تعلیقی) و دو سال ممنوعالخروجی محکوم شد.
ربیعی در مطلب خود به شیوع پدیده خودکشی اشاره و تاکید کرده در سالهای اخیر خودکشی در رزیدنتها و یا نوجوانان، آژیر هشدار دهندهای برای بحث و بررسی این مشکل بود که به خوبی از سوی سیاستگذاران و تصمیمسازان به آن پرداخته نشد.
ربیعی در این توئیت نوشته است: معتقدم بررسی علل و عوامل پدیده خودکشی نیازمند همکاری و همراهی اساتید، انجمنهای علمی و جامعه دانشگاهی کشور است.
دستیار اجتماعی رئیس جمهور اعتقاد دارد در وفاق با جامعه ، حتی یک حادثه هم بیاعتنا نخواهد بود.
ربیعی به نظر برنارد اسپیلکا در کتاب روانشناسی دین با رویکرد تجربی استناد کرده و به نقل از او نوشته: «مرگ، خود معمایی مرموز است اما خودکشی چیستانی غریب و لاینحل است.»
او در پایان اضافه کرده هر داغ، همه ما را غمگین میکند. به خانوادههایی نیز که این چنین مصیبت دیدهاند، تسلیت میگویم.»
رکنا در گزارشی در مورد خودکشی سنجری گزارش داده که عصر روز چهارشنبه کیانوش سنجری همراه با روان درمانگر خود با ساختمان چارسو میرود و آخرین جلسه رواندرمانی را در این ساختمان برگزار میکند. درانتهای جلسه این فرد به رواندرمانگر خود اعلام میکند از تصمیم خودکشی منصرف شده است و قول میدهد که ادامه روند جلسات را انجام خواهد داد.
دقایقی بعد از خداحافظی، خانم روان درمانگر برای اطمینان از حال کیانوش سنجری با وی تماس میگیرد اما پاسخی دریافت نمیکند، بر همین اساس وی بلافاصله با بازگشت به ساختمان چارسو به حراست خبر میدهد که فردی قصد خودکشی از تراس یا پشت بام این مجموعه را دارد. در همین حین او خود را از بالای ساختمان به پایین پرتاب کرده و در دم جان میدهد.