شناسهٔ خبر: 69734779 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان صنعت | لینک خبر

ربیعی درباره خودکشی کیانوش سنجری چه گفت؟

دستیار اجتماعی رئیس جمهور با بیان اینکه ‏معتقدم بررسی علل و عوامل پدیده خودکشی نیازمند همکاری و همراهی اساتید، انجمن‌های علمی و جامعه دانشگاهی کشور است، نوشت: در وفاق با جامعه ، حتی یک حادثه هم بی‌اعتنا نخواهد بود.

صاحب‌خبر -

جهان صنعت نیوز، علی ربیعی روز پنجشنبه در حساب کاربری‌اش در شبکه ایکس در واکنش به خودکشی«کیانوش سنجری»، نوشت: ‏برخی از حوادث و اتفاقات سبب متمایز شدن یک مسأله اجتماعی که جریان داشته اما چندان مورد توجه نبوده گشته و آن را در معرض گفت‌وگوی جامعه قرار می‌دهد.

وی تاکید کرد: فرآیند خودکشی مرحوم سنجری باید دستمایه واکاوی علل و توجه به روان اجتماعی باشد.

دستیار اجتماعی رئیس جمهور در ادامه مطلب خود آورده است: ‏در سال‌های اخیر ⁧خودکشی⁩ در رزیدنت‌ها و یا نوجوانان، آژیر هشدار دهنده‌ای برای بحث و بررسی این مشکل بود که به خوبی از سوی سیاست‌گذاران و تصمیم‌سازان به آن پرداخته نشد.

ربیعی با بیان اینکه ‏معتقدم بررسی علل و عوامل پدیده خودکشی نیازمند همکاری و همراهی اساتید، انجمن‌های علمی و جامعه دانشگاهی کشور است، نوشت: در وفاق با جامعه ، حتی یک حادثه هم بی‌اعتنا نخواهد بود.

وی با بیان اینکه ‏اسپیلکا در کتاب روانشناسی دین با رویکرد تجربی می‌نویسد: «مرگ، خود معمایی مرموز است اما خودکشی چیستانی غریب و لاینحل است»، در پایان مطلب خود،آورده است:‏هر داغ، همه ما را غمگین می‌کند. به خانواده‌هایی نیز که این چنین مصیبت دیده‌اند، تسلیت می‌گویم.

عصر روزگذشته چهارشنبه فردی به نام کیانوش سنجری در ساختمان چهارسو خیابان حافظ، اقدام به خودکشی کرد. 
 
محمد شهریاری سرپرست دادسرای امور جنایی تهران درباره جزئیات این خودکشی، گفت: عصر روز چهارشنبه ۲۳ آبان ماه به کلانتری ۱۰۹ بهارستان اعلام می‌شود جسد فردی در حوالی پل حافظ کشف شده است. عوامل تخصصی صحنه شامل پزشکی قانونی، کارشناسان تشخیص هویت و اداره آگاهی و بازپرس ویژه قتل بلافاصله در محل حاضر می‌شوند و انجام امور در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی افزود: حسب صحبت‌های اولیه افراد حاضر در محل عنوان می‌شوذ مرد جوانی، خودش را از بالای ساختمان چارسو به پایین پرتاب کرده است. تحقیقات میدانی نشان داد همراه متوفی که هویت وی به نام کیانوش سنجری اعلام شد، خانمی تحت عنوان روان‌درمانگر بوده و این خانم در محل حضور داشته است.

سرپرست دادسرای امور جنایی تهران اظهار کرد: «این خانم در اظهاراتش گفت از سال ۹۴ به دلیل بیماری‌های روحی و روانی با متوفی در ارتباط بوده است. خانم روان‌درمان‌گر در ادامه اظهارات خود عنوان کرد از آنجایی که متوفی در فضای مجازی تهدید به خودکشی کرده بود قبل از وقوع این اتفاق او را دیدم و همراه وی در ساختمان چارسو کنار وی حضور داشتم.

این خانم در اظهارات خود که ثبت و ضبط شده، گفته است متوفی به وی اعلام کرده از خودکشی منصرف شده و موضوع حل شده است، به همین دلیل این خانم از محل خارج می‌شود و به سمت منزل می‌رود، اما به دلیل اینکه دستگاه پاور بانک متوفی نزد وی مانده بوده و متوفی گفته به پاور بانک احتیاج دارد، با او تماس می‌گیرد که پاوربانک را به او تحویل دهد که وقتی متوفی جواب تماس را نمی‌دهد به ساختمان چارسو باز می‌گردد و، چون احتمال می‌داده مرحوم دست به خودکشی بزند، موضوع را به انتظامات ساختمان اطلاع می‌دهد و زمانی که به پشت بام ساختمان می‌رسند، متوفی خودش را به پایین پرتاب کرده بود.»

سرپرست دادسرای امور جنایی تهران تاکید کرد: طبق تحقیقاتی که از این خانم روان‌درمان‌گر انجام شد، وی از سال ۹۴ برای درمان با متوفی آشنا بود و مرحوم ۳ مرتبه در بیمارستان محمد شهر کرج بستری شده و داروهای مرتبط با اعصاب و روان مصرف می‌کرده است.

ایرنا