شناسهٔ خبر: 69738482 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

در حاشیه سفر هیات ارمنستانی به چابهار؛

امضای چهار تفاهم‌نامه همکاری سازمان منطقه آزاد چابهار با فعالان اقتصادی ارمنستان

چهار تفاهم‌نامه همکاری سازمان منطقه آزاد چابهار با فعالان اقتصادی ارمنستان در زمینه‌های فراهم کردن مقدمات و شرایط لازم جهت تسهیل، تسریع، هدایت و حمایت از اقدامات سرمایه‌گذاری در این منطقه منعقد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، در سفر معاون وزارت اقتصاد ارمنستان و هیات همراه (سرمایه‌گذاران بخش خصوصی کشور ارمنستان) به چابهار و دیدار با حمیرا ریگی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار شامگاه پنجشنبه چهار تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت‌های GARANT LOGISTICS ،AG IMPEX ، IRAN IMPORT GROU و شرکت COOL CARGO LLC منعقد شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار در این خصوص امروز جمعه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: این تفاهم‌نامه‌ها با موضوعات تسریع و تسهیل در فرآیند ثبت شرکت برای طرف دوم و فراهم کردن مقدمات اخذ و صدور کارت های بازرگانی و فراهم کردن مقدمات و شرایط لازم جهت تسهیل، تسریع، هدایت و حمایت از اقدامات سرمایه‌گذاری طرف دوم با اولویت صادرات امضا شده است.

حمیرا ریگی افزود: مشارکت هدفمند در اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری منطقه آزاد چابهار مطابق با سند آمایش سرزمین و برنامه تحولی نوین با هدف ایجاد و تکمیل زنجیره‌های تولیدی فعال با تاکید بر سرمایه‌گذاری در حوزه‌های با ارزش افزوده بالا و همکاری لازم به منظور شناسایی و تامین مواد اولیه برای واحدهای تولیدی و فرآوری و صادرات مجدد و تبادل اطلاعات به منظور توسعه همکاری دوجانبه از دیگر اهداف بود.

وی ادامه داد: این سفر با هدف آشنایی و بررسی چگونگی سرمایه‌گذاری و دستیابی به بازارهای جهانی از مسیر دریایی بزرگترین بندر اقیانوسی ایران به چابهار انجام شد و در جریان این بازدید، هیات همراه علاقه‌مندی خود نسبت به گسترش همکاری‌ها در زمینه‌ها و پروژه‌های مختلف را مطرح کردند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار گفت: از تعاملات بین‌المللی و گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های توسعه‌ایی و سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد چابهار استقبال و اعلام آمادگی می‌کنیم.

وی بیان کرد: منطقه آزاد چابهار دروازه‌ای برای ورود ارمنستان به اقیانوس هند و از طرفی ارمنستان دروازه ورود هند و ایران به اروپا است و مناطق آزاد چابهار، انزلی و ارس با تشکیل یک مثلث حلقه‌های زنجیر، برای مبادلات اقتصادی ارمنستان و هند و ارکان کریدور بین‌المللی ترانزیتی شمال و جنوب است.

انتهای پیام