شناسهٔ خبر: 69738368 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

قدرت‌نمایی کشتی‌گیر دو‌رگه ایرانی ژاپنی/ یوشیدا: می‌خواهم کشتی دنیا را به دست گیرم

آرش یوشیدا اسفنجانی، کشتی‌گیر دورگه ایرانی - ژاپنی در وزن ۱۲۵ کیلوگرم مسابقات قهرمانی دانشگاه‌های ژاپن طلایی شد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

خبرگزاری میزان - مسابقات قهرمانی دانشگاه‌های ژاپن در سال ۲۰۲۴ با موفقیت کوبنده آرش یوشیدا (دانشگاه نیهون) در وزن ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد به پایان رسید و هم اکنون این سوال مطرح است که آیا او کلاس سنگین وزن ژاپن را تغییر خواهد داد؟

قدرت فوق العاده آرش یوشیدا در وزن ۱۲۵ کیلوگرم مسابقات قهرمانی دانشگاه‌های ژاپن ۲۰۲۴ بسیار فوق‌العاده بود. او سال گذشته در وزن ۹۷ کیلوگرم قهرمان شد و قهرمان مسابقات سراسری ژاپن نیز است. یوشیدا با شکست قهرمانان دانش آموزی در این کلاس، قهرمان وزن ۱۲۵ کیلوگرم مسابقات جهانی دانشگاه‌های سراسر ژاپن در سال ۲۰۲۴ شد. او توانایی خود را برای موثر بودن در سنگین‌ترین کلاس نشان داد و سه پیروزی متوالی در دو کلاس به دست آورد.

آرش در دور سوم به مصاف باتبایار نامبارداگوا (دانشگاه ایکوئی)، دانشجوی مبادله‌ای مغولی رفت که سال گذشته برنده شده بود. این یک چالش بزرگی برای او بود، زیرا او همچنین در مسابقات قهرمانی دانشجویان سراسر ژاپن تابستان امسال برنده شده بود. با این حال او را با یک زیرگیری دیدنی به زمین چسباند و در طول ۱ دقیقه و ۴۷ ثانیه وی را شکست داد. قدرت هل دادن، قدرت تکل و قدرت او برای امان ندادن به حریفان به اندازه کافی مخرب است.

یوشیدا در نیمه نهایی، مقابل مارویاما ماساکی (دانشگاه علوم ورزشی نیپون)، که سال گذشته در مسابقات قهرمانی دانش‌آموزی ژاپن در کلاس ۹۷ کیلوگرم، نایب قهرمان شد، پیروز شد. او در فینال با برتری فنی مقابل ابیلی سوویت (دانشگاه یاماناشی گاکوین)، دانشجوی مبادله‌ای از قزاقستان، با انجام حرکات تهاجمی از ابتدا تا انتها پیروز شد. او در هر چهار مسابقه هیچ امتیازی از دست نداد و با حملات مداوم پیروز شد.

 

قدرت‌نمایی کشتی‌گیر دو‌رگه ایرانی ژاپنی/ یوشیدا: می‌خواهم کشتی دنیا را به دست گیرم

یوشیدا پس از قهرمانی در دو وزن گفت: من قبل از مسابقات بخاطر تغییر وزنم نگران و عصبی بودم. اما پس از اینکه توانستم برنده شوم، خیالم راحت شد. دو دانشجوی مبادله‌ای (نامبارداگوا و سوویت) برای برتری در این کلاس با هم رقابت می‌کردند، هم تیمی‌ام فوجیتا ریوسی (که این بار در کلاس ۹۷ کیلوگرم شرکت کرد) نیز در برابر این دو ضعیف بود. وزن طبیعی من ۹۷ کیلوگرم است، بنابراین از نظر بدنی در کلاس ۱۲۵ کیلوگرم در وضعیت نامناسبی قرار داشتم.

آرش یوشیدا با بیان اینکه ۲۰ مسابقه متوالی در ژاپن را با برتری‌های فنی برده است، پس از این مبارزه گفت: رقیب من سنگین بود، اما او با استفاده از شکستن تعادل حریف، روزنه‌ای برای حمله پیدا کرد، اما در نهایت من توانستم برنده شوم. شاید به این دلیل بود که توانستم تعادل حریف را به هم بزنم زمانی که فشار رو به جلو او کارساز بود. اما حتی در مقابل یک جنگنده ۱۲۵ کیلوگرمی، به حمله رو به جلو ادامه دادم و هرگز عقب نشینی نکردم. خوشحالم که می‌دانم (فشار من به جلو) حتی در کلاس ۱۲۵ کیلوگرم هم کار می‌کند.

یوشیدا گفت: فکر می‌کنم کلاس وزنی من، ۹۷ کیلوگرم است. هدف من قهرمانی در آسیا و جهان است. قصد دارم در همان وزن قبلی در مسابقات قهرمانی ژاپن در جام امپراتور در ماه آینده برگزار می‌شود، شرکت کنم و سپس سال آینده جهشی به جهان داشته باشم.

قدرت آرش یوشیدا برای رقابت با مبارزان خارجی (دانشجویان مبادله‌ای) در وزن ۱۲۵ کیلوگرم کافی بود، بنابراین آنچه لازم است تکنیک و تطبیق با سبک جنگی مبارزان خارجی است.

وی خاطرنشان کرد: مبارزان زیادی در جهان هستند که سبک متفاوتی با جنگنده‌های ژاپنی و آسیایی دارند. من می‌خواهم تمرین کنم تا بتوانم با انواع کشتی‌گیران مبارزه کنم تا دنیا را به دست بگیرم.

انتهای پیام/