شناسهٔ خبر: 69738038 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سهم البرز در قهرمانی مسابقات کونگ فو ازبکستان

کرج - ایرنا - تیم ملی کونگ فو امسال درحالی در مسابقات تاشکند ازبکستان بر سکوی نخست ایستاد که استان البرز با اعزام ۲ ورزشکار و یک مربی توانست بخشی از این موفقیت را به نام خود ثبت کند.

صاحب‌خبر -

شهر تاشکند ازبکستان امسال از تاریخ ۱۰ تا ۱۴ آبان ماه میزبان رقابت های جهانی کونگ فو بود و بیش از ۲۱ کشور در این مسابقات حضور داشتند، تیم ملی کونگ فو ایران در۲ بخش بانوان و آقایان و رده های های سنی جوانان و بزرگسالان با ۱۶ ورزشکار به این مسابقات اعزام شد. ۱۱ ورزشکار مرد و پنج ورزشکار زن ترکیب تیم ملی کشورمان را تشکیل دادند.

هدایت تیم بانوان بر عهده "الناز نریمانی" و هدایت تیم آقایان بر عهده "اباذر علوی" و "کامبیز غلامی" بود. تیم به سرپرستی "سیدعباس هاشمی منش" رییس فدراسیون کونگ فو و هنرهای رزمی راهی تاشکند شد. "زلیخا قنبری" و "محمود علی محمدی" نیز به عنوان داور در این مسابقات حضور داشتند.

این تیم افتخار آفرین توانست بر سکوی نخست مسابقات جای بگیرد و مدال های رنگارنگ زینت بخش سینه پرافتخار هر ۱۶ ورزشکار شد.

کونگ فو البرز

کسب افتخار میزبانی اردوی تیم ملی برای البرز

رییس هیات کونگ فو و هنرهای رزمی البرز روز جمعه در گفت و گو با ایرنا گفت: استان البرز با داشتن ورزشکاران توانمند و مدال آور به عنوان مهد کونگ فو کشور شناخته شده است و به همین دلیل اردوی تیم ملی کونگ فو در این استان برگزار شد.

سیدعلی اکبر میروکیلی در ادامه افزود: برای کسب یک نتیجه مطلوب نیاز به پشتکار فراوان داریم و به لطف خدا توانسته ایم با مجموعه ای از فعالیت‌ها و یک عقبه خوب و برنامه ریزی منظم علاوه بر کسب افتخار میزبانی تیم ملی کونگ فو، ۲ ورزشکار از استان البرز نیز راهی این مسابقات کنیم.

وی ادامه داد: حضور یک مربی البرزی در این دوره نیز افتخاری برای جامعه ورزشی استان بود و می‌توان گفت با توجه به حضور سه البرزی در این اردو، میزبانی حق این استان بود.

میروکیلی افزود: میزبانی چنین رقابت‌های اثرات مطلوبی در استان دارد و ورزشکاران به عنوان نخبه‌های کشور می‌توانند الگوی جوانان باشند؛ درخشش ورزشکاران علاوه بر خوشحالی خانواده ها موجب ارتقاء و گسترش فرهنگ ورزش در بین جوانان و نوجوانان می شود.

وی با اشاره به آثار مفید ورزش در جامعه خاطرنشان کرد: وجود ورزشکار در هر حوزه و در هر محله موجب شادابی و نشاط جوانان می‌شود؛ در تلاش هستیم که در کنار قهرمان پروری علاوه بر پرورش جسم، روح و روان جوانان نیز تحت تعالیم متعالی به کمال برسد.

میروکیلی تاکید کرد: یادمان نرود قهرمانان واقعی کسانی بودند که جان خود را برای حفظ اعتلای میهن اسلامی فدا کردند.

کونگ فو البرز

حضور مربی افتخار آفرین البرزی در مسابقات جهانی

کامبیز غلامی یکی از مربیان کونگ فو شهر جدید مهستان استان البرز در این دوره تیم را همراهی کرد و این افتخار را در کارنامه خود به ثبت رساند.

غلامی در گفت وگو با ایرنا گفت: از سال ۱۳۸۱ در کسوت مربی در این رشته هستم و در همه رده‌های سنی از نونهالان تا بزرگسالان شاگرد دارم؛ همچنین در رده جوانان و بزرگسالان در ادوار گذشته قهرمانان ملی در لیگ برتر کشور داشته ا م و در این دوره پس از ارزیابی فدراسیون نسبت به مربیان و با توجه به حضور ۲ ورزشکار البرزی در تیم ملی افتخار حضور به عنوان سرمربی در این مسابقات را کسب کردم.

وی خاطرنشان کرد: در انتخابی اردوی تیم ملی سه ورزشکار البرزی داشتیم که ۲ نفر در اردو باقی ماندند و فدراسیون با بررسی پارامترهایی نظیر درجه‌های مربیگری، سابقه حضور در رقابت‌های ملی و کسب سکو مربی تیم ملی را انتخاب می‌کند.

غلامی با اشاره به موفقیت اخیر تیم ملی گفت: ایرانیان نشان دادند به طور معمول در ورزش‌های انفرادی نسبت به ورزش‌های تیمی و گروهی موفق‌تر عمل می‌کنند و امسال به لطف خدا هر ۱۶ ورزشکار ما موفق به کسب مدال‌های رنگارنگ شدند و در مجموع تیم بر سکوی نخست مسابقات جهانی جای گرفت.

وی با قدردانی از تلاش‌های فدراسیون کونگ فو تصریح کرد: حمایت‌های اخیر فدراسیون، برگزاری منظم مسابقات، تدارک مقدمات اعزام ها و عملکرد خوب هیات کونگ فو استان البرز و سایر هیات‌های استانی موجب شد تا یک تیم منسجم، خوب و قوی به این دوره اعزام شود و امیدوارم کسب چنین موفقیت‌هایی بازتاب گسترده رسانه‌ای داشته باشد.

کونگ فو البرز

علی مقدم طلایی استان البرز شد

علی مقدم کونگ فو کار ۲۳ ساله البرزی در این دوره طلایی شد و توانست افتخار دیگری در این رشته را برای خود و استان به ارمغان بیاورد.

وی در مورد فعالیت‌های ورزشی خود به ایرنا گفت: از سال ۱۳۸۵ زیر نظر استاد غلامی وارد این رشته شدم و در شهر مهستان سکونت دارم؛ همچنین یکی از پرافتخارترین بازیکنان لیگ کونگ فو کشور هستم و در بدو شروع پس از سه ماه حضور در این ورزش توانستم در اولین حضور خود در رده نونهالان رتبه سوم را کسب کنم.

مقدم چهار طلای لیگ برتر و ۲۱ مقام کشوری  نیز در کارنامه خود ثبت کرده است و نسبت به برخی از بدعهدی‌های باشگاه‌ها و عدم عمل به تعهدات آنها گلایه داشت.

وی خاطرنشان کرد: این رشته ورزشی آورده مالی چندانی برای ورزشکاران ندارد و گاهی اوقات بدعهدی باشگاه‌ها در عمل به تعهدات خود نسبت به ورزشکاران موجب دلسردی می‌شود. ماندن در این رشته بیشتر از آنکه انگیزه مالی داشته باشد عشق و علاقه قلبی می‌خواهد و اکثر ورزشکاران این رشته با عشق و انگیزه قلبی خود در این رشته باقی می‌مانند.

وی تصریح کرد: ما برای آماده بودن در طول سال به طور متوسط روزانه در ۲ بخش حداقل ۴۰ دقیقه‌ای تمرینات منظم ورزشی داریم و نزدیک به مسابقات یا اردوها این تمرینات در سه یا چهار بخش با میانگین زمانی ۲ ساعت انجام می‌شود.

این قهرمان البرزی به شغل آزاد مشغول است و در کنار این حرفه مربیگری را نیز آغاز کرده است. وی ابراز امیدواری کرد تا با توجه بیشتر رسانه‌ها به موضوعات قهرمانی در این رشته حامیان مالی مناسب برای ورزشکاران پیدا شود.

کونگ فو البرز

ایلیا روستاکهن فینالیست شد

ایلیا روستاکهن ورزشکار ۱۹ ساله البرزی نیز در این دوره از مسابقات یک پای فینال بود و در مبارزه با رقیبی از کشور میزبان نتیجه را واگذار کرد و با مدال نقره به خانه بازگشت.

وی در گفت وگو با ایرنا گفت: از سن چهار سالگی زیر نظر پدرم استاد "فرزاد روستاکهن" وارد این رشته شدم و همواره در مسابقاتی که شرکت داشته ام یکی از سکوها را کسب کرده ام.

روستاکهن در مورد نحوه ورود خود به تیم ملی در این دوره تصریح کرد: در مسابقات انتخابی وزن ۵۸ کیلوگرم موفق به دریافت نشان نقره شدم و وارد اردوی انتخابی تیم ملی شدم. با توجه به ترکیب دو وزن ۵۸ و ۶۳ کیلو در این دوره از مسابقات مبارزات درون اردویی نیز بین ورزشکاران هر ۲ وزن انجام شد و این بار نیز توانستم مدال طلای انتخابی را کسب کنم.

وی با تشریح جزئیات شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات گفت: سطح مسابقات بسیار بالا بود و راهیابی به فینال نیز کار دشوار و سختی بود که به لطف خدا محقق شد ولی متاسفانه در رقابت فینال نتوانستم نتیجه دلخواه خود را کسب کنم.

روستا کهن دانشجوی تربیت بدنی است و ضمن تقدیر از پدر خود به عنوان مربی اظهار کرد: این اولین حضور من در رقابت‌های جهانی بود و تجربه ارزشمندی کسب کردم تا بتوانم در مسابقات آینده موفق‌تر عمل کنم. او هشت مدال طلا و یک مدال نقره کشوری نیز در کارنامه خود ثبت کرده است.

کونگ فو البرز

رده های پایه در کونگ فو توجه و حمایت بیشتری نیاز دارند

دبیر هیات کونگ فو و هنرهای رزمی استان البرز با اشاره به موفقیت‌های چند سال اخیر استان در رقابت‌های کشوری به ایرنا گفت: استان البرز در رده بزرگسالان خوب عمل کرده است و سه دوره قهرمانی در لیگ کونگ فو کشور نشان از توانمندی ورزشکاران استان در این رشته دارد.

موسی عبدالهی در ادامه افزود: در این دوره نیز ۲ وزن از پنج ورزشکار بزرگسال را البرزی‌ها از آن خود کردند ولی عدم حضور ما در رده جوانان زنگ هشداری برای ما بود؛ معطوف شدن به رده بزرگسالان نباید ما را از توجه به رده‌های پایه غافل کند. هیات استان قصد دارد تا با برنامه‌ریزی مدون و تازه در رده نونهالان و نوجوانان استعدادهای جدیدی را به کونگ فو کشور معرفی کند.

وی در خصوص میزبانی اردوی تیم ملی نیز اظهار کرد: مجاورت البرز با پایتخت، نظم در مسابقات کشوری، اخلاق و برخورد خوب و حرفه‌ای مربیان و ورزشکاران البرز و نداشتن حاشیه در لیگ را می‌توان به عنوان مهمترین عوامل کسب امتیاز میزبانی توسط البرز دانست. فدراسیون با ارزیابی چنین گزینه‌هایی به هیات استان اعتماد کرد و شهر جدید مهستان میزبان اردوی تیم ملی شد.

مدیریت شهری مهستان یار و یاور کونگ فو

عبدالهی با اشاره به حمایت‌های شهرداری و شورای شهر مهستان تصریح کرد: مدیریت شهری مهستان همواره یار و یاور هنرهای رزمی بوده است و در این دوره نیز بخش اصلی هزینه‌های میزبانی، سالن‌های تمرین و محل اسکان تیم ملی را تقبل کرد.

وی خاطرنشان کرد: این تجربه موفق میزبانی موجب شد تا هیات استان آمادگی کامل خود برای برگزاری هرگونه مسابقات و اردوهای ورزشی در سطح کشور را به فدراسیون اعلام کند.

عبدالهی با اشاره به بانوان کونگ فو کار البرزی گفت: ما در این دوره بانوان منتخب در اردوی تیم ملی نیز داشتیم ولی وزن‌های اعلامی از طرف کشور میزبان با اوزان ورزشکاران البرز مطابقت نداشت و از این جهت نماینده ای از بانوان در تیم ملی نداشتیم.

وی در ادامه افزود: هیات کونگ فو و هنرهای رزمی استان جان تازه‌ای گرفته است ولی نیازمند حمایت و کمک بیشتری از طرف اداره کل ورزش و جوانان استان و فدراسیون کونگ فو و هنرهای رزمی می‌باشد. توجه به دهه نودی‌ها و هشتادی‌های این رشته کار پایه‌ای و دشواری است که اگر حمایت مسوولان ورزشی استان و کشور نباشد استعدادهای این نسل به درستی پرورش نخواهند یافت.

وی تصریح کرد: امیدواریم با حمایت بیشتر فدراسیون و اداره کل ورزش جوانان استان شاهد تحولات جدید و خوبی در عرصه ورزش‌های رزمی استان باشیم.

ورزشکاران این تیم پر افتخار ایلیا روستا کهن نقره، محمد رضا لطیفی طلا، داریوش براهویی طلا، سهند امینی طلا، علی مقدم طلا، محمدرضا عابدینی طلا، علیرضا آب زر نقره و علی مهاجری مدال برنز را بر گردن آویختند.

همچنین در بخش بانوان ستایش رجبی طلا، مائده شمس آبادی طلا، زینب نیلایی طلا، زهرا زارع طلا و مائده رنگرزاده مدال طلا را از آن خود کردند.

هیات کونگ فو و هنرهای رزمی استان نیز در مجمع پیش روی خود با دعوت از افتخار آفرینان استان تجلیل خواهد کرد. استان البرز بیش از چهار هزار ورزشگاه در رشته کونگ فو و هنرهای رزمی دارد.