حسن حسننتاج ۲۴ آبان در جلسه بررسی مشکلات و موانع موجود پیرامون بهرهبرداری از پروژههای عمرانی شهرستان بابل، اظهار کرد: تقاضای ما از مدیران ارشد استان این است که شاخصهای تعریف شده بابل را مورد توجه قرار دهند زیرا با بررسی شاخصهای بابل به مظلومیت این شهرستان وعلت اعتراض مردم پی خواهید برد.
نماینده مردم بابل در مجلس تصریح کرد: با وجودی که رئیس جمهور طرحهای جدید را نمیپذیرد و تمرکز بر روی پروژههای نیمه کاره است ولی باید به این مهم توجه کرد که مازندران بعنوان نخستین استان گردشگر پذیر زیرساخت مناسب برای پذیرش جمعیت ۲۰ میلیونی را در زمان شناور ندارد.
وی با اشاره به اینکه با شهادت شهید رئیسی بودجههای مصوب برای بابل اجرایی نشد، ادامه داد: در حوزه آبرسانی روستاهای بابل مشکل عدیده دارند و مردم ما بسیار عصبانی و ناامید هستند.
نماینده مردم بابل در مجلس با اشاره به اینکه با دوهزار و ۵۰۰ ناترازی برق در استان مواجه هستیم، یادآور شد: که ۶۳ کیلووات از مشکلات بابل است.
وی افزود: میزان طرح هادی از ۲۷ درصد به ۴۷ درصد افزایش یافت اما نسبت به شهرهای دیگر هنوز عقبتر بوده و باید به بیش از ۵۰ درصد برسد.
وی خواستار حمایت بانکهای عامل در واگذاری تسهیلات برای بهبود وضعیت شهری شد و گفت: بدون کمک بانکها موفق نمیشویم.
وی خاطرنشان کرد: مدیر موفق مدیری است که بدهکار باشد باید پروژهها اجرایی شود تا جذب اعتبار داشته باشند.
حسن نتاج به معظل بافت فرسوده شهربابل اشاره کرد و تصریح کرد: از سه هزار و ۳۰ هکتار مساحت بابل هزار هکتار آن فرسوده یا ساخت غیرمجاز است که با تسهیلات بانکی میتوان اقدامات خوبی انجام داد.
وی به دستور وزیر در از سرگیری واردات برنج اعتراض کرد و ادامه داد: آب بها برای کشاورزان آزار دهنده است و قادر به پرداخت نیستند برای کشاورزان کاری نشده که از آنها انتظار پرداخت آب بها داشته باشیم.
حسن نتاج خاموشی برق اخیر را نگران کننده برشمرد و یادآور شد: دولت برق را به بهانه مازوت سوزی قطع میکند این امر سبب مشکلاتی شده که باید حل شود.
ضرورت نظارت برسورتینگها
دیگر نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: عدم حضور برخی مدیران کل در این جلسه قابل توجیح نیست و باید پاسخگو باشند.
احمد فاطمی افزود: بابل کارهای به زمین مانده زیادی دارد، برگزاری این جلسات باید خروجی مفید داشته و مصوبات جلسات اجرایی شود.
وی با اشاره به اینکه حریم سه هزار متری مرغ لاین هشت روستای بابلکنار را درگیر کرده و سبب نارضایتی مردم منطقه است، تصریح کرد: این روستاها با ۳۰۰ سال سابقه ساخت با وجود قرارگرفتن در داخل بافت اجازه ساخت و ساز ندارند.
فاطمی یادآور شد: در جلسهای که به این منظور برگزار شد مقرر شد برای ساخت و ساز از نظام دامپزشکی استعلام نشود اما با عدم رعایت این مصوبه ساخت و ساز متوقف و مردم هنوز دچار مشکل هستند که باید در اسرع وقت این معظل حل شود.
وی به ضرورت احداث راهدارخانه در منطقه بالادست بندپی خبر داد و خاطرنشان کرد: سرقت سیمهای برق روستاهای بابل به حد اشباع رسیده است باید تمام سیمها به کابل خودنگهدار تبدیل شود زیرا نصب دوربین کمک کار این معظل نیست.
فاطمی با اشاره به اینکه هیچ اعتبار و مرجعی مسئولیت برق رسانی به مزارع را برعهده نمیگیرد، افزود: حتی در سطح کشور ردیفی برای این کار در نظر گرفته نشد و این جای تاسف دارد.
نماینده مردم بابل در مجلس خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی باید در این حوزه فعالتر عمل کرده و پیگیر این مهم باشد، انبارهای استان پر از ترانس اضافه است اما اجازه ندارند در حوزه کشاورزی استفاده شود.
وی به معظل سورتینگها اشاره کرد و افزود: عدهای از سودجویان این حوزه با استفاده از روشهای مختلف و رنگ آمیزی مرکبات اعتبارات صادرات استان را خدشهدار میکنند ضرورت حضور مستمر بازرسان دستگاههای متولی از اصناف و کشاورزی امری بسیار جدی و ضروریست.
انتهای پیام