به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: فروش ماهی تازه فقط در مجاورت پودر یخ و در فروشگاههای مجاز مورد تائید است.
دکتر زیدآبادی، ضمن اشاره به اهمیت صدور مجوز حمل بهداشتی برای فراوردههای خام دامی گفت: توزیع و عرضه ماهی نیازمند حمل با خودروهای دارای مجوز حمل بهداشتی از دامپزشکی مبداء است.
او گفت: از آنجایی که خودروهای دوره گرد فروش ماهی، نمیتوانند امکانات مورد نیاز برای حمل و نگهداری ماهی را فراهم کنند و شرایط مناسب حمل و انجماد در آنها رعایت نمیشود، لذا احتمال فساد در آنها بالا است.
زیدآبادی،افزود: سلامت فرآوردههای خام دامی و مواد پروتئینی بسیار حائز اهمیت است و مردم باید در هنگام خرید ماهی به ویژگیهای ماهی سالم مانند قابلیت ارتجاعی گوشت ماهی، داشتن پولک، رنگ صورتی آبششها که نشان از تازگی و سلامت ماهی است توجه کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، گفت: از مشخصه های مهم سلامت ماهی، شرایط نگهداری آن است و ماهی تازه در دمای ۰ تا ۴+ درجه سانتیگراد در شرایط یخچالی و ماهی منجمد در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد بایدنگهداری شود.