شناسهٔ خبر: 69733627 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: انصاف نیوز | لینک خبر

نیاز پردیس رضایی‌نژادِ خواجه نصیر به استقرار اورژانس؟ | اورژانس تایید کرد دانشگاه تکذیب!

صاحب‌خبر -

یکی از دانشجویان ساکن در خوابگاه دانشِ دانشگاه خواجه نصیر فوت نودانشجوی این دانشگاه پس از سقوط از پله‌ی خوابگاه را تقصیر تعلل مسئولان دانشگاه و احداث نکردن یک واحد اورژانس در پردیس رضایی‌نژاد می‌داند.

او در گفتگو با انصاف نیوز از تلاش‌های فعالان دانشجویی برای استقرار این واحد اورژانس گفت که از سوی مسئولان بی‌پاسخ مانده است.

این دانشجو گفت: مشکل دیگر پس از رسیدن آمبولانس در دسترس نبودن کلید در ماشین‌رو خوابگاه بوده. همین موضوع هم باعث طولانی‌تر شدن زمان رسیدن ماموران اورژانس شده است.

شب حادثه کلید در ماشین‌روی خوابگاه هم گم شده بود!

در مورد بسته بودن در ماشین‌روی خوابگاه، به گفته‌ی این دانشجو آن شب سرپرست خوابگاه کلید نداشته؛ در ماشین‌رو خوابگاه هم قفل و کلیدش ناموجود بوده است. درواقع کلید دست سرپرست شب بوده که او هم آن زمان حادثه حضور نداشته. دانشجویان نهایتا مجبور به شکستن در شده‌اند.

این دانشجو از رفتار ماموران حراست در شب حادثه گلایه داشت. به گفته‌ی او تمام رد خون در راه پله‌ها را پاک کرده‌اند. به این ترتیب پلیس با توجه به پاک شدن صحنه دیگر نتوانسته گزارشی بنویسد و آنچه نوشته هم صرفا ‘فرمالیته’ بوده است.

به گفته‌ی این دانشجو برخی مسئولان حراست وقتی در صحنه حاضر می‌شوند خیلی مسئله را عادی جلوه می‌دهند و می‌گویند که «این اتفاق خیلی رایج است» یا اینکه «قرار نیست همه‌ی دانشگاه‌ها اورژانس داشته باشند» و… معاون دانشجویی هم بعد از آن که اورژانس دانشجو را برد به خوابگاه می‌آید، از محل حادثه بازدید می‌کند و البته هیچ یک از سوالات دانشجویان را جواب نمی‌دهد.

کانال تلگرامی شورای صنفی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی حدودا 11 شب 21 آبان خبر سقوط یکی از نودانشجویان این دانشگاه از پله‌های خوابگاه دانش 1 را منتشر کرد. صبح 22 آبان نیز خبر مرگ این دانشجو، امیرمهدی چگینی که ورودی 403 مهندسی شیمی هم بود منتشر شد. در پی انتشار این خبر تجمع و تحصنی اعتراضی نیز در این پردیس شکل گرفت که با تهدید دانشجویان و عدم پاسخگویی مواجه شد.

منبع: کانال شورای صنفی دانشگاه خواجه نصیر

دانشجویی که با انصاف نیوز تماس گرفت به غیراستاندارد بودن نرده‌ها و کوتاه بودنشان نیز اشاره کرد. به گفته‌ی او نزدیکترین اورژانس به پردیس رضایی‌نژاد حداقل 20 تا 25 دقیقه فاصله دارد. فعالین این دانشگاه بارها پیگیر استقرار اورژانس در محل این پردیس شده‌اند اما با عدم پاسخگویی مسئولان مواجه شده‌اند.

حتی با پیگیری‌های فعالین دانشجویی این دانشگاه اورژانس بازدیدی از این بخش پردیس داشته و آنجا برای استقرار اورژانس مناسب دانسته است.

این فعال دانشجویی به ما توضیح داد که حتی بخشی از پردیس به نام «مهمانسرا» را برای استقرار اورژانس پیشنهاد داده‌اند اما مسئولان دانشگاه پاسخ داده‌اند که مهمانسرا را برای مهدکودک دانشگاه در نظر گرفته‌اند.

او گفت: مکان‌های دیگری هم از سوی دانشجویان پیشنهاد شده اما باز پاسخ‌هایی مشابه گرفته‌اند از جمله ساخت مسجد و… مسئولان دانشگاه بر این باورند که این پردیس اصلا نیازی به احداث اورژانس ندارد و احداث آن هم حداقل 10 سال طول خواهد کشید. حتی رئیس سابق دانشکده هوا و فضا خطاب به دانشجویی که پیگیر این موضوع بوده گفته است: نیاز به اورژانس نداریم. اگر اتفاقی افتاد پای من!

دانشجویان برخلاف مسئولان معتقدند به دلیل جمعیت بالای این پردیس و خوابگاه‌هایش و نیز دور بودن نزدیک‌ترین اورژانس، این پردیس نیاز به استقرار یک واحد اورژانس دارد.

انتهای پیام