به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، حجتالاسلام والمسلمین «رمضانعلی موسوی مقدم» نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست هماندیشی مدیران استانی که امروز (پنجشنبه) در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد، ضمن تسلیت فرارسیدن ایام فاطمیه، اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در آموزههای دینی ما بسیار مورد تاکید است، استفاده از فرصتها و زمان است، به عبارتی اگر لحظهای از عمر به هدر برود قابل بازگشت نیست.
وی افزود: امیرالمومنین حضرت علی (ع) در این باب آن را یک اصل مدیریتی میداند و معتقد است فرصتها مثل ابر از بالای سر انسان میگذرد، لذا باید از فرصتها استفاده کنیم قبل از اینکه تبدیل به غصه شود، تمام امور زندگی ما مرهون وقت و زمان است که باید آن را دریابیم.
حجتالاسلام موسوی مقدم با اشاره به اینکه ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران، در شرایط کنونی و بینالمللی، باید حداکثر استفاده از فرصتها را داشته باشیم، تاکید کرد: فلسفه وجودی بنیاد شهید و امور ایثارگران، ارائه خدمات مطلوب و جلب رضایت خانواده معزز شهدا و ایثارگران و نیز جهت تعامل با آحاد جامعه جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است. بنیاد شهید با این توضیح به یک نهاد تبدیل شد تا بتواند از فرصت، استفاده کرده و از زمان بهره برد. مقام معظم رهبری هم در زمان ادغام بنیاد شهید و امور ایثارگران فرمودند که در صورتی که هویت نهادی بودن و انقلابی بودن این سازمان حفظ شود، با ادغام آن موافقت میکنیم.
نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: تفاوت نهادی بودن در بنیاد شهید و امور ایثارگران با سیستمهای اجرایی این است که در این نهاد، اصل بر خدمت است و فاصله بین تصمیم و اجرا باید صفر باشد و کارها در اینجا باید سریعتر انجام شود تا فرصتها از دست نرود.
وی افزود: در نهاد هیچ کاری تا محقق نشود تمام شده نیست و اگر اینگونه است هیچ کاری نباید به فردا موکول شود. در هر تاخیری آفاتی وجود دارد به همین دلیل در زمان خودش باید صورت پذیرد. نهادی عمل کردن به خاطر استفاده حداکثری از زمان است و اگر این گونه باشد این نهاد فرهنگی ارزش و هویت پیدا میکند؛ لذا اگر ما تبدیل به یک نهاد انقلابی شدیم باید کارها را سریعتر انجام دهیم.
حجتالاسلام موسوی مقدم با اشاره به اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران باید به مرکزی جهت اشاعه اخلاق، از خودگذشتگی، عزت نفس و مسائل این چنینی تبدیل شود، تاکید کرد: ما به عنوان کارگزاران این نهاد هر روز که پشت میز مینشینیم باید به دنبال این باشیم که چه کاری انجام نشده و آن را به سرانجام برسانیم، هیچگاه ساختار و سازمان هدف نیستند، بلکه وسیلهای برای رسیدن به هدف هستند. در نهاد بهرهوری بالا رفته و فاصله ستاد و صف کاهش مییابد و در اصل باید با هم به نحوی عمل کند که کارها سریعتر به مقصد برسد. در نهاد انقلابی کلمه (ما میتوانیم) باید محقق شود.
نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه در برخی جاها گرههایی وجود دارد که با مدیریت باید حل شود، تصریح کرد: شما باید با همکاری و هماهنگی و مدیریت، مشکلات خود را حل کرده و سعی در تسریع ارائه خدمات داشته باشید و هیچ مشکلی در امر خانواده شهدا نباید حل نشده باقی بماند، زیرا اساس تشکیل بنیاد شهید و امور ایثارگران رفع این مشکلات است و تاکید مقام معظم رهبری هم بر همین موضوع است.
حجتالاسلام موسوی مقدم با اشاره به ایام فاطمیه، اظهار کرد: حضرت امیرالمومنین علی (ع) که قهرمان مبارزه با مشکلات و سختیها بود، وقتی در بازه ۲۵ ساله استخوان در گلو و خار در چشم ماند، بازهم به مردم حداکثر خدمات را ارائه میکردند.
فریده اولاد قباد، سرپرست معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم ضمن گرامیداشت ایام فاطمیه و تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه (س) گفت: نگاه و رویکرد خوبی در دولت و بنیاد شهید و امور ایثارگران به جامعه ایثارگری وجود دارد که باید این رویکرد را همه دستگاهها داشته باشند و مورد توجه قرار دهند.
سرپرست معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به رویکرد اصلی این معاونت به جامعه ایثارگری گفت: رویکرد مهم و اول معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران اجرای قوانین و مقررات ایثارگران و حفظ شأن و کرامت جامعه ایثارگری است. علاوه بر این اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران تا مطالبات جامعه ایثارگری محقق شود. در این مسیر باید اهداف و بیانیه گام دوم انقلاب را سرلوحه کارهای خودمان قرار دهیم و نباید از این سند غافل شویم.
اولاد قباد، «تدوین نظامنامه مددکاری» را یکی از مهمترین برنامههای معاونت دانست که جلسهای با رئیس انجمن مددکاران در همین راستا برگزار شد و گفت: عضویت بنیاد شهید و امور ایثارگران در «شورای اجتماعی وزارت کشور» برای پیشگیری آسیبهای اجتماعی موضوع مهمی است. اجرای ماده ۲۰ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران از اولویتهای ما است. همچنین باید از ظرفیت مجمع خیرین ایثارگر و معتمدین معین استفاده شود.
سرپرست معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به آماری از خدمات مددکاری به جامعه ایثارگری، گفت: در حوزه مددکاری رسیدگی به موارد خاص در اولویت کار ما قرار دارد، در حوزه مسکن طبق تاکید رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و ارائه زمین به جامعه ایثارگری تفاهمنامهای با وزارت راه و شهرسازی بسته شده است و امیدواریم دغدغه مسکن مرتفع شود.
اولاد قباد همچنین به تامین وام مسکن به ایثارگران اشاره کرد و گفت: در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی برای تایید سقف اعتبارات مسکن رای آورد و در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی هم باید تلاش شود تا پیشنهادات ما رای بیاورد، ما پیگیر تامین مسکن و زمین ایثارگران هستیم و در حوزه تسهیلات با بانک دی قراردادی منعقد شده است.
سرپرست معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران درخصوص تسهیلات صندوق توسعه ملی برای اشتغال ایثارگران، گفت: حدود ۷۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال ایثارگران در نظر گرفته شده است، در خصوص کمیسیون احراز هم همه پروندهها به روز خواهد شد. در خصوص کمک معیشت ایثارگران نیز حدود ۳۰ هزار رزمنده معسر داریم که امیدواریم برای سال ۱۴۰۴ بتوانیم بودجه مورد نیاز را تامین کنیم. همچنین از ظرفیت شورای مشاورین وزرا در امور ایثارگران نیز برای اجرای قوانین استفاده خواهد شد.
انتهای پیام/ 112
∎