شناسهٔ خبر: 69732250 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

مروری بر تحولات منطقه

از هشدار نسبت به کوچ اجباری فلسطینیان غزه تا وقوع انفجار در حومه دمشق و حمص

دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد: روند اخراج سازمان‌دهی شده و خشونت‌بار که توسط رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه اجرا می‌شود، اقدامی برنامه‌‌ریزی شده و همیشگی آنان در مناطق بی‌دفاع است و در راستای پاکسازی نژادی انجام می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایکنا؛ به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، این سازمان امروز پنجشنبه در گزارشی تحت عنوان «ناامیدان، گرسنگان و محاصره‌شدگان» به موضوع روند کوچ اجباری غیرنظامیان در نوار غزه و جلوگیری از بازگشت آنها به محل خانه‌هایشان و هدف قراردادن مناطقی پرداخت که رژیم صهیونیستی مدعی امن بودن آنها است.
 
در این گزارش آمده است: کوچ اجباری سازمان‌دهی شده و خشونت‌آمیز اجرا شده توسط اسرائیل اقدامی برنامه‌ریزی شده است که همیشه در مناطق بی‌دفاع انجام می‌شود که در راستای پاکسازی نژادی است.
این سازمان از دادگاه لاهه خواست فوراً در مورد کوچ اجباری فلسطینیان توسط اسرائیل و جلوگیری از بازگشت آنها به خانه‌هایشان به عنوان جنایت علیه بشریت تحقیقات انجام دهد.
 
دیده‌بان حقوق بشر همچنین از آمریکا، آلمان و دیگر کشورها خواست در اقدامی فوری روند انتقال سلاح و کمک‌های نظامی به اراضی اشغالی را متوقف نمایند.
 
در بخش دیگری از این بیانیه ضمن اشاره به ادامه روند ارسال سلاح به اراضی اشغالی تأکید شده است: ادامه این روند می‌تواند کشورهای حامی اسرائیل را در خطر درگیری در جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت و دیگر تعرضاتی قرار دهد که نقض آشکار حقوق بشر خواهد بود.
 
۲هزار شهید و ۶ هزار مجروح در حملات رژیم صهیونیستی به شمال غزه
 
یک منبع پزشکی در غزه گفت: در حملات مستمر رژیم صهیونیستی به جبالیا و شمال غزه طی ٤١ روز، تقریبا ٢٠٠٠ نفر به شهادت رسیدند و ٦٠٠٠ نفر دیگر مجروح شدند.

همچنین مدیر بخش بهداشت غزه طی گفت‌وگویی گفت: اشغالگران جنایات نسل‌کشی و آوارگی اجباری در مناطق شمال نوار غزه را تشدید می‌کنند.
 
وی افزود: اشغالگران عمدا پزشکان و کارکنان بهداشتی را هدف قرار می‌دهند و همچنان از ورود نیازهای اولیه به بیمارستان‌هایی که حداقل در حال فعالیت هستند جلوگیری می‌کنند. اشغالگران شمال نوار غزه را به مناطقی غیرقابل زندگی تبدیل کرده‌اند.
 
اخیرا سازمان‌های بین‌المللی نسبت به اعلام رسمی قحطی در شمال نوار غزه به خاطر کشتارهای گسترده‌ای که رژیم صهیونیستی در این مناطق از پنج اکتبر به راه انداخته است، هشدار داده‌اند. رژیم صهیونیستی همچنین مانع ورود کمک‌های غذایی، آب و دارو به این مناطق می‌شود و آن را تحت محاصره نظامی شدید قرار داده است.

آمار شهدای غزه به ۴۳ هزار و ۷۳۶ نفر افزایش یافت
 
براساس گزارش الجزیره، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه با صدور بیانیه‌ای جدیدترین آمار شهدا و زخمی‌های حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون را اعلام کرد.
از هشدار نسبت به کوچ اجباری فلسطینیان غزه تا وقوع انفجار در حومه دمشق و حمص
بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، در نتیجه حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تا این لحظه، ۴۳ هزار و ۷۳۶ نفر به شهادت رسیده‌اند.
 
همچنین این نهاد پزشکی فلسطینی بیان کرد که شمار کلی زخمی‌های حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از آغاز جنگ در این باریکه به ۱۰۳ هزار و ۳۷۰ نفر رسیده است.
 
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که در ۴۸ ساعت گذشته ارتش رژیم صهیونیستی ۳ جنایت و کشتار را در نوار غزه مرتکب شده است.
 
همچنین وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه بیان کرد که حملات ساعت گذشته ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه، شهادت ۲۴ و زخمی‌شدن ۱۱۲ نفر را در پی داشته است.
 
وزارت بهداشت غزه تأکید کرد که برخی از شهدا و قربانیان همچنان زیر آوار و در خیابان‌ها بوده و اشغالگران از امدادرسانی به آنها ممانعت می‌کنند.

پنجمین حمله پهپادی مقاومت عراق ضد صهیونیست‌ها طی چند ساعت
 
مقاومت اسلامی عراق در جدیدترین بیانیه امروز خود از هدف قرار دادن یک هدف حیاتی وابسته به دشمن صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی برای پنجمین بار خبر داد.
 
در بیانیه پنجم امروز مقاومت عراق آمده است که در ادامه رویکرد مقاومت ضد اشغالگری، حمایت از مردممان در فلسطین و لبنان و در پاسخ به جنایت‌هایی که رژیم غاصب علیه غیرنظامیان از جمله کودکان، زنان و سالمندان انجام می‌دهد، رزمندگان مقاومت اسلامی در عراق صبح امروز پنجشنبه(24 آبان)، هدفی حیاتی در شمال اراضی اشغالی را برای پنجمین بار مورد حمله پهپادی قرار دادند.
از هشدار نسبت به کوچ اجباری فلسطینیان غزه تا وقوع انفجار در حومه دمشق و حمص
پیش از این مقاومت عراق در ساعات بامداد و صبح با صدور 4 بیانیه از هدف قرار دادن مکرر یک هدف حیاتی در شمال فلسطین اشغالی خبر داده بود.
 
مقاومت اسلامی عراق بر ادامه این عملیات‌های خود ضد دشمن صهیونیستی و حمایت از مردم فلسطین و لبنان تأکید کرد.

وقوع انفجار در حومه دمشق و حمص
 
رسانه‌های سوریه امروز (پنجشنبه) از شنیده شدن صدای چندین انفجار در مرکز این کشور خبر دادند.

رسانه‌های سوریه گزارش دادند که صدای چندین انفجار در شهر «حمص» واقع در مرکز این کشور به گوش رسیده است.
 
خبرنگار اسپوتنیک در شهر حمص سوریه اعلام کرد که سامانه‌های دفاع هوایی سوریه با اهداف متخاصم در اطراف شهر حمص مقابله کرده و همزمان صدای چندین انفجار به گوش می‌رسد.
از هشدار نسبت به کوچ اجباری فلسطینیان غزه تا وقوع انفجار در حومه دمشق و حمص
خبرگزاری سانا نیز با تأیید این خبر از وقوع انفجار در حومه دمشق خبر داد.
 
منابع خبری نیز اعلام کردند که هواپیماهای رژیم صهیونیستی چندین موشک از بلندی‌های جولان اشغالی به سمت سوریه شلیک کردند.
 
خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که موشک‌های دشمن صهیونیستی منطقه سیده زینب و اطراف آن را در جنوب دمشق هدف قرار داده است.

همچنین، یک منبع نظامی در سوریه از حمله رژیم صهیونیستی به مسیرهای منتهی به مرز سوریه و لبنان خبر داد.
 
به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه، این منبع افزود که رژیم صهیونیستی پل‌های رود «العاصی» و مسیرهای مرتبط با مرز سوریه و لبنان در منطقه «القصیر» در حومه حمص را هدف قرار داد.
 
منبع مذکور تصریح کرد که این حمله منجر به خسارت بسیار و از دسترس خارج شدن این مسیرها شد.
 
تداوم بمباران ضاحیه جنوبی بیروت
 
به گزارش العالم، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز (پنجشنبه) در چهل و ششمین روز حملات همه جانبه این رژیم به لبنان، مناطقی در ضاحیه جنوبی و اطراف فرودگاه را بمباران کردند، در همین حال حزب‌الله نیز شش پایگاه و سه موضع نظامی این رژیم را هدف قرارداد.
 
بنابر این گزارش، حزب‌الله لبنان اعلام کرد که 6 پایگاه و 3 موضع نظامی رژیم صهیونیستی را در شمال و مرکز سرزمین‌های اشغالی هدف موشک قرار داد که دو مورد از آنها را برای نخستین بار با موشک‌های خاص هدف گرفته است.
از هشدار نسبت به کوچ اجباری فلسطینیان غزه تا وقوع انفجار در حومه دمشق و حمص
درهمین حال ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که یک نظامی دیگر این رژیم در نبردهای جنوب لبنان کشته شده است.
 
بنابر این گزارش، سخنگوی ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی چهارشنبه‌شب به همه ساکنان ضاحیه در جنوب به ویژه ساختمان‌های الاوزاعی، شهرک حریک و تحویطه الغدیر و حدث بیروت هشدار داد که این مناطق را بمباران خواهد کرد. منطقه الاوزاعی بیروت پس از تهدیدات رژیم صهیونیستی برای بمباران، شاهد تخلیه گسترده منازل بوده است.
 
وزارت بهداشت لبنان گزارش داد که حملات به البقاع و بعلبک 40 شهید و 53 زخمی برجای گذاشت. وزارت بهداشت لبنان پیشتر از افزایش شمار شهدا به ۳۰۵۰ و زخمی ها ۱۳۶۵۸ نفر از آغاز حملات تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی به لبنان از 7 اکتبر 2023 تا کنون خبر داده بود.
 
از سوی دیگر، حزب‌الله برای نخستین بار پایگاه دریایی حیفا (متعلق به نیروی دریایی ارتش اسرائیل و شامل ناوگانی از قایق های موشکی و زیردریایی) در خلیج حیفا را هدف قرار داد.
 
حزب‌الله همچنین با شماری پهپاد تهاجمی، پایگاه بیلو (متعلق به تیپ چتربازان ذخیره لشکر 98 ارتش اسرائیل) را در جنوب تل آویو، برای نخستین بار، به عنوان بخشی از حملات تلافی‌جویانه خود به پایگاه‌های نظامی، مقرهای اطلاعاتی، تجمعات نظامی و شهرک‌های این رژیم هدف قرار داد.
انتهای پیام