به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن ابراهیمی عصر پنجشنبه در جلسه بررسی مشکلات بیمارستان های گنبدکاووس و تجلیل از پرستاران این شهرستان در بیمارستان پیامبر اعظم (ص) افزود: در سالهای گذشته ۹۰۰ تخت بیمارستانی به ظرفیت تخت های مراکز درمانی گلستان اضافه شد اما نیروی متخصص و پرستار آن جذب نشدند.
وی ادامه داد: هم اکنون مراکز درمانی گلستان به ازای تخت های اضافه شده باید ۲ هزار و ۷۰۰ نیرو جذب شوند.
ابراهیمی به فرسوده بودن مراکز درمانی گلستان هم اشاره کرد و گفت: فقط در گنبدکاووس سالانه ۱۰۰ میلیارد ریال صرف نگهداری از مراکز درمانی دولتی این شهرستان می شود.
وی گفت: گنبدکاووس نیاز به احداث یک بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی جدید دارد که از طریق وزارت بهداشت پیگیر آن هستیم.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه بابیان اینکه حال حوزه درمان و سلامت این شهرستان خوب نیست، احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی را مطالبه به حق مردم گنبدکاووس دانست و برلزوم سرعت بخشیدن این مطالبه مردم تاکید کرد.
عبدالحکیم آق ارکاکلی افزود: مجوز بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی گنبدکاووس در سال ۹۰ صادر شده اما هنوز ساخته نشده بلکه شمار تخت های آن به ۴۰۰ تختخواب کاهش یافته است.
وی اضافه کرد: در نیروی انسانی متخصص و پرستار باید مطابق جمعیت شهرستان و پوشش یک میلیون نفری شرق گلستان توسط مراکز درمانی گنبدکاووس به آن نیرو داده شود.
آق آرکاکلی ادامه داد: مدیران دستگاههای اجرایی باید در چارچوب قانون مطالبات مردم را پیگیری و به مقامات استانی و کشوری منعکس نمایید.
شهرستان گنبدکاووس با افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت هفت بیمارستان شامل چهار مرکز دولتی، ۲ بیمارستان خصوصی و یک بیمارستان متعلق به سازمان تامین اجتماعی با مجموع ۷۵۰ تخت دارد.