شناسهٔ خبر: 69729194 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

رویداد ملی آپیک در زنجان برگزار شد

اولین رویداد ملی توسعه محصول جدید در حوزه صنایع غذایی(آپیک) در دانشگاه زنجان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان، در مدت فراخوان دریافت ایده‌ها از ابتدای مهر ماه تا ۱۰ آبان،  بیش از ۸۰ طرح از سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شد.

در طی داوری اولیه در ۱۰ آبان، ۲۴ طرح وارد بخش مسابقه شد و دوره‌ی آموزشی نحوه ایجاد و توسعه ایده و کسب و کار برای این ۲۴ ایده منتخب توسط منتور‌های تخصصی مرکز نوآوری آپیک اجرا شد. 

در پایان این رویداد ایده‌های دیپ زیتون از استان گلستان و چیپس زیتون و سس زیتون از استان زنجان به عنوان سه ایده منتخب برگزیده شدند همین‌طور ایده‌ی تولید حلوای سیاه با روکش شکلاتی از استان اردبیل و چیپس با چاشنی سرخ از استان زنجان به عنوان شایسته‌ی تقدیر مورد پذیرش قرار گرفتند.

 تیم‌های منتخب علاوه بر دریافت تندیس آپیک و جایزه نقدی مجوز ورود و استقرار در اکوسیستم نوآوری و فناوری استان را اخذ کردند.

گفتنی است رویداد صنایع غذایی اپیک در جهت تولید محصولات جدید و فناورانه که توانایی ایجاد بازار خوب در سطح ملی و بین الملل را دارد داوری و در صورت کسب مقام جوایز مالی و حمایت از محصول و ایجاد ارتباط با شرکت‌های مطرح در عرصه مواد غذایی را با شرکت‌های نو پا را فراهم می‌کند.

<div id="video-display-embed-code_11716453"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4381342/11716453?width=400&height=300"></script></div>