شناسهٔ خبر: 69728254 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

شیعه و اهل تسنن، حافظ حریم و خاک ایران

مدتهاست گروهای تروریستی می خواهند امنیت کشور را در مرزهای جنوب شرقی بر هم زده و وحدت شیعه و سنی را از بین ببرند. اما در این سالها همواره همطونانمان در این مناطق فارغ از هر مذهب و قومیتی نشان داده اند برای حفاظت از حریم وطن، دوشادوش هم، فداکاری می کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مدتهاست گرو‌های تروریستی با پشتوانه سرکرده‌های صهیونی-آمریکایی خود می‌خواهند امنیت کشور را در مرز‌های جنوب شرقی بر هم زده و وحدت شیعه و سنی را از بین ببرند.
اما در این سال‌ها همواره همطونانمان در این مناطق فارغ از هر مذهب و قومیتی نشان داده اند برای حفاظت از حریم وطن، دوشادوش هم، فداکاری می‌کنند.
چند روز گذشته ۵ بسیجی بلوچ در سراوان توسط گروه تروریستی جیش الظلم به شهادت رسیدند.

<div id="video-display-embed-code_11716283"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4381284/11716283?width=600&height=350"></script></div>