به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس مرکز تحقیقات فناوری بذر ملی گفت: هم اکنون ۹۵ درصد از این بذرها وارداتی است و طبق برنامه ریزیها و هدف گزاریهای صورت گرفته برای خودکفایی کشور، قرار است حدود ۴۰ درصد از نیاز کشور تولید و تامین شود.
عابد زاده افزود: دانش فنی تولید بذرهای هیبریدی، جزء دانشهای هایتک دنیا است که کشورمان توانسته با اتکاء به دانشمندان داخلی در دانشگاه آزاد، به فناوری تولید آن دست پیدا و بخشی از نیاز کشور را تامین و از خروج ارز جلوگیری کند.
وی همچنین گفت: کشاورزان در صورت استفاده از این بذرها به جای بذرهای معمولی، میزان بهره وری و تولید محصولاتشان ۴ برابر افزایش پیدا میکند.
نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: این واحد تحقیقاتی دارای ۲۶ هکتار گلخانه و در حال حاضر تنها ۶ هکتار آن به بهره برداری و خروجی رسیده است و توانسته برای ۵۰۰ نفر شغل ایجاد کند.
زهرا سعیدی افزود: توسعه و به کارگیری ظرفیت باقیمانده این گلخانه ها، نیازمند حل مشکل تامین آب و سرمایه در گردش این مجموعه و مقرر شده است علاوه بر تامین آب مورد نیاز، وام ۱۰۰ میلیارد تومانی نیز از طریق صندوق صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در اختیار این شرکت قرار بگیرد.