شناسهٔ خبر: 69725088 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

«معرفی کتاب»

«نبرد در جزیره»

کتاب «نبرد در جزیره» مجموعه خاطرات سردار مصطفی اکبری که به نویسندگی «ساسان ناطق» در سال ۱۳۸۹ توسط انتشارات «بنیاد حفظ آثار» به چاپ رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اردبیل؛ کتاب «نبرد در جزیره» مجموعه خاطرات سردار مصطفی اکبری که به نویسندگی «ساسان ناطق» توسط انتشارات «بنیاد حفظ آثار» در ۱۰۰۰ نسخه با حمایت مالی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اردبیل به چاپ رسیده است.
مصطفی اکبری متولد تیر ماه ۱۳۴۰ در روستای سولا از توابع شهرستان نمین استان اردبیل است. مرداد ماه سال ۱۳۵۹ وارد سپاه شد و در عملیات‌هایی همچون بیت‌المقدس، بدر، خیبر، والفجر ۸ و کربلای ۵ حضور داشته است. او که به عنوان فرمانده ایفای نقش نموده هم‌اینک با بیش از ۱۰۰ ماه حضور در جبهه و ۵۰ درصد جانبازی یکی از پیشکسوتان دفاع مقدس به شمار می‌آید.
در بخشی از کتاب آمده است:
یکی از روز‌ها اورکتم را به خشکشویی داده بودم. ساعت نه صبح رفتم تا اورکت را بگیرم و تلفنی هم به خانه بزنم. خشکشویی مقابل مخابرات بود و پانصد ششصد متر با مدرسه فاصله داشت. جلو در جعفر طهماسبی پور از بچه‌های سپاه اردبیل را دیدم. باهم بیرون رفتیم. جلوتر از من چند نفری در مخابرات نوبت داشتند. شماره ام را به متصدی مخابرات دادم و رفتم اورکت را گرفتم. آن را به طهماسبی پور دادم و او رفت سپاه و من منتظر نوبتم شدم. زنگ زدم خانه خاله ام و گفتم سالم هستم و به همه سلام برساند.
پنج شنبه چهارم دی ماه ۱۳۵۹، نوبت نگهبانی مان بود. ساعت ده و نیم سوار مینی بوس شدیم و یازده و نیم به سد رسیدیم. گروه قبلی به سپاه برگشت. تعدادی از بسیجی‌های میاندوآب هم با ما همراه بودند و در نگهبانی‌ها کمکمان می‌کردند. بعد از نماز مغرب و عشا، لوحه نگهبانی را نوشتم: از ساعت شش تا نه، بچه‌های بسیج. ساعت نه تا دوازده شب، یدالله زنجانی و محمد علی تیموری. از ساعت دوازده تا سه، مصطفی اکبری و صفر منصوری. ساعت سه تا شش صبح عبدالحسین محمدزاده و دانیال داوری. زنجانی قد بلندی داشت و مثل دلاوری از بچه‌های شهرستان خلخال بود. تیموری از بچه‌های شام اسبی، منصوری از بچه‌های محله فاطمیه اردبیل و محمدزاده هم که مسئول گروه بود.
انتهای پیام/