شناسهٔ خبر: 69724696 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۳ گود پرخطر تهران ایمن‌سازی شد

تهران بزرگ - ایرنا - شهردار منطقه ۹ تهران از ایمن‌سازی سه گود پرخطر در این منطقه خبر داد و گفت: اکنون یک گود پرخطر دیگر در این منطقه وجود دارد و باید نسبت به ایمن‌سازی آن اقدام شود.

صاحب‌خبر -

سیدمحمدرحیم مرتضوی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افرود: در سال‌های گذشته چهار گود پرخطر در نقاط مختلف جنوب غرب پایتخت بود که با اقدامات انجام شده سه گود پرخطر آن ایمن‌سازی شده و با پیگیری‌های انجام شده تعداد گودها به یک گود پرخطر مربوط به وزارت دفاع کاهش یافته که امیدواریم این وزارتخانه تعامل و همکاری مطلوبی با شهرداری داشته باشند تا بتوان این گود از مجموعه‌های پرخطر خارج شود.

وی اظهار کرد: در صورت عدم همکاری وزارت دفاع، شهرداری به ناچار و برخلاف میل باطنی نسبت به برخورد قضایی اقدام می‌کند.

شهردار منطقه ۹ تهران ادامه داد: این گود پرخطر رها شده در خیابان بختیاری (سی‌متری جی سابق) نبش خیابان فتح‌آبادی، محله امامزاده عبدالله (ع) است که به صورت غیرمجاز و غیرقانونی به عنوان تعمیرگاه‌های ناایمن بهره‌برداری شده و با وجود برگزاری سه جلسه کمیته ایمنی، ابلاغ سه مرحله اخطار تخلیه، تشکیل کمیسیون رفع خطر و مکاتبه با سازمان املاک و مستغلات ودجا، هیچگونه همکاری در راستای رفع خطر و ایمن‌سازی آن انجام نشده و در یک سال گذشته براساس اعلام سازمان آتش‌نشانی ۲ مورد آتش‌سوزی در محل گود به واسطه ناایمنی تعمیرگاه‌ها روی داده است.

وی تاکید کرد: اکنون شهرداری منطقه پیگیر اخذ دستور قضایی برای جلوگیری از فعالیت این گود بوده و مالک آن (ودجا) موظف به برچیدن اصناف غیرمجاز و ایمن‌سازی آن است که مساحت ملک بیش از ۱۰ هزار مترمربع است که بیش از پنج هزار مترمربع گود بوده که عمق گود در عمیق‌ترین حالت بیش از ۲۰ مترمربع است.

۳ گود پرخطر تهران ایمن‌سازی شد

اعتبارات منطقه رشد قابل توجهی دارد

مرتضوی همچنین درباره ساختمان‌های ناایمن در این منطقه نیز گفت: شهرداری منطقه ۹ در ۲ سال گذشته تلاش کرده تا نسبت به ایمن‌سازی ساختمان‌های سازه‌ای ناایمن و بناهای بدون سیستم‌های اعلام و اطفا حریق اقدام کند که البته دبیرخانه کمیته ایمنی با بررسی و ارزیابی و احصا ساختمان‌های ناایمن، اخطارهای لازم را به مالکان برای ایمن‌سازی ابلاغ کرده است.

وی اضافه کرد: در این دوره مدیریت شهری سهم نواحی جنوبی از جمله منطقه ۹ تهران نسبت به مناطق شمالی پایتخت ۲ برابر بودجه سالیانه نسبت به سال‌های گذشته بوده و در این دوره تلاش شده تا نگاه به سمت مناطق جنوبی بیشتر بوده و عدالت شامل همه مناطق شود.

به گفته مرتضوی، اعتباراتی که در این سه سال به مناطق جنوبی اختصاص یافته نسبت به گذشته افزایش قابل توجهی داشته و موجب شده تا عقب‌ماندگی‌های سالیان گذشته و اجحافی که در حق این مناطق می‌شده با درایت مدیران ارشد شهری تهران جبران شود.

شهردار منطقه ۹ تهران افزود: اقدامات زیرساختی که در این دوره مدیریت شهری در منطقه ۹ انجام شده معادل ۲۰ سال گذشته بوده و حجم فعالیت‌های انجام شده در حوزهای مختلف شهری نسبت به دوره‌های پیشین قابل مقایسه نیست.

به گفته وی، انجام حجم کار در منطقه ۹ و مواردی همچون پادگان جی، خط مترو، فرودگاه مهرآباد، میدان فتح و بزرگراه یادگار امام (ره) از جمله اقدامات بزرگی است که در این دوره مدیریت شهری روی داده و در حال اجرا است.