به گزارش سایت دیده بان ایران؛ در خطر سقوط قرار گرفتن پایتخت کامبوج و از کار انداخته شدن فرودگاه پنوم پن با حمله موشکی ویت کنگ ها تیتر اول شماره امروز دوشنبه ۲۴ آبان سال ۱۳۵۰ روزنامه چاپ عصر اطلاعات است. اطلاعات اضافه کرده که جنگ به ۱۳ کیلومتری پنوم پن رسیده و پرواز هواپیماها از پایتخت کامبوج قطع شده است.
فاش شدن توطئه های لین پیائو معاون مائو رهبر چین توسط دخترش برای کشتن مائو و کشته شدن پیائو در سقوط هواپیمایی که با آن فرار می کرد تیتر دیگر اطلاعات است.
از دیگر تیترها و خبرهای مهم روزنامه میتوان به شرایط واگذاری زمین به معلمان و افزایش وام مسکن بانک ملی اشاره کرد.
نخست وزیر هم گفته است که بازرگانی آزاد است اما احتکار آزاد نیست و سنا هم از افزایش تصادف جاده ها ابراز نگرانی کرده است و اسدالله علم وزیر دربار شاهنشاهی هم اعلام کرده که به درخواست سازمان ملل متحد، اولین کارشناس لژیون خدمتگزاران بشر از سوی ایران به یمن اعزام میشود.
اما خبری با عنوان اینکه جمعیت ایران به نسبت بی سابقه ای در حال افزایش است در صفحات داخلی روزنامه به چشم می آید که متن خبر فوق به شرح زیر می باشد؛
جمعیت ایران در آسیا به نسبتی بی سابقه در تاریخ بشری در حال افزایش است. این مطلب را دکتر کارل فرایزن رئیس قسمت امور جمعیتی سازمان اکافه، امروز در پیام خود به مناسبت افتتاح دوره آموزشی ارزشیابی برنامه های بهداشت و تنظیم خانواده در تهران اعلام داشت.
دکتر کارل در پیام خود گفته است، جمعیت بسیاری از کشورهای آسیا و خاور دور از جمله ایران به نسبتی در حال افزایش است که در تاریخ بشر بی سابقه می باشد.
ازدیاد تراکم جمعیت در این کشورها، انباشتگی مشکلات، رشد اقتصادی و اجتماعی و اشتیاق دولتها و مردم در یافتن طرق سریع حل مشکل مزبور باعث شده است که تقلیل رشد جمعیت از طریق پایین آوردن نسبت ولادت از اصول برنامه کشورهای مزبور قرار گیرد.
دولت ایران در سال ۱۹۶۷ برنامه بهداشت و تنظیم خانواده را در سطح مملکتی پیاده نمود. هدف این برنامه تقلیل رشد جمعیت از ۳ درصد به ۲ درصد تا سال ۱۹۸۰ و به ۱ درصد تا سال ۱۹۹۰ می باشد.
هیات اعزامی سازمان ملل که در اوایل امسال از ایران بازدید به عمل آورد توصیه نموده است که در عرض پنج سال آینده و مرحله اول اجرای برنامه ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار مورد جدید باید به درمانگاهها مراجعه نمایند.
لازم به ذکر است که در عرض پنج سال گذشته پیشرفتهای زیادی در گسترش برنامه های بهداشت و تنظیم خانواده در سطح مملکتی بوسیله وزارت بهداری بدست آمده است.
تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله