شناسهٔ خبر: 69722950 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | لینک خبر

*برگزاری نمایشگاه کتاب در شهر بستک*

صاحب‌خبر -
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، محمد محمدی زاده با تبریک هفته کتاب و کتابخوانی اعلام کرد: این نمایشگاه بمناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در شهر بستک گشایش یافت.

محمدی زاده بیان کرد: این نمایشگاه با ۱۰ هزار جلد کتاب و ۱۶۰۰ عنوان کتاب از ۲۱ تا ۳۰ آبان در سالن شهید قیسی (آموزش و پرورش) از دوشنبه ۲۱ آبان با حضور امام جمعه شهرستان، مسئولان شهرستان و علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی افتتاح و شروع به کار کرد.

وی افزود: در هفته کتاب علاوه بر برگزاری نمايشگاه کتاب، برنامه های نشست های ادبی اهل قلم، رونمایی از کتاب نویسندگان بومی، تجلیل از نویسندگان و خادمان فرهنگ، اهدای کتاب از اهم برنامه های فرهنگی این هفته فرهنگی خواهد بود.

یادآور می شود این نمایشگاه با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کتابخانه های عمومی، اداره آموزش و پرورش شهرستان بستک، شهرداری و شورای اسلامی شهر بستک و با همکاری کتابفروشی امام شافعی برگزار شده است.

گفتنی است: علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی می توانند صبح ها از ۸ تا ۱۴ و عصرها از ۱۷ تا ۲۲ به نشانی بستک، بلوار پاسداران، جنب اداره ثبت احوال سالن فرهنگی ورزشی شهید قیسی مراجعه نمایند.