شناسهٔ خبر: 69720539 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی ایران با خانواده پزشک به قتل رسیده در یاسوج

رئیس سازمان نظام پزشکی ایران با خانواده دکتر مسعود داوودی، پزشک متخصص قلب که در یاسوج به قتل رسید، دیدار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمد رئیس‌زاده، رئیس سازمان نظام پزشکی ایران در این دیدار گفت: ما را در غم خود شریک بدانید و ما نیز عزادار هستیم. 

وی افزود مردم استان کهگیلویه و بویراحمد و قوم لر با غریبه‌ها همچون برادر خود رفتار می‌کنند و معمولاً مهمان نوازند، اما این حادثه تاسف بار از سوی یک نفر اتفاق افتاده است.

وی افزود مردم استان کهگیلویه و بویراحمد و قوم لر با غریبه‌ها همچون برادر خود رفتار می‌کنند و معمولاً مهمان نوازند، اما این حادثه تاسف بار از سوی یک نفر اتفاق افتاده است.
همسر دکتر مسعود داوودی پزشک متخصص به قتل رسیده در شهر یاسوج نیز در ادامه گفت: در شهر یاسوج ۱۱ پزشک متخصص قلب وجود دارد، اما بار سه بیمارستان این شهر را تنها یک نفر پزشک متخصص قلب (دکتر داوودی) دوش می‌کشید و باید پوشش می‌داد و و دکتر داوودی بار‌ها به این مسئله اعتراض کرد.

وی با بیان اینکه دکتر داوودی جسمش رفت و به خاک سپرده می‌شود، اما روحش با مرگ شهادت گونه‌اش بخاطر خدمت به مردم شاد می‌شود، افزود: دکتر داوودی در حال نوشتن شهر مثنوی بود که آن را چاپ کند، اما با رفتنش کتابش ناتمام مانده است.

همسر دکتر داوودی اظهار کرد: دکتر برای گذراندن طرح به یاسوج آمد، دو سال طرحش که تمام شد به دلیل اینکه با بیماران و مردم این استان آشنا و دوست شده بود گفت فرقی ندارد کجا خدمت کنم جایی که مردم من را بخواهند و نیاز داشته باشند می‌مانم و مردم استان کهگیلویه و بویراحمد و شهر یاسوج را دوست داشت و قرار بود در صورت زنده بودن پس از بازنشستگی در شهر سی سخت این استان خانه بسازیم و بمانیم.

او تصریح کرد: بعضی شب‌ها دکتر از ساعت ۲۴ به بعد کشیک بود در حالی که رخی پزشکانی کشیک بر سر بالین بیمار حاضر نمی‌شوند، اما دکتر داوودی هر شب ۴ تا ۵ مرتبه بر بالین بیماران حاضر می‌شد چرا که وقتی تلفنی به دکتر اطلاع داده می‌شد که بیمار داریم نمی‌توانستند درست شرایط بیمار را توضیح بدهند و دکتر می‌گفت خودم باید بر بالین بیمار حاضر شوم.

همسر این پزشک متخصص که در شهر یاسوج به قتل رسید تاکید کرد: دکتر داوودی دلسوز مردم بود و برای خدمت و رسیدگی بهتر به بیماران کادر درمان سهل انگار را توبیخ می‌کرد و در پرونده آنها درج می‌کرد.

همچنین سعید جاودان سیرت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار گفت: مهمان نوازی و غریبه پرستی از ویژگی‌های قوم لر و مردم استان کهگیلویه و بویراحمد است و به دنبال این حادثه همه مردم این استان عزادار دکتر داوودی هستند.

وی افزود: مردم استان کهگیلویه و بویراحمد زندگی خود را برای مهمان‌شان می‌گذارند، و یک اقدام شنیع و فجیع که از سوی یک نفر رخ داده را نباید به پای کل مردم استان کهگیلویه و بویراحمد نوشت.

جاودان سیرت اظهار کرد: امیدوارم برای امنیت شغلی و جانی کادر درمان گام‌های استوار و محکمی برداشته شود.

همچنین سید محمد کاظم نظری، رئیس نظام پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار گفت: وقتی پزشکی مورد تهدید قرار می‌گیرد امیدواریم روال پیش بینی شود که رسیدگی سریع به آن صورت گیرد. 

وی افزود: امیدوارم برخی رسانه‌ها فضای پزشک ستیز را ایجاد نکنند و مردم را با انتشار و چاپ هر روایتی نسبت به پزشکان و کادر درمان تحریک ننمایند. رسانه دلسوز در استان زیاد داریم، اما انتظار می‌رود معدود رسانه‌هایی با احتیاط‌تر کار کنند.

نظری تصریح کرد: در این پرونده جامعه پزشکی قصوری نکرده و این پرونده در سه استان بررسی شده بود.

برادر مرحوم مسعود داوودی پزشک متخصص قلب که در یاسوج به قتل رسید نیز گفت: برادرم به مردم یاسوج و استان کهگیلویه و بویراحمد علاقه داشت و به همین دلیل معمولاً پیگیر و دنبال طول درمان بیماران خود بود.

وی افزود: خیلی تلاش کردیم که برادرم به شاهرود بیاید و ادامه خدمت خود را در شهر خودمان انجام دهد، اما می‌گفت محبت‌های از مردم یاسوج می‌بینم برای مفیدتر از شاهرود خواهد بود و دوست دارم به مردم محروم این استان خدمت کنم.

داوودی تصریح کرد: برادرم خیلی شهر یاسوج و مردم این شهر را دوست داشت و حدود ۱۴ سال در این شهر خدمت کرد.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: باید حساسیت مسئولان نسبت به کادر درمان و پزشکان بیشتر شود و در این خصوص اقدامات بازدارنده صورت گیرد تا دیگر شاهد چنین حوادث و اتفاقاتی نباشیم.