به گزارش دفاعپرس از اصفهان، حجت الاسلام «محسن مظاهری» دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان در جلسه ستاد امربه معروف شهرستان بوئین ومیاندشت، اظهار داشت: شهرستان بوئین ومیاندشت دارالمومنین است ومردم شهرستان دارای فضای معنویت و اعتقادی بسیار خوبی می باشند.
دبیر ستاد امربه معروف اصفهان تصریح کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، استان اصفهان استان ایمان، ایثار و شهادت است. وجود شهدای عزیز این شهرستان، سندی بر این افتخارات است.
وی تصریح کرد: یکی از مهم ترین معروفات بالا بردن سطح آگاهی، بینش و معرفت افراد جامعه است. در شهرستان بوئین ومیاندشت باید درارتقاء سطح ایمان و اعتقادات جامعه تلاش کنیم و همه در این مهم مسئولیم.
حجت الاسلام مظاهری به استفاده از ظرفیت مردم در فعالیت ها اشاره وبیان داشت: در مقابله با آسیب های اجتماعی به میدان آوردن ظرفیت های مردمی و حلقه های میانی جامعه باعث می شود برنامه ها و فعالیتها موثر تر شود و سطح معنویت و اعتقادی در جامعه ارتقا پیدا کند.
وی درادامه افزود: هیات های مذهبی وظیفه بسیار بزرگی در ارتقاء معنویت در جامعه دارند که دراین راستا باید کانون های فرهنگی مساجدو پایگاه بسیج راجهت پیشبرد اهداف از خود بداند و باتوجه به حضور جوانان ونوجوانان در این مراکز انها را درفعالیت ها مشارکت بدهند وحتی برای جوان ونوجوان برنامه های تخصصی داشته باشند.
دبیر ستاد امربه معروف اصفهان تصریح کرد: پایگاه های بسیج بزرکترین ظرفیت برای رشد جوان ونوجوان در راستای ارتقاء روحیه حماسی، انقلابی وجهادی می باشند که بستری را برای فعلیت رساندن اعضای خود و نقش آفرینی جوانان در عرصه های مختلف را فراهم می کند.
وی به اهمیت هم افزایی در پیشبرد اهداف اشاره وبیان داشت: باید در جبهه خودی در رسیدن به اهداف انقلاب ونظام اسلامی هم افزایی صورت بپذیرد چراکه دردشمنی با نظام اسلامی همه دشمنان هم افزا هستند ودر یک مسیر برای ضربه زدن به نظام اسلامی به خصوص آسیب رساندن به اعتقادات جوانان تلاش می کنند.
وی افزود: محور این هم افزایی ها در مساجد ومحله ها امام جماعت مساجد وبه تعبیری امام محله می باشد که امام محله نقش بسیار مهمی را در این امردارد که این هم افزایی باعث تقویت مشارکت مردم در برنامه می باشد.
حجت الاسلام مظاهری در ادامه گفت: شهرداری با این هم افزایی می تواند فعالیت های خوبی را در جهت رفع مشکلات شهری انجام دهد وحتی دستگاه های اجرایی هم در این هم افزایی میتوانند مشارکت کنند که باعث حل مشکلات محلات و امید آفرینی در جامعه خواهند شد که این کار از فعالیت های شورای امربه معروف ونهی از منکر مساجد ومحلات است.
وی به نقش هیات های مذهبی در جامعه اشاره وبیان داشت: یکی از حلقه های میانی که میتوانند نقش بسیار مهمی در جامعه و محله خود در جهت مشارکت مردم و دستگاه ها در حل مشکلات قدم بردارد هیات های مذهبی،کانون های فرهنگی،پایگاه های بسیج و خیریه هاهستند.
دبیر ستاد امربه معروف اصفهان به ایجاد قرارگاه فرهنگی اجتماعی اشاره واظهار داشت: با محوریت امام جمعه ورئیس ستاد امربه معروف ونهی از منکر شهرستان قرارگاه فرهنگی اجتماعی شهرستان وحتی قرارگاه های محله ای در محله ها با محوریت ائمه جماعات ایجاد شود ونهادها و دستگاه ها در راستای این قرارگاه گاه فعالیت های فرهنگی واجتماعی خود را هدفمند و هم افزا نمایند.
حجت الاسلام مظاهری به مشکلات کشاورزان اشاره وبیان داشت: در اکثر شهرستان های اصفهان تامین معیشت مردم آنها از راه کشاورزی انجام می شود که در این خصوص مشکلاتی هم از جمله تامین آب در وقت مناسب وهمچنین مباحث تملیکی زمین های کشاورزی که سال ها مردم کشاورز در این زمین ها زحمت کشیده اند را دارند که باتوجه به ظرفیت قانونی خوبی که وجود دارد باید با همکاری نهادهای استانی وکشوری در جهت مرتفع شدن مشکلات این قشر زحمت کش جامعه تلاش کنیم.
وی در پایان خطالب به شهرداران به صنعت گردشگری اشاره وافزود: در بسیاری از شهرستان ها صنعت گردشگری رونق بسیار خوبی را دارد که در جهت فرهنگ سازی و همچنین انتقال فرهنگ اعتقادی مردم شهرها و تاثیر گذاری آن بر مسافران و گردشگران برنامه ریزی لازم باید صورت بپذیرد و اجازه ندهیم فرهنگها و رفتارهای غلط مسافرین بر فضای شهری اثر گذارد.
انتهای پیام/
∎