صاحبخبر -
به گزارش ایکنا به نقل از شبکه خادمان رسانهای کانونهای خدمت رضوی استان تهران، با حضور خادمیاران و یاوران رضوی منطقه ۴ و خانوادههای آنها، از کانونهای خدمت رضوی برتر منطقه چهار تهران تجلیل شد.
در این مراسم که در مسجد حضرت جوادالائمه(ع) برگزار شد، کانونهای فعال در دهه کرامت امسال معرفی و تجلیل شدند. از میان کانونهای معاونت اجتماعی، کانون بانوان و خانواده و از معاونت فرهنگی، کانون کتاب به عنوان کانونهای ویژه معرفی شدند.
کانون حقوقی، وقف و نذر، تعلیم و تربیت و قرآن هم به عنوان کانونهای برتر مورد تکریم قرار گرفتند. کانونهای محلهای قنات کوثر و تهرانپارس غربی نیز به عنوان کانونهای محلهای ویژه شناخته شدند.
در بخش دیگری از این مراسم از محلههای برتر شامل محله مهران، شیان و لویزان، جوادیه و مجیدیه معرفی، همچنین از گروههای تدوین گزارشهای دهه کرامت، پشتیبانی، تشریفات پرچم متبرک و گروه خبری قدردانی شد.
گزارش ایکنا حاکی است؛ نشست اعضای کانون قرآن خدمت رضوی منطقه ۴ تهران نیز اوایل این هفته با حضور حجتالاسلام والمسلمین علیرضا نجاتی، مسئول خدمت رضوی منطقه ۴ و منیر روحی، مسئول کانون قرآن و سایر خادمیاران و یاوران رضوی در مسجد حضرت جوادالائمه(ع) ده نارمک برگزار شد.
نجاتی طی سخنانی گفت: در پایش استان تهران طی یک ماه گذشته حدود ۲۱ منطقه و شهرستان تهران مورد بررسی قرار گرفت و کلیاتی از تمامی فعالیتها به دست آمد که برخی از این فعالیتها با نقاط ضعف و قوت همراه بود.
وی با اشاره به اینکه طی جلسه ستاد، مقرر شد تا با تمامی کانونها به اتفاق خادمیاران و یاوران جلساتی برگزار شود، افزود: این جلسه به منظور اطلاع از روند فعالیتهای مصداقی اعضای کانون قرآن یا فعالیت مشارکتی و تبیین و توجیه بیشتر است. از سویی نیز خادمیاران غیر فعال تعیین تکلیف شده و از ظرفیت خادمیاران بهتر و بیشتر استفاده شود.
مسئول خدمت رضوی منطقه ۴ اظهار کرد: کانون قرآن در منطقه ۴ فعال است، اما به دنبال این هستیم که کیفیت و کمیت کار بهتر شود. بنابر این باید ثبت گزارش در سامانه خادمیاری در کنار ثبت گزارش در گروه کانون قرآن در پیامرسانها انجام شود.
نجاتی بر سه مؤلفه انگیزه، پیگیری و وقتگذاری برای فعالیت خادمیار تاکید کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب نیز در مسئله پیگیری به دولتمردان بارها و بارها تذکر میدهد پس ما هم باید آن را نصبالعین فعالیتهای خود قرار دهیم. توفیق خادمیاری امام رضا(ع) با وقتگذاری، پیگیری و تلاش میتواند به سرانجام برسد.
وی با تاکید بر اینکه هر خادمیار، ۲۴ ساعت در ماه یعنی هفتهای شش ساعت گزارش ثبت کند، گفت: کانون قرآن با این بضاعت و توان باید برگزارکننده جلسات قرآن، تلاوتهای مجلسی و مسابقات قرآن در سطح منطقه باشد. امیدوارم تا جلسه آینده حتما این موارد به سرانجام برسد و گزارشهای خادمیاران منظم ثبت و تقسیم مصداقهای فعالیت خادمیاران مشخص شود.
در ادامه منیر روحی، مسئول کانون قرآن با اشاره به پیشینهای از فعالیت این کانون از سال ۹۶ با فعالیت ۹ نفر گفت: اکنون تعداد قرآنآموزان این کانون به ۵۰۰ نفر رسیده است. تعدادی از قرآنآموزان نیز در گروه جمعی و ختم دسته جمعی قرآن و نهجالبلاغه فعالیت دارند. در حال حاضر ۴۲ عضو در کانون قرآن است که ۲۵ خادمیار و یاور رضوی فعال و برخی نیمهفعال هستند. قریب به ۱۶ نفر جلسه حضوری قرآن و ۷ نفر جلسه آموزش مجازی دارند.
روحی به میز خدمت رضوی تعدادی از اعضای کانون در ماه اخیر در حرم عبدالعظیم(ع) به طرح من قرآن را دوست دارم، اشاره کرد و گفت: همچنین طی رایزنی با مسئول بانوان شهرداری منطقه ۴ مقرر شد در بازههایی مشخص در بوستانهای بانوان چون شهید حدیدچی میز خدمت به منظور جذب علاقهمندان به آموزش قرآنی دایر شود.
مسئول کانون قرآن با اشاره اجمالی به گزارش فعالیتهای انجام شده در شش ماه نخست امسال گفت: کلاس حضوری بیشتر در حوزههایی چون تدبر در قرآن، روخوانی، تلاوت مجلسی، حفظ، قصههای قرآنی و مفاهیم و تفسیر برگزار شد. همچنین طی نیمه اول امسال در ۶۹ میز خدمت با ۳۹ خادمیار یا یاور رضوی مشارکت داشتیم. طی این فعالیتهای مشارکتی در ماه مبارک رمضان، پویش من قرآن را دوست دارم، از دور سلام و سوگواری اباعبدالله الحسین، دهه کرامت و سایر موارد، انجام شد.
روحی اظهار کرد: ۱۰۷ کلاس حضوری و ۱۱۸ کلاس مجازی در نمایشگاه بینالمللی قرآن، مساجد و حسینیههای محلات، مسجد جواد الائمه(ع) و جلسات خانگی قرآن برگزار شد. همچنین طرح یاورشهر با محوریت آموزش مفاهیم و تفسیر قرآن و حضور در ورودی مترو طی ارتباط با نیروی انتظامی منطقه و تبیین آیات حجاب و آشنایی با امام رضا(ع) برای شهروندان از دیگر فعالیتهای این کانون است.
انتهای پیام
∎