شناسهٔ خبر: 69715817 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

‌نسل جدید شیوه‌های سنتی تدریس را قبول ندارند

نخستین رویداد ملی توسعه جدید در حوزه صنایع غذایی با هدف آموزش ایده‌سازی به نسل جدید در دانشگاه زنجان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، نخستین رویداد ملی توسعه محصول جدید در حوزه صنایع غذایی آپیک NPD در آبان 1403 در مرکز همایش‌های بین‌المللی غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد.

عباسعلی زمانی، عضو هیئت علمی گروه علوم محیط زیست دانشگاه زنجان و مسئول پارک علم و فناوری استان، اظهار داشت: در حال حاضر باید برای ایده‌ها یا بهتر است بگوییم سطح فناوری صفر را تعریف کنیم. در تمام دنیا رویدادهایی برگزار می‌شود تا افرادی که در حال پژوهش هستند یا دانشجو هستند، بتوانند از نقطه صفر شروع کنند.

وی گفت: در این رویداد افرادی که درباره محصول غذایی فکر و ایده‌ای دارند، شرکت می‌کنند و مربیان مختلفی به آن‌ها آموزش می‌دهند.

مسئول پارک و فناوری استان زنجان ادامه داد: این رویداد در واقع نوعی کلاس دانشگاهی است برای افرادی که می‌خواهند وارد کسب و کار شوند. روش‌های قدیمی آموزش مثل دانشگاه‌ها و مدارس با شیوه‌های سنتی دیگر جوابگو نیست و نسل جدید این مدل درس دادن را قبول ندارند. اگر بتوانیم آموزش‌هایمان را رویداد محور کنیم، عملکرد بهتری خواهیم داشت. کسب و کارهایی که بر پایه دانش هستند و به سمت اقتصاد دانش‌بنیان می‌روند، در حال حاضر در زنجان 119 شرکت هستند که امیدواریم این عدد را برای سال آینده به 300 برسانیم.

وی افزود: رویدادهای ما زنجیره‌وار هستند و ادامه خواهند داشت. امروز رویداد طراحی محصول جدید را داریم و در آینده‌ی نزدیک رویدادهای بسته‌بندی و بازرگان شو را برگزار خواهیم کرد. وقتی ایده به محصول تبدیل شد و محصول بسته‌بندی شد، این محصول توانست در بازار جا پیدا کند.

انتهای پیام/